Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
sad ovo pravilo..šta mislite ovi sad talenti ostanu u svojim državama Svicarskoj, Svedskoj, jos neki iz nase mlade odu igrati za Hrvatsku, Srbiju...nocna mora...ima li sad ikakve sanse da onaj mali Vuckic zaigra za nas???
Konkurencija u repkama Srbije i Hrvatske je daleko veća tako da se nemamo čega bojati. Ipak ovim pravilom više dobivamo nego gubimo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
a Bičakčić-Njemačka???VanBasten je napisao/la:Konkurencija u repkama Srbije i Hrvatske je daleko veća tako da se nemamo čega bojati. Ipak ovim pravilom više dobivamo nego gubimo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Momak vec igra za U19 BiH i nedavno za jedan drugi portal izjavio da je BiH jedina drzava za koju zeli igratianlayan je napisao/la:a Bičakčić-Njemačka???VanBasten je napisao/la:Konkurencija u repkama Srbije i Hrvatske je daleko veća tako da se nemamo čega bojati. Ipak ovim pravilom više dobivamo nego gubimo.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne morate se ni za vranjesa brinuti... davno je rekao da ce igrati samo za nas.... cak je i trebao sad u novinarskoj biti al se povrijedio...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Pored Vidića, Ivanovića, Subotića, baš je Vranješ zanimljiv Srbijadnan_hz je napisao/la:ne morate se ni za vranjesa brinuti... davno je rekao da ce igrati samo za nas.... cak je i trebao sad u novinarskoj biti al se povrijedio...

predobro pravilo za nas, sad mozemo zvat i asmira begovica koji nije igrao za kanadu prvi tim nisam siguran, to ne bi lose bilo a ima jos igraca sa kojim je ovakav slucaj...
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Mensur Mujdza, Haris Medunjanin, Darko Bodul možda...Adebisi je napisao/la:predobro pravilo za nas, sad mozemo zvat i asmira begovica koji nije igrao za kanadu prvi tim nisam siguran, to ne bi lose bilo a ima jos igraca sa kojim je ovakav slucaj...
Dobro se sjeti tog Mujdže. Gdje je sad, gdje igra ?
trenutno u Zagrebu, 25 g.VanBasten je napisao/la:Dobro se sjeti tog Mujdže. Gdje je sad, gdje igra ?
Onakvih imamo na pasija preskakala, letio za kockastim dresom ko ga da izvineš... Nego nama su bitnija djeca koja su zbog papira u mlađim kategorijama nastupala za ove zapadnoevropske zemlje. Ako ima kakvog kvaliteta, a ima (Begović) sada treba iskoristiti šansu i dobiti dugoročno rješenje među stativama.VanBasten je napisao/la:Dobro se sjeti tog Mujdže. Gdje je sad, gdje igra ?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a jel anel Dzaka imo i jedan nastup za njemacku reprezntaciju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Imaš pravo!atko je napisao/la:Onakvih imamo na pasija preskakala, letio za kockastim dresom ko ga da izvineš... Nego nama su bitnija djeca koja su zbog papira u mlađim kategorijama nastupala za ove zapadnoevropske zemlje. Ako ima kakvog kvaliteta, a ima (Begović) sada treba iskoristiti šansu i dobiti dugoročno rješenje među stativama.VanBasten je napisao/la:Dobro se sjeti tog Mujdže. Gdje je sad, gdje igra ?
Nije, bio je neki dan gost na RSG kod Marijana, kaže da je imao samo jedan nastup za U-21. E sada neznam njegove kvalitete, nisam ga nikada gledao. Kakav je i da li bi trenutno mogao konkurisati. ovo pitam jer nam vezni red nije loš. On i Medunjanin su po vokacij vezni igrači. Nego je li ko ove sezone pratio Medunjanina, kako je igrao i kojiko on ima godina?ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel anel Dzaka imo i jedan nastup za njemacku reprezntaciju...
Ima kako nemaZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel anel Dzaka imo i jedan nastup za njemacku reprezntaciju...

Ma ja tog kenjca ne bi zvao ni pod razno. Kad se samo sjetim njegovih nastupa an TV-u i gostovanje gdje se kleo u Bosnu, i samo odjednom kakve Bosna ja bi ipak za Švabiju. Papak
i Vranjes je reko da hoce samo za BiH da igra - ne samo Bicakcic.. Kosorica cemo mozda "izgubili" jer on hoce za srbiju da nastupa..
a begovica moramo odma pozvati. daj bolan ciro pozoviga nebudi ****!!!
a begovica moramo odma pozvati. daj bolan ciro pozoviga nebudi ****!!!

Haznadar, Ibrakovic, Junuzovic...imamo ih dosta...ali cudim se kako se Alzir prije nasih sjetio zaliti 

Junuzović, čisto sumnjam, on je zvijezda u Austriji, kod nas bi grijao klupu ako bi i dotle došao.anlayan je napisao/la:Haznadar, Ibrakovic, Junuzovic...imamo ih dosta...ali cudim se kako se Alzir prije nasih sjetio zaliti
Ja mislim da je Junuzović izgubljen.anlayan je napisao/la:Haznadar, Ibrakovic, Junuzovic...imamo ih dosta...ali cudim se kako se Alzir prije nasih sjetio zaliti
Haznadar? On je već nastupao za našu U-21 selekciju. Gdje je sada on?
A gdje igra ovaj Ibraković? (Oprostite na ne informisanosti)

Armando Ibraković, odbrambeni igrač Švedske mlade reprezentacije...igra za Norrkopingatko je napisao/la:Ja mislim da je Junuzović izgubljen.anlayan je napisao/la:Haznadar, Ibrakovic, Junuzovic...imamo ih dosta...ali cudim se kako se Alzir prije nasih sjetio zaliti
Haznadar? On je već nastupao za našu U-21 selekciju. Gdje je sada on?
A gdje igra ovaj Ibraković? (Oprostite na ne informisanosti)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.