FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije ovo portal za te vrste raprave,ko je iole upoznat i vrti se oko stadiona ili ga interesuju stvari oko kluba zna sta je dogovoreno.Pozdrav svima
AMAR OSIM!!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma ja odo na sjever,aj sretnoLovac je napisao/la:Znaci na utakmicu se ne ide, barem sto se tice organizovanih grupa navijaca Zelje, ja to nisam napisao bezze i nisam to izmislio..a ti ako hoces da ides na zapad kao penzioner niko ti ne brani, bujrum...lolo je napisao/la:lovac i njegova cura
sve si rekao ko treba da zna on i znacsh je napisao/la:Nije ovo portal za te vrste raprave,ko je iole upoznat i vrti se oko stadiona ili ga interesuju stvari oko kluba zna sta je dogovoreno.Pozdrav svima

u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
U pravu sicsh je napisao/la:Nije ovo portal za te vrste raprave,ko je iole upoznat i vrti se oko stadiona ili ga interesuju stvari oko kluba zna sta je dogovoreno.Pozdrav svima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
izvuko smo bod
- bistrikboy
- Kontakt:
ocekivano....goldboy je napisao/la:izvuko smo bod
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
netreba biti zadovoljan jednim bodom ali i ovo je bolje nego da smo izgubili
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
ma samo da je rovcanin bio sto posto spreman
- RK Gradacac
- Kontakt:
I sad nek pobijede Siroki i Travnik i eto Simi opravdanje da ostane

010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
sto se mene licno tice nemoze ga bog spasitRK Gradacac je napisao/la:I sad nek pobijede Siroki i Travnik i eto Simi opravdanje da ostane![]()

uski cemo dobit,a travnik je dog sa savezom "svoje" komesare pa nista tamo od bod(ova)

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kakve ba komesare ako se nemoze travnik dobit **** ti nas. Uvijek neka izvlakusa...
010 ISN'T JUST A CODE
Čim vidiš Siminu frizuru jasno ti ja da od kvalitetne kreativne i napadačke igre nema ništa!!! Treba malo one solufe popraviti...
- bistrikboy
- Kontakt:
ja ti fino kazem,ziv bio pa vidio....RK Gradacac je napisao/la:Kakve ba komesare ako se nemoze travnik dobit **** ti nas. Uvijek neka izvlakusa...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ne kazem ja da travnik nece pobijedit, al nikakvi komesari, sudije ovi oni nisu izgovori...
Realnost je takva da smo u kurcu i da se uvijek traze izgovori, a izgovora nema za losu igru!
Realnost je takva da smo u kurcu i da se uvijek traze izgovori, a izgovora nema za losu igru!
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
znam ja kako stvari stoje al ja ti fino kazem kako je....RK Gradacac je napisao/la:Ne kazem ja da travnik nece pobijedit, al nikakvi komesari, sudije ovi oni nisu izgovori...
Ma kod nas je rasulo u klubu i to vec svi znaju, pa mi ne mozemo na strani nikoga pobijedit, ne sjecam se kad smo donijeli bodove sa strane, bodove nam uzimaju neke sumske ekipe, recimo Simo Krunic poslije utakmice sa Sarajevom daje izjavu i govori da on nece otici do kraja sezone do kad ima ugovor ja da sam trener ili predsjednik ovog kluba, ja ne bih izlazio iz kuce godinu dana od stida, al eto ocito nas vode neki ljudi koji nemaju veze sa fudbalom..Smijesno
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Od orasja,zadnjeg kola prije dvije sezone,3:1 dobili sjecam se te tekme bio sam tamo, bila sehiceva prva ako se ne varam od pocetka,ali nije nam nista pobjeda znacila i tada je trener bio hadjija,i kako je simo dosao nismo dobili nigdje na strani uzeli par bodova koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke.Lovac je napisao/la:Ma kod nas je rasulo u klubu i to vec svi znaju, pa mi ne mozemo na strani nikoga pobijedit, ne sjecam se kad smo donijeli bodove sa strane, bodove nam uzimaju neke sumske ekipe, recimo Simo Krunic poslije utakmice sa Sarajevom daje izjavu i govori da on nece otici do kraja sezone do kad ima ugovor ja da sam trener ili predsjednik ovog kluba, ja ne bih izlazio iz kuce godinu dana od stida, al eto ocito nas vode neki ljudi koji nemaju veze sa fudbalom..Smijesno

AMAR OSIM!!!
Jest sjecam se i ja te tekme, sve su mladi igraci igrali tad, bilo je samo par tadasnjih prvotimaca, a to je bilo zadnje kolo pa nam nije nizasta trebalo, al eto ko bi reko da cemo tu utakmicu pamtit dugo..csh je napisao/la:Od orasja,zadnjeg kola prije dvije sezone,3:1 dobili sjecam se te tekme bio sam tamo, bila sehiceva prva ako se ne varam od pocetka,ali nije nam nista pobjeda znacila i tada je trener bio hadjija,i kako je simo dosao nismo dobili nigdje na strani uzeli par bodova koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke.Lovac je napisao/la:Ma kod nas je rasulo u klubu i to vec svi znaju, pa mi ne mozemo na strani nikoga pobijedit, ne sjecam se kad smo donijeli bodove sa strane, bodove nam uzimaju neke sumske ekipe, recimo Simo Krunic poslije utakmice sa Sarajevom daje izjavu i govori da on nece otici do kraja sezone do kad ima ugovor ja da sam trener ili predsjednik ovog kluba, ja ne bih izlazio iz kuce godinu dana od stida, al eto ocito nas vode neki ljudi koji nemaju veze sa fudbalom..Smijesno

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 17 gostiju.