Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- firefirefirely
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Studiranje
Ima li neko da zna c++ treba mi mala pomoc,minutu-dvije samo?
(ako neko zna,nek posalje poruku)
#miasanmia
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ima li ko sa arhitekture ? 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
http://www.istinito.com/index.php/aktue ... icara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja kaj sta ces, samo nek se studira. Evo ovi su neki po Becu pa nije puno daleko
Ja kaj sta ces, samo nek se studira. Evo ovi su neki po Becu pa nije puno daleko
Mia San Mia
Jel zna neko kako funkcionira studiranje o Slovenije, tocnije novinarstvo ?
Upis, prijemni, sta se gleda, kolika je cijena upis i ostale zavrzlame ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jednostavno odi na stranicu fakulteta gdje se novinarstvo studira. Naći ćeš sve informacijeOtelo je napisao/la:Jel zna neko kako funkcionira studiranje o Slovenije, tocnije novinarstvo ?
Allegri je gospodin!
Sutra i službeno počinju ispiti. Koliko sam učio mogu samo pivo ispit.

AHAHHAHAHHAHAHA.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Imal ko s prava ? Sutra pocinje sezona ispita
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Jes da kasnim, al ako jos treba javi seschweinsteiger je napisao/la:Ima li neko da zna c++ treba mi mala pomoc,minutu-dvije samo?
-
BlackRiver
- Kontakt:
Interesantno kako svaka priča o studiranju obavezno završi sa onim "privatni vs javni" fakulteti. Privatni fakultet je kod nas pojam za "lak prolaz i kupovanje diploma", dok na zapadu predstavljaju najbolji način za sticanje kvalitetnog obrazovanja. Naopaka smo država nažalost.
Ipak, mislim da će vremenom privatne institucije i kod nas preuzeti primat kada je u pitanju obrazovanje. Mislim da trenutno u našem obrazovnom sistemu nije problem postojanje privatnih fakulteta i visokih škola. Problem je stvaranje kadrova za kojima realno ne postoji potreba na tržištu. Isfucana je to fraza, ali danas na birou imate najviše ekonomista i pravnika. Nažalost.
Nema nam napretka sve dok se ne uradi potpuna reorganizacija obrazovnog sistema. Počevši od osnovnih škola pa dalje. A do tada, jedini spas za mlade ljude jeste nastavak školovanja u inozemstvu. Barem u tom slučaju stiču dobro definisane kompetencije i imaju realnu šansu za uspjeh na tržištu rada.
Ipak, mislim da će vremenom privatne institucije i kod nas preuzeti primat kada je u pitanju obrazovanje. Mislim da trenutno u našem obrazovnom sistemu nije problem postojanje privatnih fakulteta i visokih škola. Problem je stvaranje kadrova za kojima realno ne postoji potreba na tržištu. Isfucana je to fraza, ali danas na birou imate najviše ekonomista i pravnika. Nažalost.
Nema nam napretka sve dok se ne uradi potpuna reorganizacija obrazovnog sistema. Počevši od osnovnih škola pa dalje. A do tada, jedini spas za mlade ljude jeste nastavak školovanja u inozemstvu. Barem u tom slučaju stiču dobro definisane kompetencije i imaju realnu šansu za uspjeh na tržištu rada.
"Na fakultetima u Travniku možeš samo niz stepenice pasti"BlackRiver je napisao/la:Interesantno kako svaka priča o studiranju obavezno završi sa onim "privatni vs javni" fakulteti. Privatni fakultet je kod nas pojam za "lak prolaz i kupovanje diploma", dok na zapadu predstavljaju najbolji način za sticanje kvalitetnog obrazovanja. Naopaka smo država nažalost.
Allegri je gospodin!
Arnele jesi to ti 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ima li neko da ide na Šumarski fakultet?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- paolomontero
- Kontakt:
vec sam malo dosadan, ali ovo je posljednji put, glasanje se zavrsava. ako mozete dajte svoj glas. http://openideas.me/project/prakticni-r ... -lijekova/" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Incijativa za razvoj aplikacije za informisanje građanapaolomontero je napisao/la:vec sam malo dosadan, ali ovo je posljednji put, glasanje se zavrsava. ako mozete dajte svoj glas. http://openideas.me/project/prakticni-r ... -lijekova/" onclick="window.open(this.href);return false;
Glupost
Željeznicar za život cijeli !
Evo da i ja pitam...Još bolje ako ima ko sa mastera tehničih studija da podijeli iskustva..Carli je napisao/la:Ima l' ko da u Berlinu studira