moustapha je napisao/la:Sad mi je lakse.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, sta se plasite, koga god dobijemo, mi idemo na vrh trona, jer mi imamo SAMPIONA!!!!!!! BOSNA osvaja svjetsko prvenstvo, ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!!!!!!!
Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Zdrijeb Grupne Faze
evo da i ja prebijem koju:
u slucaju da ostanemo u euro potu:
iz prvog sesira bih volio da dobijemo URUGVAJ, gledao sam ih nekoliko puta, i igraju poprilicno sporo...iako imaju suareza i cavanija u napadu...ali to je sve sto i imaju
...mislim da bismo protiv njih imali posjed lopte i kontrolu tekme...naravno prva zelja je svicarska...ali nema sanse za to...a mozda je i bolje da njih ne dobijemo, nasi bi se opustili, a ipak je to otmar hitzfeld...bilo koga dobiti od ove 4 slabije mozemo se nadati ravnopravnoj borbi (svica, belgija, columb, urug)...
iz drugog sesira izbjeci samo obalu bjelokosti i chile, i naravno ovu evropsku reprezentaciju...ostale moze bilo ko...
moja zelja je naravno alzir, ali bih rado privatio i kamerun ili nigeriju...
iz 3. pota izbjeci samo meksiko, jer su likovi ko ose na terenu...trce ko ludi...i eventualno SAD...mada mogu i oni...japana se uopce ne plasim...ako nista, zabit cemo im iz kornera jer su niski...zelja su naravno kostarika ili honduras..
GROUP X:
Uruguay
Cameroon
Iran
Bosnia and Herzegovina
iz prvog sesira bih volio da dobijemo URUGVAJ, gledao sam ih nekoliko puta, i igraju poprilicno sporo...iako imaju suareza i cavanija u napadu...ali to je sve sto i imaju
iz drugog sesira izbjeci samo obalu bjelokosti i chile, i naravno ovu evropsku reprezentaciju...ostale moze bilo ko...
moja zelja je naravno alzir, ali bih rado privatio i kamerun ili nigeriju...
iz 3. pota izbjeci samo meksiko, jer su likovi ko ose na terenu...trce ko ludi...i eventualno SAD...mada mogu i oni...japana se uopce ne plasim...ako nista, zabit cemo im iz kornera jer su niski...zelja su naravno kostarika ili honduras..
GROUP X:
Uruguay
Cameroon
Iran
Bosnia and Herzegovina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Hoce li na nekom od domacih TV kanala biti prijenos uživo izvlačenja ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Consigliere
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Sad mi je lakse.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, sta se plasite, koga god dobijemo, mi idemo na vrh trona, jer mi imamo SAMPIONA!!!!!!! BOSNA osvaja svjetsko prvenstvo, ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!!!!!!!
Ove 2-3 glavne teme zadnjih dana

Napokon da se covjek malo nasmije i opusti
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
"Mi ćemo odmah nakon žrijeba dogovoriti prijateljske utakmice. Imamo jako dobre ponude i vjerujem da ćemo igrati protiv izuzetno renomiranih protivnika koji najviše sliče protivnicima iz naše grupe. Pred nama je sedam mjeseci za pripreme, analizu protivnika i uradićemo sve da što spremniji dočekamo Svjetsko prvenstvo." - poručuje naš selektor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@IlPrincipe, na BHT.
@baltazar1, baš tako.
Ja imam želju, zove se Brazil! Kad je bal, nek' je bal.
Oni su mi omiljena reprezentacija, za njih sam navijala od svojih prvih SP-ova, i napokon je došlo vrijeme da se i moja reprezentacija može suprostaviti tom "mom" Brazilu. Što da ne? Koje bi to slavlje bilo... Prvo Svjetsko, u Brazilu, zemlji koja diše nogomet, protiv Brazila, zemlje u kojoj se djeca rađaju kao hakleri, prva utakmica, gledaju milijarde naše igrače jedne jedine...
Ili ta varijanta, ili ona da se susretnemo u nekom narednom krugu. Ih, ima i treća varijanta. Kao Portugal i Grčka 2004. Da se sretnemo u prvom krugu i u zadnjem, što da ne.
(Dobro, to je sad malo previše...)
Sve u svemu, radujem se prvenstvu, ma kakve ekipe imali za protivnike. Samo da nam igrači budu zdravi, a srcem će igrati protiv svakoga.
@baltazar1, baš tako.
Ja imam želju, zove se Brazil! Kad je bal, nek' je bal.
Oni su mi omiljena reprezentacija, za njih sam navijala od svojih prvih SP-ova, i napokon je došlo vrijeme da se i moja reprezentacija može suprostaviti tom "mom" Brazilu. Što da ne? Koje bi to slavlje bilo... Prvo Svjetsko, u Brazilu, zemlji koja diše nogomet, protiv Brazila, zemlje u kojoj se djeca rađaju kao hakleri, prva utakmica, gledaju milijarde naše igrače jedne jedine...
Ili ta varijanta, ili ona da se susretnemo u nekom narednom krugu. Ih, ima i treća varijanta. Kao Portugal i Grčka 2004. Da se sretnemo u prvom krugu i u zadnjem, što da ne.
Sve u svemu, radujem se prvenstvu, ma kakve ekipe imali za protivnike. Samo da nam igrači budu zdravi, a srcem će igrati protiv svakoga.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
brazil, nigerija, iran i mi
trpajte u kladionici, ovo je dojava
trpajte u kladionici, ovo je dojava
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
kolumbija, gana, honduras, bih. 
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ej jbg, vi se meni smijete....al nema veze, kad budemo prvaci svijeta, trazicete moje postove!Consigliere je napisao/la:moustapha je napisao/la:Sad mi je lakse.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, sta se plasite, koga god dobijemo, mi idemo na vrh trona, jer mi imamo SAMPIONA!!!!!!! BOSNA osvaja svjetsko prvenstvo, ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ove 2-3 glavne teme zadnjih dana
Napokon da se covjek malo nasmije i opusti
- Alen Škoro
- Kontakt:
dajte nam brazil njemacku i spaniju ako ikako mozetee, da im doktor Said objasni neke stvari poslije povrede!
NON MOLLARE MAI
- Alen Škoro
- Kontakt:
Alen Škoro je napisao/la:dajte nam brazil njemacku i spaniju ako ikako mozetee, da im doktor Said objasni neke stvari poslije povrede!
ma i bilbija, treba zavrsit i Komazecu papire da se malo našali sa Thiago Silvom
NON MOLLARE MAI
Dok cekamo izvlacenje, nadjoh na The Guardian http://www.theguardian.com/football/ng- ... nteractive
Meni prvi put izbaci ovu grupu i ispadanje u grupnoj fazi.
Group B
Argentina
Pot 1 (S America) – Rank 3
Greece*
Pot 2 (Europe) – Rank 15
Japan
Pot 3 (Asia) – Rank 44
Bosnia-Herzegovina
Pot 4 (Europe) – Rank 16
Drugi put opet Grcka ali onda prolaz do 1/4 finala
, Dobijemo Ganu u 1/8, i izgubimo od Obale Bjelokosti
Group D
Uruguay
Pot 1 (S America) – Rank 6
Bosnia-Herzegovina*
Pot 2 (Europe) – Rank 16
Australia
Pot 3 (Oceania) – Rank 57
Greece
Pot 4 (Europe) – Rank 15
Group B
Argentina
Pot 1 (S America) – Rank 3
Greece*
Pot 2 (Europe) – Rank 15
Japan
Pot 3 (Asia) – Rank 44
Bosnia-Herzegovina
Pot 4 (Europe) – Rank 16
Drugi put opet Grcka ali onda prolaz do 1/4 finala
Group D
Uruguay
Bosnia-Herzegovina*
Pot 2 (Europe) – Rank 16
Australia
Greece
Pot 4 (Europe) – Rank 15
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Polako narode, dzaba prognozirate kad ne znate nista. De malo sabura do 17, da vidimo kako sta pa cemo onda prognozirati koliko mozemo na SP-u . Koga god da izvucemo, mislim da svakoj ekipi koja se kvalifikovala mozemo pomrsiti racune, i uz malo srece mozemo dalje. Malo optimizma ljudi 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Program na BHT-u pocinje u 17:00 i trajace do 18 i 30.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
u 16 h s emisijom konacno petak, koja je posvecena upravo sp-u u brazilubodi123 je napisao/la:Program na BHT-u pocinje u 17:00 i trajace do 18 i 30.
Aha fino finohurem je napisao/la:u 16 h s emisijom konacno petak, koja je posvecena upravo sp-u u brazilubodi123 je napisao/la:Program na BHT-u pocinje u 17:00 i trajace do 18 i 30.
Samo ne znam zasto ovi pale raju da je u 23:00
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Prave sad neki X sesir, al se sprdaju sa cijelim svijetom.
Nikakvih pravila nema, prave sesira kako hoce, ubacivaju-izbacivaju (Francusku) kako njima odgovara, samo da uticaju na sastav grupe 
Hoće li biti prenos na nekoj radio stanici i kojoj?
Il club piu titolato al mondo!
- TonnyMontana
- Kontakt:
mancity je napisao/la:Dok cekamo izvlacenje, nadjoh na The Guardian http://www.theguardian.com/football/ng- ... nteractive
Drugi put opet Grcka ali onda prolaz do 1/4 finala, Dobijemo Ganu u 1/8, i izgubimo od Obale Bjelokosti
Group D
Uruguay
Bosnia-Herzegovina*
Pot 2 (Europe) – Rank 16
Australia
Greece
Pot 4 (Europe) – Rank 15
Colombia
Pot 1 (S America) – Rank 4
Algeria
Pot 2 (Africa) – Rank 32
Australia
Bosnia-Herzegovina
Pot 4 (Europe) – Rank 16
Interista al 100 %
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.