odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ja sam okapo na jedan dux ST u Sarajevu, al sam se onda obandačio kad sam vidio cijenu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- donCorleone1892
- Kontakt:
jesu bile su al koliko sam primjetio imao ih moj prijatelj i nije se nesto nanosao tako da je kvaliteta nula. al duxevi i jakne su ma @devil je to jednostavno opisao..azTer je napisao/la:daleko jeftinije, ako ćemo precizirat.LBJ MVP je napisao/la:the scouser je napisao/la: Cijena kao adidas i nike čak jeftinije
ove što je @donCorleone1892 postavio su u azelu bile, čini mi se, 79 km... sad su na sniženju 59 km, imaju 3-4 različite boje. mada se meni ne sviđaju njihove patike, duksevi su kul.
-
- Kontakt:
Pozz raja,
Kupio sa od ovog lika prosle godine patike nike 2011 360+ https://www.facebook.com/pages/Online-P ... 516?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false; ,jeftine su i super su, sad namjeravam jos neki model kupiti, koji mi vi preporucujete???
Kupio sa od ovog lika prosle godine patike nike 2011 360+ https://www.facebook.com/pages/Online-P ... 516?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false; ,jeftine su i super su, sad namjeravam jos neki model kupiti, koji mi vi preporucujete???

Koja reklama jbtMakaveli1902 je napisao/la:Pozz raja,

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Vidi Sport Life, a sto se mene tice trazi BiH na pikuHead je napisao/la:Gdje u Sa kupiti jeftino sprintarice.
Dobih sluse dzabane

Gledam nije losa marka sad po netu.

Gledam nije losa marka sad po netu.

- the scouser
- Kontakt:
Ma Winkuše majkaHead je napisao/la:Gdje u Sa kupiti jeftino sprintarice.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sport Life, Skenderija, Championove 20-ak KM...Head je napisao/la:Gdje u Sa kupiti jeftino sprintarice.
živjele rasprodaje !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
idem prekosutra u Hravtsku i zanima me za koliko otprilike kuna mogu kupiti dobar duks ili neke dobre adidas tene, razumijeli se neko, kako se kod njih krecu cijene, kontam da ce mi jedno 300kn biti dovoljno za solidne tene 

FKŽ !
300 KN = cc 80 KM, pa ti vidi moze li ti biti.TeaM87 je napisao/la:idem prekosutra u Hravtsku i zanima me za koliko otprilike kuna mogu kupiti dobar duks ili neke dobre adidas tene, razumijeli se neko, kako se kod njih krecu cijene, kontam da ce mi jedno 300kn biti dovoljno za solidne tene
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako tu gdje ides ima Deichman tu pogledaj sta ima, cijene nisu previsoke, a ima pravo dobrih patika.Mozes i ovdje pogledati sta sve imaju trenutno http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html" onclick="window.open(this.href);return false; .Ja sebi ove planiram kupovati kod njihTeaM87 je napisao/la:idem prekosutra u Hravtsku i zanima me za koliko otprilike kuna mogu kupiti dobar duks ili neke dobre adidas tene, razumijeli se neko, kako se kod njih krecu cijene, kontam da ce mi jedno 300kn biti dovoljno za solidne tene
Kako se zovu one patike sto smo nekad o njima pricali, Nike je marka a dobile ime po nekom makedonskom skejteru
?

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ma znam ja koliko je to KM nego npr. u Grckoj sam uzeo pravo dobre adidas tene za 40e a kod nas iste takve preko 120KM pa kontam jeli je li neko primjetio da je i u Hrvatskoj tako jeftinijeElegant je napisao/la:300 KN = cc 80 KM, pa ti vidi moze li ti biti.TeaM87 je napisao/la:idem prekosutra u Hravtsku i zanima me za koliko otprilike kuna mogu kupiti dobar duks ili neke dobre adidas tene, razumijeli se neko, kako se kod njih krecu cijene, kontam da ce mi jedno 300kn biti dovoljno za solidne tene
FKŽ !
Stefan Janoski, Nike SBceze je napisao/la:Kako se zovu one patike sto smo nekad o njima pricali, Nike je marka a dobile ime po nekom makedonskom skejteru?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
raja koje tene predlazete da obucem na maturi ? obuci cu: crni sako, bijela kosulja, crna kravata, crne pantalone i jos ne znam koje tene mi idu na ovu kombinaciju 

jasmin10 je napisao/la:raja koje tene predlazete da obucem na maturi ? obuci cu: crni sako, bijela kosulja, crna kravata, crne pantalone i jos ne znam koje tene mi idu na ovu kombinaciju

1946
-
- Kontakt:
Ma kake tene bratejasmin10 je napisao/la:raja koje tene predlazete da obucem na maturi ? obuci cu: crni sako, bijela kosulja, crna kravata, crne pantalone i jos ne znam koje tene mi idu na ovu kombinaciju

eh tobavarian_bk je napisao/la:Ma kake tene bratejasmin10 je napisao/la:raja koje tene predlazete da obucem na maturi ? obuci cu: crni sako, bijela kosulja, crna kravata, crne pantalone i jos ne znam koje tene mi idu na ovu kombinacijuNađi cipele kakve **** , ili nešto između cipela i patika

mada dobro je i ovo sto je head postavio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.