svaka cast,odlicni su
samo trebamo pitati memu jeli skupio lovu za njih?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
svaka cast,odlicni su
raja_sa_sjevera je napisao/la: svaka cast,odlicni su
samo trebamo pitati memu jeli skupio lovu za njih?
RiNo je napisao/la:*ebes dres, to je samo sminka. K'o da cemo se plasirati na neko veliko takmicenje ako igraci budu igrali u adidas opremi.
Sve fudbalske selekcije Bosne i Hercegovine oblačit će italijanski proizvođač sportske opreme Legea do 2014. godine. Sa novim/starim sponzorom Fudbalski savez Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor na četiri godine prema pisanju zvaničnog portala ove italijanske kompanije Legea.it.Dalix je napisao/la:znali iko kad ce se potpisivati ugorov konacno sa sponzorom?
Pa sta ce ti?Mirza_Hordas je napisao/la:RiNo je napisao/la:*ebes dres, to je samo sminka. K'o da cemo se plasirati na neko veliko takmicenje ako igraci budu igrali u adidas opremi.
ma ja j.e.b.o adidas, nike....itd sta ce nam to![]()
![]()
bistrikboy je napisao/la:Pa sta ce ti?Mirza_Hordas je napisao/la:RiNo je napisao/la:*ebes dres, to je samo sminka. K'o da cemo se plasirati na neko veliko takmicenje ako igraci budu igrali u adidas opremi.
ma ja j.e.b.o adidas, nike....itd sta ce nam to![]()
![]()
Samo velike reprezentacije imaju neku prednost ako ih oblace ovi veliki,ostali potpisu ugovore prema kojima se dostavljac opreme obavezuje obuci sve selekcije jedne drzave i fajront,ovi talijani nam odgovaraju,prisutni su tu na trzistu imaju svoje shopove u BiH,a i rade kolekciju po nasim željama,neka ga natope znojem i nek' konacno odu na neko veliko takmicenje,sve ostalo je sasvim ne bitno...
nema ti nas savez para da im adidas pravi dresove...senoRA je napisao/la:djes adidasAdmiRyu je napisao/la:evo moje vizije dresa nase reprezentacije
veca rez
http://img543.imageshack.us/img543/4931/bih11x12.jpg:D:D:D
Mozemo osvojiti kup sajamskih gradovaDalix je napisao/la:hahahha do 2014 Legea! No dobro kad budemo prvaci svijeta svi ce se nam nuditi!
u skenderijiBoSna_pLayA je napisao/la:Ljudi za 1 sedmicu idem u Bosnu pa bi sebi kupio dres od nase repke. Ima li gdje originala kupiti ako ima gdje ? ..
Finocatalonia je napisao/la:odlični