Haman bi ovaj da bije nekog ko to gleda

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Tumbaković i Srbi ne igraju protiv FS Kosova!
Kako saznajemo, završen je sastanak čelnika Saveza sa selektorom Ljubišom Tumakovićem i igračima iz Srbije Filipom Stojkovićem, Mirkom Ivanićem, Adamom Marušićem, Markom Simićem...
Prema informacijama kojima raspolažemo Tumbaković i njegov pomoćnik Aleksandar Janković neće sedeti na klupi, a u timu sigurno neće biti Stojković i Ivanić.
Navodno, svi koji budu odbili da izađu na teren biće precrtani iz državnog tima, što znači da je za šefa struke i njegovom asistenta, kao i Stojkovića i Ivanića završena reprezentativna karijera u timu Crne Gore.
A lažeš baakisarajevo92 je napisao/la:![]()
Tumbaković i Srbi ne igraju protiv FS Kosova!
Kako saznajemo, završen je sastanak čelnika Saveza sa selektorom Ljubišom Tumakovićem i igračima iz Srbije Filipom Stojkovićem, Mirkom Ivanićem, Adamom Marušićem, Markom Simićem...
Prema informacijama kojima raspolažemo Tumbaković i njegov pomoćnik Aleksandar Janković neće sedeti na klupi, a u timu sigurno neće biti Stojković i Ivanić.
Navodno, svi koji budu odbili da izađu na teren biće precrtani iz državnog tima, što znači da je za šefa struke i njegovom asistenta, kao i Stojkovića i Ivanića završena reprezentativna karijera u timu Crne Gore.
Neka igraju, nije im ovo raja protiv raje da ne moraš igrat sa nekim ili protiv nekoga ko ti ne odgovara.MElloo je napisao/la:E boze sacuvaj![]()
![]()
![]()
![]()
Sad nesto kontam da mi igramo protiv kosova bilo bi ovako nekih igraca.
Nadam se da ce crnogorci to precrtat i otjerat ko god nece da igra
FoSte95 je napisao/la:Tumba bivši selektor a dvojica igrača završili svoju karijeru u CG repki sad objavili
Joj da se hoće ova Crna Gora plasirat na EURO, ništa mi draže ne bi bilo. Osim da se BiH plasira, normalno.FoSte95 je napisao/la:Tumba bivši selektor a dvojica igrača završili svoju karijeru u CG repki sad objavili
bgm biće im guravo sa Ukrajnom, meni nekako tu ide na XDin je napisao/la:
Joj da se hoće ova Crna Gora plasirat na EURO, ništa mi draže ne bi bilo. Osim da se BiH plasira, normalno.FoSte95 je napisao/la:Tumba bivši selektor a dvojica igrača završili svoju karijeru u CG repki sad objavili
Srbija danas protiv Ukrajne. Kakve su Orlovima šanse?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.