joj sta nas imaDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
joj sta nas imaDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
MikiHJ je napisao/la:Dok vežem kopačku uvjek vežem prvo desnu
alal ti vera brate,ja tako kad u sred noci ustanem jedva pogodim WC a kamol da se sjetim neke pjesme koju sam pjevo prije spavanjadide je napisao/la:Po noći kada ustanem u WC uvijek pjevam neku pjesmu( najčešće je to neka pjesma koju sam navečer slušo, a često zna da bude i neka navijačka). Od trenutka kad se probudim, pa sve dok se opet ne vratim u krevet pjevušim neku melodiju u sebi.
Tako i ja, jbg ponekad ja ponekad vodokolic.Dzoni je napisao/la:Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Čim počnem da pišam pustim vodu na vodokotliću,i onda kreće bjesomučna utrka ja vs.vodokotlić tj. hoće li prije isteći ona voda ili ću ja prije da se ispraznim.
Nažalost vodokotlić uvijek pobijedi.![]()
Skoro uvijek.![]()
Da...ali ujutro je vodokotlić uvijek favoritNYKnicks Fan je napisao/la:Tako i ja, jbg ponekad ja ponekad vodokolic.Dzoni je napisao/la:Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Čim počnem da pišam pustim vodu na vodokotliću,i onda kreće bjesomučna utrka ja vs.vodokotlić tj. hoće li prije isteći ona voda ili ću ja prije da se ispraznim.
Skoro uvijek.![]()
I poslije kojeg piva viska.Dzoni je napisao/la:Da...ali ujutro je vodokotlić uvijek favoritNYKnicks Fan je napisao/la:Tako i ja, jbg ponekad ja ponekad vodokolic.Dzoni je napisao/la:Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Skoro uvijek.![]()
![]()
Naravno.Donnie Darko je napisao/la:Pisal iko sjedeci kad se probudi tek?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.