Od domacina igraj samo Cibaliju uvjek ;)Sibenik je van forme..Mrgood je napisao/la:+ promašio jedan zicer i oborio me na kladionici.
Zec je davno trebao otici bilo gdje pa makar i u drugu njemacku ligu nikako nevalja sto je ostao..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Od domacina igraj samo Cibaliju uvjek ;)Sibenik je van forme..Mrgood je napisao/la:+ promašio jedan zicer i oborio me na kladionici.
Pa kako nisi skontao da mu je Mesi sinoc bio inspiracijaZa_raju je napisao/la:Au kakav je danas gol dao nas Zeko,za ovo sto je danas uradio i Messi bi mu pozavidio,covjek uzeo loptu na pola terena sve pretrcao i prediblao i onda zavalio gol koji vise lici na Barcelonin nego Sibenikov...
Zeko bolan sta ti radis u HNL-u nije to za tebe idi gdje vise!!!!!
Hejbet je takvih golova zabio u HNL.Za_raju je napisao/la:Au kakav je danas gol dao nas Zeko,za ovo sto je danas uradio i Messi bi mu pozavidio,covjek uzeo loptu na pola terena sve pretrcao i prediblao i onda zavalio gol koji vise lici na Barcelonin nego Sibenikov...
Zeko bolan sta ti radis u HNL-u nije to za tebe idi gdje vise!!!!!
Mislim da bi ga vrlo lahko mogo Mamic kupit na ljeto. Evo ide Mandzukic...Boskvalitet je napisao/la:opet zeko zabio
Ma MAndzukic je umislio da je neka zvijezda, a ustvari je samo jos jedan u nizu provikanih hrvatskih prosjeka. Sjecam se prije par godina kad je se posvadjao sa nekim trenerom U21 repke Hrvatske da je prijetio da ce zaigrat za BiH. Hvala Bogu pa nije.harishp je napisao/la:Kako je Mamic zedan na Mandjukica dace ga djabe Hajduku.Ako ga ovi budu htjeli.![]()
Zec opet na svom putu.
Kako je Ibro rak rana Dinamu tako je i Zec Hajduku.Monolog je napisao/la:Ermin se zaje*ava sa Hajdukovom odbranom. Izbori penal i onda lagano kuliranje, u stilu Tottija.
Prozvao si Ibru. Evo ga, ponovo zabija. Pa lik u zadnje vrijeme ne može odigrati utakmicu a da ne postigne gol. Opet naši igraju glavne uloge.harishp je napisao/la:Kako je Ibro rak rana Dinamu tako je i Zec Hajduku.Monolog je napisao/la:Ermin se zaje*ava sa Hajdukovom odbranom. Izbori penal i onda lagano kuliranje, u stilu Tottija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.