Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Avdija hvala ti sto postojis. Ti si moj paracetamol.
viKK je napisao/la:da postoji nešto kao "ratni zločinac" u fudbalu , avdija bi bio tu negdje .tulln je napisao/la:Popustite tipa bolan. Pa nije on ratni zlocinac

Fudbalski Pol Pot.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuh dobru foru ovamo kod kolege, kaze Avdija koliko je brz on je tekmu sa slovacima vec odigr'o medjutim koliko je glup stigao ju je zaboraviti. 

Danas ponovo u prvih 11 protiv Lokomotive, za razliku od Zahirovica, Ibricica standardan i u punoj takmicarskoj formi
Limvo Likce
ja koliko vidim ibricic je odigrao sve utakmice prosle sezone(u zadnjih 15 utakmica 4gola i 4 asistencije)
Zahirovic nije ali tek je presao.
A avdije ni u u ovakvom hajduku nije najbolji igrac
Nije najboljiciza je napisao/la:ja koliko vidim ibricic je odigrao sve utakmice prosle sezone(u zadnjih 15 utakmica 4gola i 4 asistencije)

Vidi ovo od danas

" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Zao mi je sto Susic ne cita forum i vase bolesne postove, momak je u reprezentaciji a vi pacenici patitegringobih je napisao/la:Nije najboljiciza je napisao/la:ja koliko vidim ibricic je odigrao sve utakmice prosle sezone(u zadnjih 15 utakmica 4gola i 4 asistencije)
A avdije ni u u ovakvom hajduku nije najbolji igracNajgori...
Vidi ovo od danas![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Limvo Likce
ma dobro promasi se ali igrac koji trudom i zalaganjem nadomjesti slabu fudbalsku tehniku ali to moze prolazit u ovim ligama na visem nivou ne.Dobar je za ovakvog hajduka kojem je stabilizacije broj 1 a igracki kadar broj dva,bez ambicija
- gloryhunter
- Kontakt:

asist Avde... bravo Avdo

Ali pogledaj pogete glave
Nabij pa gdje ode
Asistencija:

Asistencija:

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 28 avg 2013, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
mislim da je isprva pokušao šutnuti , bar mi se tako čini , pa je na kraju završilo kao asistencija .
- gloryhunter
- Kontakt:
jesi popio lijekgringobih je napisao/la:Ali pogledaj pogete glaveNabij pa gdje ode
[/img]

idi liječi se
mora se priznati da je ovo odlicna asistencija. 

-
- Kontakt:
Da. Centarsut ko u Maiconajasmin10 je napisao/la:mora se priznati da je ovo odlicna asistencija.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ko jos suta odande na gol?viKK je napisao/la:mislim da je isprva pokušao šutnuti , bar mi se tako čini , pa je na kraju završilo kao asistencija .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dodži u FKS speed demone 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
da je netko drugi onako nabacio loptu u 16m , proglasili bi ga novim Maiconom??? ali posto je Avdo , onda je sprdnja na prvom mijestu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa realno i jeste dobra asistencija, ali moramo malo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
da je Hajduk od prije nekoliko godina Vršajević ne bi ni na treningu skupljat lopte mogao, a kamolii igrat...isto kao i još njih u sadašnjoj ekipi...iskreno, neznam odakle momka u repci..ovakvih ima u PL koliko oćeš..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG