rio_Ferdy88 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Boston je barem dokazao da su legit contenderi sljedece sezone.
Jes ako trejdaju Browna i Roziera i pickove za Kawhia, inače neće ni sa istoka izaći.
Večeras chokeraj, nema šta, prosuli sve što su napravili u ovoj sezoni za jedno pol

rio_Ferdy88 je napisao/la:Winters je napisao/la:
Celticsima svaka čast na impresivnom postseasonu.

Impresivan bi bio da smo ušli u finale, ovako je meh
Sorry majstore ali brukaš se. Mogu shvatiti jedino ako je u naletu emocija i tuge ali jedino tako.
Rozier u playoffu sa 16.5 - 5.7 skokova - 5.3 asistencije, jedino slabiji postotak šuta, u svojem prvom ozbiljnom Postseasonu kao igrač i starter.
Brown u playoffu sa 18 - 4.8 skokova - 1.4 asistencija, uz odličan postotak šuta, u svojem prvom ozbiljnom Postseasonu kao igrač i starter.
Ovo je impresivan rezultat. Brutalno impresivan. Doći u Game 7 sa Cavsima u ECF-u sa ovako mladom ekipom punom neiskustva u ovakvim utakmicama je apsolutno impresivan rezultat.
Zaboravljaš brzo da su u Game 6 ECF-a na vrućem terenu ubacili 28 i 27 poena svaki sa brutalnim procentima.
Ja sam nemali broj puta kritizirao Aingea što nije doveo Cousinsa, Paula Georgea ili Butlera ali frajer me sa svojim potezima doslovno uvjerio da je apsolutni znalac ove igre i pametan čovjek i svakako mi je začepio usta sa svojim odlukama.
Ovo je ekipa puna rookieja odnosno u prijevodu neiskusnih igrača i ovo je samo jedan odličan playoff run gdje će ovi mladi igrači odrasti brže od svojih vršnjaka upravo zbog ovakvih utakmica.
A mi kao navijači Celticsa bi trebali biti zadovoljni postignutim u ovoj sezoni jer idućih sezona ćemo biti sve bolji i bolji sa ovakvom ekipom i igračima koje imamo. Naravno da mi je žao što smo prosuli +12 u ovoj utakmici ali smo i 2010. prosuli +13 u Game 7 pa smo i dalje gledali i navijali za Celticse u narednim godinama. Naravno da mi je žao što smo narušili Celtics povijest sa 36-0 kad povedemo 2-0 ali i to mogu prežaliti jer sezone koje slijede će biti vrhunske.