Kawhi je napisao/la:Mirko je napisao/la:
Ta prica ''jadni mi/nemamo uslove/svi su protiv nas'' odavno ne pije vise vodu...
Ja ne znam ko je rekao da su svi protiv nas. Mi smo protiv sebe. Cak ti i @Marconato govori istu stvar kao i mi. Kod nas i ako neka "legenda sporta" udje u rad s mladima radi to zbog licne koristi. Nisu dovoljno za karijere zaradili pa sad otimaju od djece. Posteni probaju pa odu negdje vani raditi.
Ti spominjes kako u Srbiji djeca u hladnoj vodi treniraju. U Bosni nemas dva bazena kako treba, a i oni sluze da bi se neki rodjak obogatio. 
To sto nemamo uslove je opet krivica i obicnih ljudi koliko i politicara

slažem se sa tobom da Srbija ima bolje uslove. Sistem ne postoji, kao ni ovdje, ali bolji uslovi jesu tamo. E sad, pravo pitanje je jesu li baš u Srbiji toliko drastično bolji uslovi da samo na prošloj Olimpijadi srpski sportisti uzmu 8 medalja, a BiH nijednu. Da ne pominjemo ostale sportske uspjehe. Dal' je baš razlika u infrastrukturi i ulaganjima tolika? Ja ne bih rekao. Koliko god da zavisi od uslova, zavisi i od posvećenosti, želje, talenta, znanja... sportista, trenera i sportskih radnika generalno. A ovdje je sportistima/trenerima/sportskim radnicima, prešlo u ružnu naviku da sav svoj nerad, lijenost, nedostatak znanja, ambicije, kvaliteta samim tim i rezultata, pripisuju nekome drugom (lošim uslovima, političarima, ratu, nedostatku novca...). I sve dok je tako, olimpijska medalja će biti nedosanjani san.
Kawhi je napisao/la:
Btw to sto djeca sanjaju da igraju u Barci ili Madridu moze biti samo dobro. I Novak je sanjao da bude najbolji na svijetu, ne najbolji u Srbiji. Musu je iznijelo to sto zeli biti Jordan. Nece nikad biti Jordan, ali ce ovako sigurno biti bolji nego da zeli biti Ikonic.
Đokovića/Musu ovdje gdje su sad, su doveli prije svega njihov rad, talenat, treneri, zdrava glava, roditelji koji su ih pravilno usmjeravali i podržavali, sreća, pa onda sve ostalo, ako to ostalo uopšte i postoji. A to što je Musa htio postati Džordan.... pa htjeli su mnogi. Svako dijete koje počne trenirati košarku želi biti Džordan, Dirk, Durent... Sampras, Roger, Messi... ali to ne znači apsolutno ništa, ako ne ispuniš kriterijume koje sam gore nabrojao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović