Imate vi dosta navijaca iz velike porodice 76ersa

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kapetane"Iman potribu stavit nešto...prvo zahvaljujen suigračima i treneru na nevjerovatnom litu i timskom duhu kojeg smo imali od prvog do zadnjeg dana. Virova san ka nikad da narodu i navijačima radi kojih se ovo igra možemo dat nešto specijalno, al eto nažalost na zadnjoj skalini smo klekli...
Najviše mi je žaj radi te euforije koja se stvori, al nikad pa ni sad ne dobije svoj konačni oblik. Žaj mi je šta smo ka moralni pobjednici a to je **** od ovce. I žaj mi je šta smo klekli od ekipe koja nije bolja od nas, zasluženo nas je dobila al nije bolja...
**** sad, najteže je ka i uvik nama samima, šta moj prika kaže od -25 od čeha u godinu dana doć do 1/2 finala olimpijskih igara je malo previše... al sportaš si, uvik se nadaš da moš dobit sve i svakog...
Ne znan koliko će mi tribat da se oporavin od ovoga, fala velikoj vojsci ljudi koja nas je pratila i bila uz nas cilo lito...a meni je žaj šta smo in ustvari dali zauzvrat samo moralnu pobjedu, **** tu moralnu pobjedu...Da se razumimo, ovo nije isprika i neko uvaljivanje, nego samo ono šta mi je po glavi u ovoj noći kad ni 5 piva kombinirano sa 3 normabela ne mogu dozvat san....
Gledajte košarku i dalje, imamo **** talente, koji ako dovedu glavu na misto mogu vladat ovin sporton idućih 10 godina! Triba in malo sriće i puno pameti i to je to...
I ne pitajte me kad ću u penziju, sad mi izgleda da neću uzet balun u ruke 5 godina, al ustvari poznavajući sam sebe, kad me Bojan zovne i reče "ajde babo trebaš nam", ako mogu hodat, vjerovatno san tu. Sve je moguće...
Pozdrav svima i dobrima i šugavima, captain out!"
roko se malo tješi,jbga tko zna kolko je QF izgubio ,ali jbga nismo daleko biliDANTES je napisao/la:bitno je da srbija nije bila bolja od vas. roko roko
evo ja dodajem još tursku iz 2001. ono niste smjeli izgubitiandro234 je napisao/la:Guste zavrsnice u eliminacijskoj fazi koje smo gubili (kojih se osobno sjecam):
2005 Spanjolska, 2007 Litva, 2009 Slovenija, 2010 Srbija, 2014 Francuska, 2016 Srbija
Tursku nemoj ni spominjati,dobro se sječam toga,utihnula na poluvremenu puna dvorana turaka, mi vodimo oko 15 razlike, a onda kreće potop i nakon produžetka pušimoDANTES je napisao/la:evo ja dodajem još tursku iz 2001. ono niste smjeli izgubitiandro234 je napisao/la:Guste zavrsnice u eliminacijskoj fazi koje smo gubili (kojih se osobno sjecam):
2005 Spanjolska, 2007 Litva, 2009 Slovenija, 2010 Srbija, 2014 Francuska, 2016 Srbija
DANTES je napisao/la:@branimir vodili ste 19 razlike... a ona bacanja na kraju kad je isteklo vrijeme je pogodio hido čini mi se
ja sam protiv bilo kakvi stranaca koji nemaju veze s Hrvatskom,osim što su odigrali ili će odigrati koju godinu za neki HR klub,igraj s tim što imaš pa šta budeozy je napisao/la:Vec vidim David Stocktona u vasem dresu u narednom prvenstvu,on vam je fina prilika do koliko toliko rijesti pitanje playa
Babo lideruPrije svega zelio bih se svima zahvaliti na porukama podrske, a takvih je bilo i vise nego sto sam se nadao i mnogo vise nego sto sam dobio u dosadasnjoj karijeri. Puno smo napravili ovog ljeta samim odlaskom u Rio i vracanjem bar dijela ljudi koji istinski vole ovaj sport i toliko dugo nas cekaju da napravimo nesto za Lijepu Nasu. Kao ni moji suigraci nisam se zadovoljio samim nastupom na Igrama pa ostaje gorak okus jer znam da smo mogli vise, bar jednu stepenicu vise. Pozdrav svima, a narocito zlim jezicima koji se nece jos dugo nasladjivati jer cemo "Vratiti Dite Materi"
#sretnanovagodina #elbabo #baboberetta #bagra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.