Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Goalgetter
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Goalgetter » 16 maj 2013, 18:40

U ponedjeljak spisak, mada nece biti iznenadjenja najavio je Pape. Mislim da bi samo Husejinovic mogao uletiti na spisak, a i mozda je jos prerano. Vidjecemo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 maj 2013, 18:49

Tako ce i biti mozda Said upadne a drugih imena nece biti sigurno. Cak vise do kraja kvalifikacija nece biti novih imena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 maj 2013, 19:19

Said ima nesrecu sto mi imamo igraca na njegovoj poziciji,mada bih ga i ja zvao treba se probati decko,25 godina,igra za Dinamo,usao u formu.
Sto se tice stadiona na kojem cemo igrati ne moze bolje.cak malo podsjeca na Bilino,nema staze,nije velik,i bice gomila nasih navijaca.svi preduslovi za dobar rezultat su tu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 maj 2013, 19:23

Zar nije pisalo u avazu da je spisak 20. juna :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Kad asi krenu skakat na onoj tribini sa tockicima i kad tribina krene nazad :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 16 maj 2013, 19:23

Moze li mi neko reci zasto mi proizvodimo toliko napadaca a nimalo stopera

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 maj 2013, 19:33

Unofficialpage je napisao/la:Zar nije pisalo u avazu da je spisak 20. juna :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Kad asi krenu skakat na onoj tribini sa tockicima i kad tribina krene nazad :lol:
Kakav bolan Avaz. Ja poslo poruku sportskoj redakciji ako bi mogli saopstis mi ko su sve igrali u ovim utakmica jer imali su svoj neki mali izvjestaj (kad su U19 i U17 igrali cetri utakmice sa Makedonijom ali naravno Savez nije bio u stanju da dane normalan izvjestaj). Dobijem nazad poruku da tu informaciju ima UEFA i da se njima obratim... Neznam jel za smijat se il plakat hahah, nabijem ih ljene nake sve.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2013, 22:00

Sapunaru28 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto mi proizvodimo toliko napadaca a nimalo stopera
Vecinom proizvode drugi,mi ih samo koristimo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 16 maj 2013, 22:22

Sapunaru28 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto mi proizvodimo toliko napadaca a nimalo stopera
Kad si bio decko i igr'o sa rajom lopte, gdje si ti htio igrati? Naprijed ili nazad? Opste poznata cinjenica je da kod nas oni koji igraju slabije vazda se stavljaju u odbranu. Znaci ono sto valja ide u napad.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 maj 2013, 22:51

Kad si bio decko i igr'o sa rajom lopte, gdje si ti htio igrati? Naprijed ili nazad?
Ja licno sam se prvi uvijek vezao srede i passinga uz povremena vracanja nazad a kad sam poceo trenirati bio napadac (naravno pricam o davnoj proslosti) :mrgreen: . Nema tu veze ko sta preferise. Profesionalni fudbal i ulicna "fuca" su ko nebo i zemlja. E sad druga je stvar sto pojedine mlade pogone vode degenerici pa imaju ovakav stav
Opste poznata cinjenica je da kod nas oni koji igraju slabije vazda se stavljaju u odbranu.
Unico amore sei!
❤️🖤

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 maj 2013, 22:55

Ma Balkan je po tome poznat, tehnicara na pretek .. :D . To nam je u genima :mrgreen:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 maj 2013, 23:05

Osim grka i srba. Ko sta radi oni izbacuju odbrambene igrace.
Unico amore sei!
❤️🖤

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 16 maj 2013, 23:16

Bas citam o Ljajicu, ide u CHelsea. Da li je istina da ne moze on nikad igrati za nas?

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 16 maj 2013, 23:24

AjsKjub je napisao/la:
Kad si bio decko i igr'o sa rajom lopte, gdje si ti htio igrati? Naprijed ili nazad?
Ja licno sam se prvi uvijek vezao srede i passinga uz povremena vracanja nazad a kad sam poceo trenirati bio napadac (naravno pricam o davnoj proslosti) :mrgreen: . Nema tu veze ko sta preferise. Profesionalni fudbal i ulicna "fuca" su ko nebo i zemlja. E sad druga je stvar sto pojedine mlade pogone vode degenerici pa imaju ovakav stav
Opste poznata cinjenica je da kod nas oni koji igraju slabije vazda se stavljaju u odbranu.
Sve je to u redu. I ja sam najvise volio na golu stajati. Ali kod nas je to usadjeno, mescini, u kostanu srz. Ima i roditelja kada vode dijete na trening od trenera zahtijeva da mu sina stavi u napad jer pobogu on je bolji od svih ostalih, nije on za odbrane. Ako nije po njihovom ide u drugi klub jer ako nije napadac onda nije ni pravi fudbaler.

Nazalost.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2013, 23:35

Hoce li onaj slavni Hadzic dobit papire do Brazila? :lol: I Latviju ocito propusta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 maj 2013, 23:38

ma nama su prioritet Bicakcic i Kolasinac,ali ovo oko pasosa nesto sporo ide....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 maj 2013, 23:41

Cartman je napisao/la:Hoce li onaj slavni Hadzic dobit papire do Brazila? :lol: I Latviju ocito propusta.
I bolje da ga nema. Nista on bolji nije od Zahirovica :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2013, 23:47

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hoce li onaj slavni Hadzic dobit papire do Brazila? :lol: I Latviju ocito propusta.
I meni se cini, ali eto da Sead malo zaradi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 maj 2013, 23:48

Do kraja kvalifikacija niko do tih nece dobiti papire, a i ovi sto ih imaju ne ocekume.

Mozda tek za Brazil.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 maj 2013, 23:51

Sapunaru28 je napisao/la:Bas citam o Ljajicu, ide u CHelsea. Da li je istina da ne moze on nikad igrati za nas?
Jedino da FS Srbije prestane postojati.A to se nece desiti.Sto se Hadzica tice on čeka samo dozvolu FIFA-e,Bicakcic bi mogao odmah igrati za nas samo kad bi mu naši dali drzavljanstvo,al et sta mozemo kad sve komplikujemo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 maj 2013, 23:53

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
I meni se cini, ali eto da Sead malo zaradi.
Previse izvikan od medija. Kad pogledas na novinske artikle, pa to bi rekao da je ko Makelele kako ga opisuju. Muka mi je gledati Austrijsku ligu, jer se toliko los fudbal igra u njoj, ali ponekad uspijem pogledati nekoliko utakmica, i Anel nije pokazivao nista specijalno. Ima potencijala za vise (neki veci klub u Austriji) ali mislim da je tu granica. Naravno, moze se probati u reprezentaciji, i trebamo ga probati, ali mislim da nece biti nista specijalno, nadam se da grijesim.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.