FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la csh » 08 nov 2008, 11:52

Nije ovo portal za te vrste raprave,ko je iole upoznat i vrti se oko stadiona ili ga interesuju stvari oko kluba zna sta je dogovoreno.Pozdrav svima
AMAR OSIM!!!

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 08 nov 2008, 13:55

Dobro radijacijo kako kažeš......
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 08 nov 2008, 14:52

Lovac je napisao/la:
lolo je napisao/la:lovac i njegova cura
Znaci na utakmicu se ne ide, barem sto se tice organizovanih grupa navijaca Zelje, ja to nisam napisao bezze i nisam to izmislio..a ti ako hoces da ides na zapad kao penzioner niko ti ne brani, bujrum...
ma ja odo na sjever,aj sretno

Fabricio
Kontakt:

Post Postao/la Fabricio » 08 nov 2008, 15:01

csh je napisao/la:Nije ovo portal za te vrste raprave,ko je iole upoznat i vrti se oko stadiona ili ga interesuju stvari oko kluba zna sta je dogovoreno.Pozdrav svima
sve si rekao ko treba da zna on i zna
:!:
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 nov 2008, 17:16

csh je napisao/la:Nije ovo portal za te vrste raprave,ko je iole upoznat i vrti se oko stadiona ili ga interesuju stvari oko kluba zna sta je dogovoreno.Pozdrav svima
U pravu si
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 nov 2008, 19:38

Ovaj simo fakat,al fakat nije normalan. :oops:
AMAR OSIM!!!

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 08 nov 2008, 20:44

izvuko smo bod

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 nov 2008, 22:42

goldboy je napisao/la:izvuko smo bod
ocekivano....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Fabricio
Kontakt:

Post Postao/la Fabricio » 09 nov 2008, 00:32

netreba biti zadovoljan jednim bodom ali i ovo je bolje nego da smo izgubili
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 09 nov 2008, 00:38

ma samo da je rovcanin bio sto posto spreman

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 nov 2008, 13:33

I sad nek pobijede Siroki i Travnik i eto Simi opravdanje da ostane :roll: :evil:
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 nov 2008, 13:37

RK Gradacac je napisao/la:I sad nek pobijede Siroki i Travnik i eto Simi opravdanje da ostane :roll: :evil:
sto se mene licno tice nemoze ga bog spasit 8-)

uski cemo dobit,a travnik je dog sa savezom "svoje" komesare pa nista tamo od bod(ova) :evil:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 nov 2008, 13:39

Kakve ba komesare ako se nemoze travnik dobit **** ti nas. Uvijek neka izvlakusa...
010 ISN'T JUST A CODE

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 09 nov 2008, 13:43

Čim vidiš Siminu frizuru jasno ti ja da od kvalitetne kreativne i napadačke igre nema ništa!!! Treba malo one solufe popraviti...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 nov 2008, 14:23

RK Gradacac je napisao/la:Kakve ba komesare ako se nemoze travnik dobit **** ti nas. Uvijek neka izvlakusa...
ja ti fino kazem,ziv bio pa vidio....

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 nov 2008, 14:46

Ne kazem ja da travnik nece pobijedit, al nikakvi komesari, sudije ovi oni nisu izgovori...
Realnost je takva da smo u kurcu i da se uvijek traze izgovori, a izgovora nema za losu igru!
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 nov 2008, 15:47

RK Gradacac je napisao/la:Ne kazem ja da travnik nece pobijedit, al nikakvi komesari, sudije ovi oni nisu izgovori...
Realnost je takva da smo u kurcu i da se uvijek traze izgovori, a izgovora nema za losu igru!
znam ja kako stvari stoje al ja ti fino kazem kako je....

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 10 nov 2008, 12:09

Ma kod nas je rasulo u klubu i to vec svi znaju, pa mi ne mozemo na strani nikoga pobijedit, ne sjecam se kad smo donijeli bodove sa strane, bodove nam uzimaju neke sumske ekipe, recimo Simo Krunic poslije utakmice sa Sarajevom daje izjavu i govori da on nece otici do kraja sezone do kad ima ugovor ja da sam trener ili predsjednik ovog kluba, ja ne bih izlazio iz kuce godinu dana od stida, al eto ocito nas vode neki ljudi koji nemaju veze sa fudbalom..Smijesno
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 10 nov 2008, 12:13

Lovac je napisao/la:Ma kod nas je rasulo u klubu i to vec svi znaju, pa mi ne mozemo na strani nikoga pobijedit, ne sjecam se kad smo donijeli bodove sa strane, bodove nam uzimaju neke sumske ekipe, recimo Simo Krunic poslije utakmice sa Sarajevom daje izjavu i govori da on nece otici do kraja sezone do kad ima ugovor ja da sam trener ili predsjednik ovog kluba, ja ne bih izlazio iz kuce godinu dana od stida, al eto ocito nas vode neki ljudi koji nemaju veze sa fudbalom..Smijesno
Od orasja,zadnjeg kola prije dvije sezone,3:1 dobili sjecam se te tekme bio sam tamo, bila sehiceva prva ako se ne varam od pocetka,ali nije nam nista pobjeda znacila i tada je trener bio hadjija,i kako je simo dosao nismo dobili nigdje na strani uzeli par bodova koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke. :oops:
AMAR OSIM!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 10 nov 2008, 12:14

csh je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Ma kod nas je rasulo u klubu i to vec svi znaju, pa mi ne mozemo na strani nikoga pobijedit, ne sjecam se kad smo donijeli bodove sa strane, bodove nam uzimaju neke sumske ekipe, recimo Simo Krunic poslije utakmice sa Sarajevom daje izjavu i govori da on nece otici do kraja sezone do kad ima ugovor ja da sam trener ili predsjednik ovog kluba, ja ne bih izlazio iz kuce godinu dana od stida, al eto ocito nas vode neki ljudi koji nemaju veze sa fudbalom..Smijesno
Od orasja,zadnjeg kola prije dvije sezone,3:1 dobili sjecam se te tekme bio sam tamo, bila sehiceva prva ako se ne varam od pocetka,ali nije nam nista pobjeda znacila i tada je trener bio hadjija,i kako je simo dosao nismo dobili nigdje na strani uzeli par bodova koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke. :oops:
Jest sjecam se i ja te tekme, sve su mladi igraci igrali tad, bilo je samo par tadasnjih prvotimaca, a to je bilo zadnje kolo pa nam nije nizasta trebalo, al eto ko bi reko da cemo tu utakmicu pamtit dugo.. :(
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 17 gostiju.