Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DonCorleone
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la DonCorleone » 17 maj 2014, 14:26

Big respect za Hrvate i Slovence, necu se vise sprdati sa velicinom Slovenije ni Mandzukicem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 maj 2014, 14:27

Pauk je napisao/la:Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.

Turska i Turci imaju prvu svoje interese i gledaju sebe a boli ih k. za Bosnu
De popusti ljude, imali su i oni tragediju.
Ja sam siguran da ce finansijski uveliko pomoći.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 17 maj 2014, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2014, 14:28

Wasserrettung hilft in Bosnien
Das Innenministerium forderte auch den Einsatz der Wasserrettung aus Salzburg an. Nach einer kurzen Verzögerung haben die Einsatzkräfte Samstagvormittag den Marschbefehl nach Bosnien erhalten. Um 12 Uhr sind 15 Mann mit drei Fahrzeugen und einem A-Boot in Moondsee abgerückt. Am Genzübergang Spielberg werden die Wasserretter mit den Kameraden des LV Tirol und Kärnten zusammentreffen und in einem gemeinsamen Konvoi ins Katastrophengebiet reisen, teilte die Salzburger Wasserrettung am Samstag mit.
Austrija salje 3 spasiocke ekipe u BiH, krenuli danas u 12h.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 maj 2014, 14:30

Niko nije rekao da li će pomoći ili neće, samo malo razmislite šta je Turska i koliko je ta država moćna. MOgli su 10000 put više dosad pomoći nego i hrvatska i slovenija zajedno. Al dobro nije vrijeme da se priča o tome.
Daj Bože da se Sava povuče :roll:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 maj 2014, 14:30

Goalgetter je napisao/la:
Wasserrettung hilft in Bosnien
Das Innenministerium forderte auch den Einsatz der Wasserrettung aus Salzburg an. Nach einer kurzen Verzögerung haben die Einsatzkräfte Samstagvormittag den Marschbefehl nach Bosnien erhalten. Um 12 Uhr sind 15 Mann mit drei Fahrzeugen und einem A-Boot in Moondsee abgerückt. Am Genzübergang Spielberg werden die Wasserretter mit den Kameraden des LV Tirol und Kärnten zusammentreffen und in einem gemeinsamen Konvoi ins Katastrophengebiet reisen, teilte die Salzburger Wasserrettung am Samstag mit.
Austrija salje 3 spasiocke ekipe u BiH, krenuli danas u 12h.
Najbolja drzava na svijetu :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 maj 2014, 14:30

Svaka čast ! :thumbup:

Turska je pobraćena s nama i imaju ljudi svojih problema skoro ko i ovdje mi što imamo tako da ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 maj 2014, 14:31

PerryFred je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.

Logicno
Da, samo sto naivni Bosnjaci misle da ce ih Turci spasavati...isto kao 92-95 (sarkazam)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 maj 2014, 14:32

hajde bolan popusti sa Turskom!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2014, 14:34

DonCorleone je napisao/la: Najbolja drzava na svijetu :D .
Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik. :facepalm:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 maj 2014, 14:35

IlPrincipe je napisao/la:Svaka čast ! :thumbup:

Turska je pobraćena s nama i imaju ljudi svojih problema skoro ko i ovdje mi što imamo tako da ..
Jarane, njih ima u Turskoj oko 80 miliona i u Evropskoj Uniji jos jednom 80 miliona. Nama pomazu drzave koje imaju ljudski kapacitet od 3-8 miliona ljudi.

Austrija je takodjer na odredjenim mjestima kompletno pod vodom, medjutim salju nama pomoc, i Hrvati imaju probleme sa vodom, pa salju svoje helikoptere u srednju Bosnu, a Turska koja ima vece kapacitete od svih tih zemalja zajedno, nije se ni oglasila povodom svega. Ponovo ce iz Irana stici pomoc brze nego od njih.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 maj 2014, 14:37

Goalgetter je napisao/la: Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik. :facepalm:
Nisam vidio, odo da se informisem, vidim na nasim portalima trenutno, ali covjek ne voli muslimane radi Turaka i eto sta ces :D . Znas kakva je situacija u Austriji sa Turcima, pogotovo u Becu, od 10 Turaka, 7 je na AMS, 2 rade na crno i jedan ima Kebab Haus :mrgreen: .

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 17 maj 2014, 14:37

Pauk je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:

Logicno
Da, samo sto naivni Bosnjaci misle da ce ih Turci spasavati...isto kao 92-95 (sarkazam)

Turska (politika) 90tih i danas nije ista .
Humanitarna/novčana pomoć će biti sigurno.
Sad ako ti očekuješ 10 hiljada Turaka i 100 helikoptera to je tvoj problem ;).

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 17 maj 2014, 14:38

Goalgetter je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Najbolja drzava na svijetu :D .
Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik. :facepalm:
sta si ocekivao od njega...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 maj 2014, 14:38

Poslije ovoga dolaze isto teska vremena i ako nakon svega ovoga ne bude pomoći Turske, EU onda uhvatite srrati. Kod ljudi je dan žalosti, popustite malo.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 17 maj 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 maj 2014, 14:38

geoxx je napisao/la:
Pauk je napisao/la:[quote="PerryFred"

Logicno
''Dobro ti onaj gore rece, nemojte se samo vi izbjeglicka govvna spominjati to razdoblje te sad kad je sraanje u BIH.
Ionako ne pises nista korisno.''

Dobro hvala ti...izbjeglice su gov.na i evo i sam ja izbjeglica pa sam i ja gov.no...sigurno onda mislis da su i ove izbjeglice zbog poplava velika gov.na

Valjda si neke stvari skontao, ali vjerovatno ne.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2014, 14:39

DonCorleone je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Jesi vidio sta H.C Strache radi, poziva na pomoc Srbiji i RS-u, BiH nece ni da spomene. Pa koji maloumnik. :facepalm:
Nisam vidio, odo da se informisem, vidim na nasim portalima trenutno, ali covjek ne voli muslimane radi Turaka i eto sta ces :D . Znas kakva je situacija u Austriji sa Turcima, pogotovo u Becu, od 10 Turaka, 7 je na AMS, 2 rade na crno i jedan ima Kebab Haus :mrgreen: .
U tome lezi stos. ;) Nije mu prvi put da pokazuje svoju netoleranciju prema BiH, a to je ko sto kazes razlog.

Uglavnom sto se tice Austrije, drago mi je sto stize pomoc, nadam se da na ovome nece stati. Lijepo je vidjeti da se omladina sirom BiH, a dijaspora takodjer zalaze.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 maj 2014, 14:41

Pauk je napisao/la:
geoxx je napisao/la:
Pauk je napisao/la:[quote="PerryFred"

Logicno
''Dobro ti onaj gore rece, nemojte se samo vi izbjeglicka govvna spominjati to razdoblje te sad kad je sraanje u BIH.
Ionako ne pises nista korisno.''

Dobro hvala ti...izbjeglice su gov.na i evo i sam ja izbjeglica pa sam i ja gov.no...sigurno onda mislis da su i ove izbjeglice zbog poplava velika gov.na

Valjda si neke stvari skontao, ali vjerovatno ne.
Jarane shvatio bi ja da ti pišeš sta korisno al ne pises. Od jucer ponavljas iste stvari, Srbiji svi pomazu nama niko, Turska je smece itd. Još kad takvi kao ti počnu spominjati ratne godine povraca mi se.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 17 maj 2014, 14:43

evo iz bosanskog samca napokon dobre vijesti

Bosanski Šamac - Naš grad na Savi i Bosni

OBAVIJEST: (Javlja Srđan Milošević) Trenutna situacija u Samcu: Voda se povlaci postepeno a na nekim mjestima je opala i do pola metra. Put Samac - Modrica koji je bio pod vodom do Crkvinske raskrsnice sada se voda povukla do ulaza u Skaric od pravca Crkvina prema Samcu. Sada predstavlja problem ulazak u Samac iz pravca Crkvine jer je voda navodno odnijela dio puta od benzinske pumpe Ada - Petrol prema Samcu pa je prilaz trenutno moguc samo sa camcima. Ljudi koji su trenutno tamo a sa njima imam kontakt kazu da je situacija teska ali ne bas toliko koliko mediji objavljuju. Nama koji smo daleko od njih porucuju da se ne sikiramo, situacija je mnogo bolja danas nego juce. Podijelite vijest na svom zidu da bih mogli vidjeti zabrinuti ljudi kojim su familije dole.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 maj 2014, 14:44

ostaje samo da molimo Allaha da se situacija smiri :bow:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 17 maj 2014, 14:46

stanje u orasju kriticno

slika

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.