Uz ovaj format i solidne protivnike, stvarno 2. mjesto je jako izvjesno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To smo fol imali garantovanih 12 poena protiv Slovaka i Litvanaca, sta li? Pa budimo malo realni.... Odlicna grupaaleksandar_veliki je napisao/la:Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
2,5 idu dalje, tako da snaga belgije tu nema neki veliki znacaj... izrael, wales i kipar su u borbi za direktan plasman daleko povoljnija opcija od grcke, slovacke i latvije, barem na papiru i unaprijed gledajuci...aleksandar_veliki je napisao/la: Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
Samo su se prošetali grupom koja je bila 5x jača od naše.BelminM23 je napisao/la:
Šta je to uradila Belgija u prošlim kvalifikacijama da ih se toliko plašimo da nam ne uzmu 6 bodova ?
Ništa sve isto ko i mi.
Prošetala se kvalifikacijama, riješila posao par kola prije kraja. Treba ih poštovati, ne treba ih se plašiti. To je trenutno jedna od najtalentovanijih generacija u evropskom fudbalu, u narednim kvalama bi trebali biti bolji nego u prošlim.BelminM23 je napisao/la:Šta je to uradila Belgija u prošlim kvalifikacijama da ih se toliko plašimo da nam ne uzmu 6 bodova ?
Boli te briga, razumijes se u fudbal k`o Mara u kriv quracBelminM23 je napisao/la: Šta je to uradila Belgija u prošlim kvalifikacijama da ih se toliko plašimo da nam ne uzmu 6 bodova ?
Ništa sve isto ko i mi.
Ako, odnosno kada se plasiramo na EP2016, siguran sam da ce nas biti barem 25 000!! Pa Njemacka je u komsiluku, Skandinaviska dijaspora ima love da dodju i da se provedu ljudi - kao i nasa dijaspora iz cijele centralne Evrope. A ni nama iz BiH nije daleko niti ce biti skupo kao Brazil, mlatnemo li npr Belgiju u zadnjem kolu i uzmemo prvo mjesto onda ce biti uzarena atmosfera i euforija, bice nas i vise od 25 000Amar Dzeko je napisao/la:10 000 Bosanaca u Parizu
A eto ko mi se nismo prošetali, Grci nas pratili u stopu a imali smo 25 bodova... od mogućih 30...Virtu4l je napisao/la:Prošetala se kvalifikacijama, riješila posao par kola prije kraja. Treba ih poštovati, ne treba ih se plašiti. To je trenutno jedna od najtalentovanijih generacija u evropskom fudbalu, u narednim kvalama bi trebali biti bolji nego u prošlim.BelminM23 je napisao/la:Šta je to uradila Belgija u prošlim kvalifikacijama da ih se toliko plašimo da nam ne uzmu 6 bodova ?
Zbog grupe u kojoj su bili, imali smo priliku da ih gledamo. Nisu igrali toliko dobro koliko to rezultati pokazuju, Srbija ih je imala, patili su se u malim utakmicama, kiksaće oni itekako.
romeo je napisao/la:Boli te briga, razumijes se u fudbal k`o Mara u kriv quracBelminM23 je napisao/la: Šta je to uradila Belgija u prošlim kvalifikacijama da ih se toliko plašimo da nam ne uzmu 6 bodova ?
Ništa sve isto ko i mi.
Židovski lobi radi čuda.Buu je napisao/la:E cuj izrael i evrposko takmicenje
tako i treba, ta nece se natjecat sa onim divljacima okoloSaurman je napisao/la:Židovski lobi radi čuda.Buu je napisao/la:E cuj izrael i evrposko takmicenje