BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 22 avg 2010, 01:19

Uh sto se tice kupa dobili ste hebenu ekipu. Oni su pravo ludi sto se DFB kupa tice. Mogu biti zadnji u trecoj ligi, ali kada dodje do te utakmice, isto kao da igra neki fudbalski dream-team. Mislim da ce Bieberer Berg da gori. No ukoliko u kupu zelite nesto vise ova ekipa ne bi trebala predstavljati veliki problem.

Sretno sutra protiv Aspirina 04, i nadam se da ce te pobjediti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 01:32

Sto se tice desnog boka Owo i pisczek nisu oni bruka losi igraci al ne znam nekako od kako je otisao Jorg Heinrich i poslije njeg Reuter i Evanilson nemamo ni priblizno tako kvalitetnog beka kao sto su oni bili Da smo doveli onog malog Diekmeira sto je otisao u Hsv po meni bi bilo super ali eto sta je tu je sad... Al mislim da nakon ove sezone Klopp ce trazit novog Beka jer Owo ulazi u godine a ugovor mu istice 2011... A zadnji vezni hmm Kehl je po meni najbolji zadnji razbijac lige i nadam se da ce ove sezone bit spreman red bi bio jbg, a to sto kazes za Bendera nemoj tako mali je prosle sezone stvarno bio dobar i kvalitetan, i pokazao da je jako talentovan kad je dosao u BvB vrjedio je 1 mio eura, sad vrijedi 4 mio eura , i po kicker statistici imao je top sezonu bio je drugi najbolje ocjenjeni igrac Dortmunda za sezonu 2009/2010 ... evo link pa se uvjeri http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... erein.html :) ... Tako da mislim da ti ovo sve govori o Benderu... Jer nisu ovo male stvari da mu tako skoci cjena i da bude tako dobro ocjenjen I TO OD kickera ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 01:38

Pitanje za sve ko mi moze pomoc... Sutra utakmica BvB-Leverkusen na kojem kanalu se moze gledat prenos jer nesto ovaj eurosport 2 kod nas sere nema bundeslige ... Pa jel zna ko da li se kako moze gledat tekma imal na kojem kanalu na digitalnoj ili moze samo na sky i na netu :( ...
BvB Echte Liebe !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 01:39

Damir_BvB je napisao/la:Pitanje za sve ko mi moze pomoc... Sutra utakmica BvB-Leverkusen na kojem kanalu se moze gledat prenos jer nesto ovaj eurosport 2 kod nas sere nema bundeslige ... Pa jel zna ko da li se kako moze gledat tekma imal na kojem kanalu na digitalnoj ili moze samo na sky i na netu :( ...
Ima na TRT3 ako to imas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 avg 2010, 01:41

Ma i meni je Owo najviše živaca pokid'o, slab je u igri 1-1, i često se loše postavlja, ali je odličan u skok igri i često zna i gol zabiti iz prekida...Ima solidan centaršut, lani je bio jedan od boljih bekova po broju asista, a bgmi i odlično izvodi aute :mrgreen: ...''Piša'' je tehnički potkovaniji i brži, ali je možda malo previše ofanzivno ''nastrojen'', ali ja bi njemu ipak dao šansu na početku sezone pa da vidimo kako će se snaći...

Je je, ta pozicija zadnjeg veznog nam je najtanja, jer i Sahin je više ofanzivnih karakteristika, a Kehl je često povrijeđen :( , nadajmo se da će ove godine biti zdrav cijelu sezonu :D ....Što se tiče Bendera, lani je odlično mjenjao Kehla, fantastičan je bio u dosta mečeva i bio je jedan od bolje ocijenjenih igrača u BL, ali ga je ona povreda malo syebala...Dosta je radio s Kehlom i lani, a i na pripremama, i mislim da bi mogao biti adekvtana zamjena za skipera za ne daj bože, ponavljam....Naši največi problemi su bili na samom kraju sezone, kada smo ostali bez obojice i kad je Hajnal igrao na poziciji DM/CM sa Sahinom....Hajnala je povreda dosta unazadila, bio je odličan pretprošle sezone, ali je sada konkurencija u timu pravo jaka, pogotovo kad se Zizou vrati (odluka je da neće u vojsku, 'bem ti Ramzesa i vojsku :twisted: ), tako da će mu Klopponja šansu davati na kašičicu....

Što se tiče lijeve strane, ona nam je tehnički najinferironiji dio tima, Šmelca i KG baš i nisu neki znalci, ali su klasični borci i trkači koji rade odličan posao u defanzivi, mada znaju blijesnuti i u napadu, pogotovo KG koji je bio izvrstan lani...Odlični su defanzivi i to je razog zašto ih Klopp forsira, a Dede čim se oporavi treba dobiti što više šanse i da se što pre vrati u formu, jer velika je šteta da jedan onakav igrač i čovjek sjedi na klupi...

Odakle to da će Dede u Koln, OMG :evil:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 22 avg 2010, 10:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 01:47

Devil je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Pitanje za sve ko mi moze pomoc... Sutra utakmica BvB-Leverkusen na kojem kanalu se moze gledat prenos jer nesto ovaj eurosport 2 kod nas sere nema bundeslige ... Pa jel zna ko da li se kako moze gledat tekma imal na kojem kanalu na digitalnoj ili moze samo na sky i na netu :( ...
Ima na TRT3 ako to imas.

Na kojem satelitu je TRT3 jel hotbird ili Turksat ili :D i da jel zakljucan jel se mora otkljucat i tak to ?
BvB Echte Liebe !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 01:50

Damir_BvB je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ima na TRT3 ako to imas.

Na kojem satelitu je TRT3 jel hotbird ili Turksat ili :D i da jel zakljucan jel se mora otkljucat i tak to ?
Ne znam brate nisam strucan u tome,idi na temu Bundesliga prelistaj 2-3 stranice unazad ima napisano.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 02:01

Hare_BvB je napisao/la:Ma i meni je Owo najviše živaca pokid'o, slaba je u igri 1-1, i često se loše postavlja, ali je odličan u skok igri i često zna i gol zabiti iz prekida...Ima solidan centaršut, lani je bio jedan od noljih bekova po broju asista, a bgmi i odlično izvodi aute :mrgreen: ...''Piša'' je tehnički potkovanij i brži, ali je možda malo previše ofanzivno ''nastrojen'', ali ja bi njemu ipak dao šansu na početku sezone pa da vidimo kako će se snaći...

Je je, ta pozicija zadnjeg veznog nam je najtanja, jer i Sahin je više ofanzivnih karakteristika, a Kehl je često povrijeđen :( , nadajmo se da će ove godine biti zdrav cijelu sezonu :D ....Što se tiče Bendera, lani je odlično mjenjao Kehla, fantastičan je bio u dosta mečeva i bio je jedan od bolje ocijenjenih igrača u BL, ali ga je ona povreda malo syebala...Dosta je radio s Kehlom i lani, a i na pripremama i mislim da bi mogao biti adekvtana zamjena za skipera za ne daj bože, ponavljam....Naši največći problemi su bili na samom kraju sezone, kada smo ostali bez obojice i kad je Hajnal igrao na poziciji DM/CM sa Sahinom....Hajnala je povreda dosta unazadila, bio je odličan pretprošle sezone, ali je sada konkurencija u tima pravo jaka, pogotovo kad se Zizou vrati (odluka je da neće u vojsku, 'bem ti Ramzesa i vojsku :twisted: ), tako da će mu Klopponja šansu davati na kašičicu....

Što se tiče lijeve strane, ona nam je tehnički najinferironiji dio tima, Šmelca i KG baš i nisu neki znalci, ali su klasični borci i trkači koji rade odličan posao u defanzivi, mada znaju blijesnuti i u napadu, pogotovo KG koji je bio izvrstan lani...Odlični su defanzivi i to je razog zašto ih Klopp forsira, a dede čim se oporavi treba dobiti što više šanse i da se što pre vrati u formu, jer velika je šteta da jedan onakav igrač i čovijek sjedi na klupi...

Odakle to da će Dede u Koln, OMG :evil:

Slazem se s tobom sto se tice desnog beka u potpunosti sve sto si reko za Owo tacno je bas je takav igrac i PISA takodje dobro si rekao samo pisa ima dobar centarsut zna ubacit stvarno lijepo, tako da se ja nadam da cemo tu sledece sezone dovest nekog dobrog beka ovu sezonu cu nekako natrpit owo al mislim da bi nam trebo novi desni bek na ljeto... Bender takodje super back up za Kehla, al to je malo jer treba nam tu jos jedan takav igrac jer Feulner je los stvarno mislim da se na njeg ne moze ni u nuzdi najvecoj racunat :), Hajnal ocigledno da ide :( i to mi je jako zao jer kao sto kazes povreda ga sjebala pravo odlican igrac slican misimovicu, al on je klasicna desetka... tako da dobro ste tu uocili tu rupu u vezi dje nam fali dobar back up, ma da opet po mom misljenju za nuzdu Bender moze igrat na poziciji Kehla dobro i Hajnal na poziciji Sahina takodje moze po koju utakmicu pokrpit :D samo da ne ode Hajnal, a ako ce ic onda jbg tu nam treba neko da dovedu nekog barem za klupe jer od feulnera nema hljeba on je za 2 lige dobar :D... Lijeva strana dobro kazes schmele i KG su borci al tehnicki slabo potkovani al zato tu imamo neke alternative sa Dedeom i Gotzeom koji tu mogu uskocit tako da jedini problem preostaje taj back up za vezni red ako ode hajnal, nadam se da ce ostat... I da Lewa nam se nije uklopio al nikako nekako mi djeluje kao da mu niko neda lopet i primjetio sam da je jako jako sebican ono tipicni golgeter samo nek je pucat na gol :D nadam se da ce moc dat 10 golova u bundesligi ako to uspije dat bit ce super za pocetak... dobro je da je zizu rjesio probleme s vojskom :D samo pitanje je koliko ce i njemu trebat da se vrati u onu formu i da li ce uopste se ikad vise vratit u onu formu nadam se da hoce al nacekat cemo se mi da zizu zaigra opet kako treba jer i on je vak malo cudan igrac samo kad mu se digne igra kako treba...

a To za DEDEA sam ja cuo na ZDFU kad su igrali protiv onih mucenika kaze kommentator da ga zeli Michael Meier dovest u Koln jer njima treba dobar lijevi bek, a Meier je u dobrim odnosima sa Dedeom, a i svakako nece izgleda opet igrat u provj postavi tako da bgm jako je to moguce da ode jer se sve poklapa za odlazak samo se nadam da ce klopp i zorc rec DEDE OSTAJE ! Jer Dede je nas kamen temeljac ....
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 02:04

Devil je napisao/la:
Ima na TRT3 ako to imas.
Hvala ti druze u svakom slucaju pokusat cu se nekako snac nek si ti meni samo reko na kojem kanalu ima a ja cu to pokusat nekako skontat koji satelit i ostalo hvala ti puno
BvB Echte Liebe !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 02:07

Jos jedno pitanje pre nego odem gledati tekmu,je li iko od vas gledao Zlatana Alomerovica sto brani za BVB amatere,postoji mogucnost da bude pozvan u repku Srbije u buducnosti,o kakvom se golmanu radi?

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 02:22

Devil je napisao/la:Jos jedno pitanje pre nego odem gledati tekmu,je li iko od vas gledao Zlatana Alomerovica sto brani za BVB amatere,postoji mogucnost da bude pozvan u repku Srbije u buducnosti,o kakvom se golmanu radi?

Nisam ga nikad gledao ja al sam citao sve naj najbolje o njemu tako da ti ne mogu bas nesto o njemu reec al dok pisu sve najbolje siguurno je dobar al nisam ga nikad gledao jbg ...
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2010, 02:25

Damir_BvB je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ima na TRT3 ako to imas.

Na Turksatu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 avg 2010, 10:31

Protiv Leverkusena smo neporaženi u zadnjih 6 međusobnih ogleda, tri puta smo ih dobili a tri puta je bilo neriješeno...Zadnji meč, igran proljetos, otišao je u našu korist rezultatom 3-0 uz dva gola Barriosa i pogodak Rangelowa...Svi golovi su bili postignuti u drugom poluvremenu i mislim da je to bilo i najbolje poluvrijeme BVB-a u prošloj sezoni, i ako bi danas približno bili na tom nivou mislim da trijumf ne bi trebao doći u pitanje...Inače što se tiče tog meča, Leverkusen je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu i bilo je pravo čudo pa smo otišli na odmor sa 0-0...

slika

Leverkusenu će danas faliti: Hyypia, Rolfes i Helmes, a upitni su i nastupi L. Bendera i Sama....Vrlo je vjerovatno očekivati da Ballack započne današnji meč pošto je igrao u EL u drugom poluvremenu protiv Tavriye i čak je uspio postići gol, doduše iz penala...

Mogući sastav Leverkusena: Adler - Schwaab, Friedrich, Reinartz, Kadlec - Renato Augusto, Vidal, Ballack, Barnetta - Kiessling, Derdiyok

Mogući sastav BVB-a : Weidenfeller - Pisczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl, Sahin - Gotze (Lewandowski), Kagawa, Grosskreutz, - Barrios

Bilo bi odlično da uđemo u sezonu pobjedom pred prepunim Westfalenom, protiv jedne od jačih ekipa u ligi...
slika slika slika

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 avg 2010, 10:44

amerosm je napisao/la:Uh sto se tice kupa dobili ste hebenu ekipu. Oni su pravo ludi sto se DFB kupa tice. Mogu biti zadnji u trecoj ligi, ali kada dodje do te utakmice, isto kao da igra neki fudbalski dream-team. Mislim da ce Bieberer Berg da gori. No ukoliko u kupu zelite nesto vise ova ekipa ne bi trebala predstavljati veliki problem.

Sretno sutra protiv Aspirina 04, i nadam se da ce te pobjediti.
Hehe, ma ne mogu nikako biti yebeniji od Osnabrucka, znamo to i mi, a bo'me i ti ;)
Kickersi su ekipa sa velikom historijom i sigurno će predstavljati tvrd orah u ovom meču, ali ipak mislim da će kvalitet presuditi koji je evidentno na našoj strani....Ima još do toga meča više od 2 mjeseca, tako da se ne treba zamarati sa tim sad, ali dosta povoljan žrijeb kad vidim s kim vi igrate ili onaj okrašj FCB-WB :o

@dynamix

Hvala druže :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2010, 10:48

@Hare,

Možda je prvi dio malo off, ali oprostićeš mi. Ti pratiš Bundesku dugo, dugo. Samo me zanima, da li se ikada desilo da u prvom kolu na svakoj utakmici oba tima postignu gol?

Danas bih, kao iz topa, ispalio i rekao da očekujem utakmicu sa puno golova. Gledao sam Leverkuzen protiv onih "amatera" i mogu reći da stvaraju dosta šansi. Naravno, nemoguće je porediti Borusssiu s njima, ali svakako će danas biti sve, samo ne lagan meč za oba ova rivala.

Iskreno se nadam da će Dortmund pobijediti, jer mi je Leverkuzen izuzetno mrska ekipa(posebno od dolaska Ballacka). Ne sumnjam u Kloppove sposobnosti, danas će on nadmudriti svog kolegu sa suprotne strane.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 avg 2010, 10:54

Monolog je napisao/la:@Hare,

Možda je prvi dio malo off, ali oprostićeš mi. Ti pratiš Bundesku dugo, dugo. Samo me zanima, da li se ikada desilo da u prvom kolu na svakoj utakmici oba tima postignu gol?

Danas bih, kao iz topa, ispalio i rekao da očekujem utakmicu sa puno golova. Gledao sam Leverkuzen protiv onih "amatera" i mogu reći da stvaraju dosta šansi. Naravno, nemoguće je porediti Borusssiu s njima, ali svakako će danas biti sve, samo ne lagan meč za oba ova rivala.

Iskreno se nadam da će Dortmund pobijediti, jer mi je Leverkuzen izuzetno mrska ekipa(posebno od dolaska Ballacka). Ne sumnjam u Kloppove sposobnosti, danas će on nadmudriti svog kolegu sa suprotne strane.
Ne sjećam se stvarno druže to za prvo kolo i sve PS1, ali što se tiče današnjeg meča sasvim je realno očekivati da oba tima daju gol....Mi uvijek damo njima gol na domaćem terenu, a bo'me i oni nama, samo nisu proljetos, i mislim da je o bio jedini put u zadnjih 10 međusobnih da nam nisu dali gol....Obe ekipe imaju odličnu igru prema naprijed tako da i ja očekujem dosta golova....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 avg 2010, 12:08

Ako nista da ne izgubimo danas...ipak je Bayer direktni konkurent za europska takmicenja a mi u zadnjih par godina imamo naviku da lose startamo. Ove sezone su malo ranije poceli sa pripremama pa se nadam da su se zagrijali dosad :D

Sto se tice Lewandowskog problem je sto on nije navikao da igra poluspica...nadam se da ubrzo hoce.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 22 avg 2010, 12:31

Sto se tice desnog beka, mislim da tu uopste nece biti problema. Prosle sezone je vise golova palo po lijevoj strani, a i u ofanzivi je desna strana bila bolja. Jos je tu i Piscek da pritisne Owomoyelu. Zato dogodine se vraca Koch s posudbe, ja mislim da cemo s njim imati pravog beka. Kad se sjetim kako je Ronalda zatvorio prosle godine u prijateljskoj. Puno vise me brine lijeva strana, sa Schmelzerom, za kojeg tvrdim da nikad nece postati igrac i da ne mozemo dugorocno s njim planirati. Lik trci isto kakva zena, nema nimalo one drskosti i muskosti da uđe u duel i odnose igraca. U defanzivi inekako moze proci ali naprijed je ocajan. Da mi je docekati da okrene igraca 1 na 1, ja se ne mogu sjetiti ni jedog njegovog driblinga.

A sto se tice danasnje tekme, ja bih bio zadovoljan i s remijem. S njima nismo nikad mogli igrati, uvijek nas poderu. Ja sam uvijek protiv njih, Bayerna i Schalkea unaprijed upisivao poraz. Al eto zadnjih 6 tekmi nismo izgubili od njih, a dokle ce to potrajati, vidjecemo.
Zadnja izmjena: Klopp, dana/u 22 avg 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 12:33

Ale ale ale oooo BvB 09 ! Mislim da mozemo danas do 3 boda nece bit lahko i trebat ce nam malo srece kao i u zadnjoj utakmici al bit ce to dobro... Pogotov kad vidim sastav Bayera nema dakle Hypije dole igrajku Reinartz i Friedrich svaka njima cast al sumnjam da ce oni moc zaustaviti naseg EL PANTEROS ( BARRIOSA ), pogotovo Reinartz citavu proslu sezonu je igrao zadnjeg veznog a sad stopera hmm tu vidim mnogo problema kod leverkusena jer i friedrich je kiks igrac tu ce barrios da napravi razliku, onda Vidal i Ballack hmm nisu oni jos uigrani tu Ballack je tek oporavljen i pitanje je kako ce se slagat tu na poziciji sa Vidalom , onda lijevo krilo Sidney Sam hmm nista posebno ne bi trebao bit opasan ako Owo ne za sere sta pa ga ne pusti :D... Jedino dje vidim probleme to jesu R Augusto, Derdyok, Kiesling pogotovo ovaj dvojac u napadu je jako dobro uigran i dobro se razumiju pa se nadam da ce Hummels i Subota odigrat na svom nivou i da necemo imat nekih problema, i da tu je i Barnetta koji ce po svemu sudeci uc s klupe, e njeg se moramo cuvat :D...Nadam se da ce Hajnal bit na klupi danas i da ce ostat u Dortmnundu ... Al ajde nema se sta tu pametovat danas u 17:30 h sjest gledat i nadam se slavit :D ... Samo imam dobar osjecaj i mislim da cemo ih dobit ...

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Owomoyela, Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl, Sahin - Großkreutz, Kagawa, Götze (Lewandowski) - Barrios
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 avg 2010, 12:43

Klopp je napisao/la:Sto se tice desnog beka, mislim da tu uopste nece biti problema. Prosle sezone je vise golova palo po lijevoj strani, a i u ofanzivi je desna strana bila bolja. Jos je tu i Piscek da pritisne Owomoyelu. Zato dogodine se vraca Koch s posudbe, ja mislim da cemo s njim imati pravog beka. Kad se sjetim kako je Ronalda zatvorio prosle godine u prijateljskoj. Puno vise me brine lijeva strana, sa Schmelzerom, za kojeg tvrdim da nikad nece postati igrac i da ne mozemo dugorocno s njim planirati. Lik trci isto kakva zena, nema nimalo one drskosti i muskosti da uđe u duel i odnose igraca. U defanzivi inekako moze proci ali naprijed je ocajan. Da mi je docekati da okrene igraca 1 na 1, ja se ne mogu sjetiti ni jedog njegovog driblinga.

E za Kocha sam zaboravio tu si upravu od njeg bi mozda i moglo sta bit , a Schmelle nemoj tako Schmelle je dobar ba, cinjenica je da nije bek klasse Phillipa Lahma i da nema njegove sposobnosti al je jako solidan bek, i samo se sjeti sta je Kloppo reko kad je dosao u BvB tad je rekao da je Dede najbolji igrac s kojim je ikad radio a sad taj Dede sjedi na klupi aa Schmelle igra u prvoj, stoji ono da je DEDE masina za njeg jer Dede je zadnjih nekoliko godina unazad najbolji lijevi bek lige, ali eto ovaj momak se bori mlad je trci borben je i jako brz... Ne znam meni je dobar schmelle i mislim da ce on ostat tu jako dugo pogotov jos ima dedea od kojeg moze mnogo tog naucit, i klopp uvijek hhvali schmellzera par puta je rekao defanzivno se ne moze bolje odigrat nego sto je schmellzer odigrao... A to da on okrene nekog igraca pa dobro nije on krilo ne treba on okretat dovoljno je da prodje nekako da odigra dupli pas ili pretrci ili kako bilo jer rijetki su bekovi koji tako okrecu 1 na 1 ima ih al to su klase za sebe kao maicon alves lahm evra itd tako da ne mozes to od njeg ni ocekivat al jedno sigurno mozes od njeg ocekivat a to je da ce srcem igrat za BvB .... Nadam se samo da ce se dede brzo oporavit i da ce ostat u BvBu jer ce nam trebat ove sezone definitivno dva jaka beka a mi imamo 2 jaka beka !!!
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.