Ja sam bio Tony Sylva.SiamoNoi je napisao/la:Najjača stvar tokom SP 2002. je bio izlazak van nakon prve utakmice gdje su svi na nogometu htijeli biti Papa Bouba Diop ili El Hadji Diouf

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja sam bio Tony Sylva.SiamoNoi je napisao/la:Najjača stvar tokom SP 2002. je bio izlazak van nakon prve utakmice gdje su svi na nogometu htijeli biti Papa Bouba Diop ili El Hadji Diouf
Kako si gledao kad se u trecem kolu tekme igraju u istom terminuMokes je napisao/la:Raonffa je napisao/la: Ja sam lično pogledao 63 od 64 meča (nisam gledao samo onu utakmicu Japan-Obala Slonovače koja se čini mi se igrala u 03:00h i bila je jedina utakmica u tom terminu na prvenstvu), ni na jednom prvenstvu nisam imao takav procenat odgledanih mečeva
Ja sam nakon prvog meca SP 2010 JAR-Mexiko izasao vani i glumio ChabalaluSiamoNoi je napisao/la:http://baraz.co/post/34/baraz-predstavl ... ke-za-euro Eto vam za upisavanje rezultata ručno tko voli.Najjača stvar tokom SP 2002. je bio izlazak van nakon prve utakmice gdje su svi na nogometu htijeli biti Papa Bouba Diop ili El Hadji DioufFoSte95 je napisao/la:Od SPa 2002 se sjecam samo finala i Sabahudina kad je poludio na drugi gol Ronalda
Lazem i EURO 2004 sam svaku gledao, rodjak i ja vjecito engleska bili i vjecito 92 minut on ubacuje a ja glumim Beckama i dajem gol![]()
Nje se ne sjecam, ali moj favorit u toj trci je Turska-Hrvatska EURO 2008Shadows je napisao/la:Jedna od najboljih utakmica u nivijoj istoriji Eura je bila izmedju Slovenije i Jugoslavije 3:3(3:0)
Od euforije do soka. Kriva klupa, lose prijavljena zamjena, gol Turske i psiha otisla u ku rac. Vratili im sa kamatama vec sljedeci Euro, dobili ih 0:3, bilo nas oko 600, na tekmi. Nisu se Turci culi, cim je pocelo Olja 0:1, Mandzo kada je zabio Turci se raspali i na tribinama, sjecam se da su pisali da im je Hrvatska uzela 12,5 mlrd.€ indirektne zarade to ljeto. Hrvatska je i Njemackoj 96 na Euru igrala sa Turcima, poslije je stoper Turske Alpay izjavio da je mogao srusiti Vlaovica, al'da nije zelio crveni i da ne igra dalje na prvenstvu. Ocajno smo igrali, prva tekma na velikom prvenstvu, prvi gol, prva pobjeda. Turska stalno prati Hrvatsku na Euro prvenstvima.FoSte95 je napisao/la:Nje se ne sjecam, ali moj favorit u toj trci je Turska-Hrvatska EURO 2008Shadows je napisao/la:Jedna od najboljih utakmica u nivijoj istoriji Eura je bila izmedju Slovenije i Jugoslavije 3:3(3:0)
U istoj grupi Spanija- Jugoslavija 4:3Shadows je napisao/la:Jedna od najboljih utakmica u nivijoj istoriji Eura je bila izmedju Slovenije i Jugoslavije 3:3(3:0)
Koje je to godine bilo 2000te ?SlevinKelevra je napisao/la:U istoj grupi Spanija- Jugoslavija 4:3Shadows je napisao/la:Jedna od najboljih utakmica u nivijoj istoriji Eura je bila izmedju Slovenije i Jugoslavije 3:3(3:0)Najbolji Euro ikada
Aha... Belgija/Holandija.FoSte95 je napisao/la:Koje je to godine bilo 2000te ?
E ne sjecam se toga al odlicna preporuka da na YT pogledamSlevinKelevra je napisao/la:Aha... Belgija/Holandija.FoSte95 je napisao/la:Koje je to godine bilo 2000te ?
meni je super bila polufinale eura1996 klasik svjetskog i europskog nogometa,Engleska-Njemačka na mitskom Wembleyu, 30 godina od jedinog velikog naslova Engleza, kakav je to naboj bioShadows je napisao/la:Jedna od najboljih utakmica u nivijoj istoriji Eura je bila izmedju Slovenije i Jugoslavije 3:3(3:0)
hapuc je napisao/la:"Ako do kraja maja EBU-u ne uplatimo više od milion eura obaviješteni smo da će nam uskratiti signal za emitovanje EURO-a 2016. i Olimpijskih igara, što znači i da ćemo ostati uskraćeni za sredstva po osnovu marketinga. Uz to, trenutni model naplate RTV takse istječe krajem juna i ne znamo na koji način će biti nastavljen. Dakle, ostat ćemo bez izvora finansiranja."
Da i ta. Generalno od 98me na ovamo meni licno najbolja utakmica sa velikih takmicenja je Nigerija-Spanija 3:2 iz 98me. Strasna utakmica najbolje nigerijske generacije svih vremena. Generalno na tom prvenstvu je bilo ekstra meceva.branimir85 je napisao/la:meni je super bila polufinale eura1996 klasik svjetskog i europskog nogometa,Engleska-Njemačka na mitskom Wembleyu, 30 godina od jedinog velikog naslova Engleza, kakav je to naboj bioShadows je napisao/la:Jedna od najboljih utakmica u nivijoj istoriji Eura je bila izmedju Slovenije i Jugoslavije 3:3(3:0)a englezi bili i ostali chokeri na penale popušili,strašan sastav englezi imali :Ince,Pearce,Shearer,Gascoigne
;Platt;Adams a s duge strane Sammer,Moller;Babbel;Scholl;Ziege
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.