FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Dobru ekipu imate sada samo dok to hus unkonponuje tj da ih uigra niko vas nece uzet na tusnju e sada ako se desi u prvih par kola kiks nemojte se sekirat valja ovo uigrat I mi smo proradili nakon evrope I par kola sa slabijim protivnicima kljuc svega je uigranost I da se ekipa ostavi za iducu sezonu onda vam hladno gine borba za evropu I kup
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
napravi brate jednu gdje ce Mehmedagic biti zadnji, pa jednu gdje ce Mhemedagic biti zadnji vezni, pa ond svakako i u ovin formaciji kao danas sa jednim napadacem gdje bi mozda Kiso i Mehmedagic cinili taj par zadnjih venzih igracaNKMramor je napisao/la:Nisam bio danas, sutra popravni, znaš kako ide...fukarezv je napisao/la: A Esko ? Kakav je on bio ?![]()
![]()
Ovaj mali je odličan, bio je u Španiji, znači da nije taraba. Mlad je i to je ono što nam treba.
@SaltCityAttack, sad ću ja to malo da pobacam u Photoshopu...![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ko je današnja 14-ka, vezni igrač, plava kosa?
Mehmedagic je igrao na stoperu zadnje 3-4 sezoneSaltCityAttack je napisao/la:ma dobra nam je sad ekipa ..kad bi jos jedan odlican stoper dosao uhh..eto ovaj Mehmedagic kako vec za zadnjeg veznog odlican ..ali eto kazu igrao je na stoperu ovu tekmu i odigrao odlicno..samo zasto covjeka tusit davit kad nam je sad bolje naci kakvog dobrog odbranbenog igraca..ne treba vise gomilat gore napad dosta je ovo ...vjerovatno ce Ahmetovic i Krpic poceti ovu sezonu u napadu a poslije ce Radvanovic vjerovatno naci svoje mjesto
de neka nam drug Mramor malo ovo u svom stilu precizira kako bi ovo trebalo izgledat

Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:Mehmedagic je igrao na stoperu zadnje 3-4 sezoneSaltCityAttack je napisao/la:ma dobra nam je sad ekipa ..kad bi jos jedan odlican stoper dosao uhh..eto ovaj Mehmedagic kako vec za zadnjeg veznog odlican ..ali eto kazu igrao je na stoperu ovu tekmu i odigrao odlicno..samo zasto covjeka tusit davit kad nam je sad bolje naci kakvog dobrog odbranbenog igraca..ne treba vise gomilat gore napad dosta je ovo ...vjerovatno ce Ahmetovic i Krpic poceti ovu sezonu u napadu a poslije ce Radvanovic vjerovatno naci svoje mjesto
de neka nam drug Mramor malo ovo u svom stilu precizira kako bi ovo trebalo izgledat
pa dobro brate ali mu je prirodna pozicija zadnji vezni ?..kod nas moze igrati na stoperu jer smo tu tanki, ali opet treba ti neko ko moze proturiti i iznjeti loptu iz naseg sesnesterca..taman sam kontao da smo ga nasli u njemu..meni je logicnije da trazimo novog stopera

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Upisao je momak nastup u 13 od 15 ligaških utakmica u ovoj polusezoni. Ukupno 676 minuta odigrao. 

Dado evo na netu trazio o njemu i primarna pozicija mu je stoper, zadnjeg veznog je igrao samo na pocetku karijere
ako ga je Husref na stoperu koristio vjerujem da ce tu i ostati 

Sloboda Tuzla
Chinaglia je napisao/la:ko je današnja 14-ka, vezni igrač, plava kosa?
HODŽIĆ ADEM, IGRAO DRUGIH 60 MIN.1996 G.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
jel to onaj mali sto je stigao iz rijeke, nekak na pocetku sezone?sloboda72 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ko je današnja 14-ka, vezni igrač, plava kosa?
ŠTA IGRA, KOJU POZICIJU?"COLOVIĆ"fukarezv je napisao/la:Nisam mogao danas na Tusanj, pa ako moze neko da napise kako su odigrali Colovic Stefan iz Drine sto je dosao i Esmir Ahmetovic, oni su bili na probi pa ima li sta od njih ?
Ja volim FK Tuzla City
TO NE ZNAM, ALI JE NAJBOLJI DEFANZIVAC SIGURNO. ONA DVOJICA STARTERA KO NA KORZU,NITI POMAŽU ODBRANI NITI NAPADU. HODŽIĆ KONKRETAN PRAVI DESTRUKTIVAC.Sloboda1919 je napisao/la:jel to onaj mali sto je stigao iz rijeke, nekak na pocetku sezone?sloboda72 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ko je današnja 14-ka, vezni igrač, plava kosa?
Ja volim FK Tuzla City
To je tajSloboda1919 je napisao/la:jel to onaj mali sto je stigao iz rijeke, nekak na pocetku sezone?sloboda72 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ko je današnja 14-ka, vezni igrač, plava kosa?

Corovic je dosao iz Leotara kakva Drina 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sloboda ce sledece sezone igrati playoff evro takmicenja...onda svi negativni likovi pesimisti placenici mogu da nas poljube u tvrdoglavo cevenocrno dupe..eto toliko
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
tako je caresolinas je napisao/la:Sloboda ce sledece sezone igrati playoff evro takmicenja...onda svi negativni likovi pesimisti placenici mogu da nas poljube u tvrdoglavo cevenocrno dupe..eto toliko

Nije Corovic, vec Colovic. I dosao je iz Drine. Igra zadnjeg veznog, ljevak, dobar tehnicar...fukara87 je napisao/la:Corovic je dosao iz Leotara kakva Drina
Niko, niko, samo Sloboda
Svidja mi se kako sloboda radi sve me vise podsjeca na moje Sarajevo samo tako nastavite steta sto niste mlatnuli Ibricica ako je bio u opticaju...Pa abd da slavimo titulu na kosevu sa Husrefom...a iduce godine da nam vi budete glavni konkurent
Samo Sarajevo
-
- Moderator
- Kontakt:
Moranjkić, Salihović, Mitrović, Mujkić + Mehmedagić. I da se traži stoper?SaltCityAttack je napisao/la: .meni je logicnije da trazimo novog stopera
A zadnjeg veznog koga imaš? Pouzdat se u Kisu i Pršeša ili?
Pa ako se htio bolji stoper dovoditi, onda se ovih 4,5 nabrojanih nije trebalo ni dovodit, il se trebala "dati noga".

Zeba, Bekić i kompanija su više napadački nastrojeni..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Moze li sad neko napisati, koji su igraci zvanicno pojačali nas tim, ko nas je napustio, a koji su igraci na probi?
Došli su:Zeba,Krpić,Bekić,Ahmetović,Moranjkić,Ivetić,Mehmedagić .
Otišli su:Kuduzović,Janković,Selamović,Džafić,Mujkić,Omić,Šećerović,Bajraktarević
Na probi:Ahmetović Esmir,Hodžić i Čolović.
Otišli su:Kuduzović,Janković,Selamović,Džafić,Mujkić,Omić,Šećerović,Bajraktarević
Na probi:Ahmetović Esmir,Hodžić i Čolović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.