Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jel moguće da je toliko dobar da ovi ko amateri izgledaju pored njega? Yebote kobda protiv mene igra 

Odigrao je momak odlično. Ne znam, za koji god tim je igrao, imao je ovakvih momenata gdje mu se sve poklopi pa doslovno pocijepa. Inače odavno ne pratim ESL, ali volim pogledati kad neko razbije Fnatica ili **** LDLC, tako da slabo pratim ostale timove.
4.10.2009.
pa trenutno je medju 3 najveca talenta koja ova igra posjeduje (on, s1mple i tarik )JoseMourinho je napisao/la:Jel moguće da je toliko dobar da ovi ko amateri izgledaju pored njega? Yebote kobda protiv mene igra
s1mple je najtalentovaniji ali je i najvece smece, njega niko nece za saigraca
kucaj ti na YT olofmeister pa tek onda da vidis kako ostali izgledaju smijesno pored njega , ili pored shox-a dok je bio u prajmu

NiKo je po stilu igre jako blizu i jednom i drugom jer su ovo all-around igraci koji mogu dominirati i sa awp-om i rifle-om a odlicni su i sa pistoljem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
igra li ko od vas "Dungeons and Dragons Online"

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Valjda se smije ovdje ovo postaviti, ako se ne smije neka me neko upozori..
Prodao bih Steam account sa kupljenim Counter Strike: Global Offensive, pošto ja ne igram..
Na CS GO su pređena prva 3 ranka, tako da se odmah mogu igrati i competitive mečevi..
Eto ukoliko bi neko htio uzeti, neka mi se javi na PM..
Prodao bih Steam account sa kupljenim Counter Strike: Global Offensive, pošto ja ne igram..
Na CS GO su pređena prva 3 ranka, tako da se odmah mogu igrati i competitive mečevi..
Eto ukoliko bi neko htio uzeti, neka mi se javi na PM..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
FIFA 16 demo je out 

3.5 GB, valjda bude optimizirano lijepomiki_92 je napisao/la:FIFA 16 demo je out

Ja već skinuo 8%
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fifa otkidaa, optimizacija mnogo bolja nego kod 15ke, stvarno izgleda tečnije.
Ispočetka se teško navići, sprint drastično usporen pa izgleda nekako kilavo, al kasnije izgleda dosta bolje, kako realniji obični driblinzi, običnom kretnjom, nema zapucavanja u igrača i to, fantastično. Žemske ubijaju
Ispočetka se teško navići, sprint drastično usporen pa izgleda nekako kilavo, al kasnije izgleda dosta bolje, kako realniji obični driblinzi, običnom kretnjom, nema zapucavanja u igrača i to, fantastično. Žemske ubijaju

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
igra li ko mad maxa
Igor sa HCL.hrQUARESMA 18<<< je napisao/la:igra li ko mad maxa

jel pogledate koji video ovih sa HCL ? Bas rade dobar posao

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
belan dobar jaran moj
odavno ja pratim hcl
al mene interesuje igra li ko sa foruma, jer mi sve izgleda nekako repetitivno

al mene interesuje igra li ko sa foruma, jer mi sve izgleda nekako repetitivno
Zdravo ljudi, Igor ovdje ako niste prepoznali po glasu
Pratim ih i ja odavno, sad imaju manje recenzija, no mnogo više video komentara i odlični su. Pogotovo Igor, mada ni Vjeran nije bio loš, ali ga odavno nisam čuo

Pratim ih i ja odavno, sad imaju manje recenzija, no mnogo više video komentara i odlični su. Pogotovo Igor, mada ni Vjeran nije bio loš, ali ga odavno nisam čuo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odličan je HCL
[youtube][/youtube]
Ne znam stvarno gdje drugo da pitam,volio bih da mi neko odgovori, u vezi shollym patcha za PES 6. To sam igrao davno jos shollym 11 patch preko interneta i nisam par godina... Eh sad zanima me odakle da to sve skinem i ima li upustvo negdje kako se to namješta da se moze preko interneta igrati ?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
http://www.pes-serbia.com/threads/35492 ... 6%E2%98%86KopLfc je napisao/la:Ne znam stvarno gdje drugo da pitam,volio bih da mi neko odgovori, u vezi shollym patcha za PES 6. To sam igrao davno jos shollym 11 patch preko interneta i nisam par godina... Eh sad zanima me odakle da to sve skinem i ima li upustvo negdje kako se to namješta da se moze preko interneta igrati ?
sve sto te zanima mozes pitati tu

i ja ih često pratim. Mada su mi draži ovi obični youtuberi, pogotovo ih u Srbiji ima dosta, tipa: Nexen, Mudja, SerbianGamesBL... Jest da onaj Minecraft snimaju često, a izbace uvijek neku novu igru, al zabavni su.Otelo je napisao/la:Zdravo ljudi, Igor ovdje ako niste prepoznali po glasu![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kenny Smith Joins Shaq & Ernie Johnson in NBA 2K16 Pre-Game, Halftime, Post-Game Show
https://amp.twimg.com/v/c53d020b-d154-4 ... 4790c63920
https://amp.twimg.com/v/c53d020b-d154-4 ... 4790c63920
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], spolacentra i 4 gosta.