Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la Ponos Torina » 19 avg 2012, 22:58

Tritolone je napisao/la:Ulozili su ravno 140 mil € ovaj transfer rok (prema transfermarketu) i nemogu gol zabit, nego sta su nego odron.
Preplaceni su..... ;) zato igraju tako kako igraju,nezna se ko pije a ko placa,nedesciplina....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 avg 2012, 23:08

Ponos Torina je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Ulozili su ravno 140 mil € ovaj transfer rok (prema transfermarketu) i nemogu gol zabit, nego sta su nego odron.
Preplaceni su..... ;) zato igraju tako kako igraju,nezna se ko pije a ko placa,nedesciplina....
Najsmjesnija situacija kad Menez pokusava sut sa jedno 60 metara, koji umisljeni lik :lol:

Sricom pa sam na kladari nesto prije ovog tako da me ovaj njihov rez. uopce ne dira.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 avg 2012, 23:08

Odron od ekipe 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 avg 2012, 23:14

nikad ih vise necu igrat,

sve im po spisku
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 19 avg 2012, 23:44

Što nije igro Silva ?

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 avg 2012, 00:46

Mouse je napisao/la:Što nije igro Silva ?
Ako sam dobro upucen, u pitanju je bila povreda.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 avg 2012, 04:44

hahaha.......

nije zlato sve sto sja
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 avg 2012, 07:31

neigraju pare, već noge :mrgreen:
očajno

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 20 avg 2012, 13:00

Oce li ko kladiti da ce ljudi na kraju izdominirati ligu sa najmanje 15 bodova prednosti..... Valja uigrati novu ekipu, a kada se to desi svi u Ligue 1 ce da ga puse..... Nek do Januara drze prikljucak za 1. ekipom, a do kraja tj. od Januara do Maja ce imati onda najmanje 15 bodova prednosti ispred 2......
Ibra ce im donijeti titulu jer njega ne moze nijedan stoper Ligue 1 ni priblizno cuvati..... Kada im budu svi igraci na raspolaganju a trebali bi biti iduci vikend treba ocekivati ponizavanje protivnika......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 20 avg 2012, 19:29

10DelPiero je napisao/la:
Ma, kakva povreda? Poceo je sa treninzima. Stigao je prije par dana i kako ga moze staviti da igra.
Per aspera ad astra!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 avg 2012, 20:16

Mecong je napisao/la:
Ma, kakva povreda? Poceo je sa treninzima. Stigao je prije par dana i kako ga moze staviti da igra.
Isto kao sto je stavio Ibrahimovica.
Alessandro Del Piero !

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 21 avg 2012, 01:57

Mecong je napisao/la:
Ne razumijem?

Ibrahimovic se prikljucio ekipi u Americi 24.jula i igrao prvu prvenstvenu utakmicu tek 11.avgusta a u medjuvremenu igrao 2 prijateljske utakmice. Thiago Silva se prikljucio ekipi 16.avgusta i sa treninzima poceo 17.avgusta a utakmica je bila 19.avgusta. Ne bih ja rekao da je to isto.
Per aspera ad astra!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 avg 2012, 02:30

Mecong je napisao/la:
Mecong je napisao/la:
Ne razumijem?

Ibrahimovic se prikljucio ekipi u Americi 24.jula i igrao prvu prvenstvenu utakmicu tek 11.avgusta a u medjuvremenu igrao 2 prijateljske utakmice. Thiago Silva se prikljucio ekipi 16.avgusta i sa treninzima poceo 17.avgusta a utakmica je bila 19.avgusta. Ne bih ja rekao da je to isto.
Pa tako napisi, ja sam citao negdje da je u pitanju povreda al' eto ipak nije. Zbog cega je tako kasno Silva stigao, olimpijada pa produzeni odmor ?
Alessandro Del Piero !

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 21 avg 2012, 06:18

Mecong je napisao/la:
Ne razumijem?

Pa tako napisi, ja sam citao negdje da je u pitanju povreda al' eto ipak nije. Zbog cega je tako kasno Silva stigao, olimpijada pa produzeni odmor ?
Tacno tako.
Per aspera ad astra!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 avg 2012, 10:01

Hypnose je napisao/la:Oce li ko kladiti da ce ljudi na kraju izdominirati ligu sa najmanje 15 bodova prednosti..... Valja uigrati novu ekipu, a kada se to desi svi u Ligue 1 ce da ga puse..... Nek do Januara drze prikljucak za 1. ekipom, a do kraja tj. od Januara do Maja ce imati onda najmanje 15 bodova prednosti ispred 2......
Ibra ce im donijeti titulu jer njega ne moze nijedan stoper Ligue 1 ni priblizno cuvati..... Kada im budu svi igraci na raspolaganju a trebali bi biti iduci vikend treba ocekivati ponizavanje protivnika......
dobro razmisljanje, lako moguce da ce biti upravo tako, samo nekad je potrebna citava sezona ili dvije dok se ekipa uigra....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 21 avg 2012, 10:02

Sve placenik do placenika.
Najbolji igrac kojeg su doveli je definitivno Veratti !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 21 avg 2012, 10:53

Veratti me odusevio protiv Ajjacioa, ne pratim francusku ligu toliko al ono što sam vidio od njega do sad me stvarno iznenadilo u pozitivnom smislu, igra mu je tako lagana i lepršava ni u jednom trenutku ne izgleda napet ili da ne zna šta će sa lopte. Šteta samo što ostali pokušavaju sve nazor. Fali ovoj ekipi uigranost, ovako, na terenu izledaju kao kokoši bez glave.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 21 avg 2012, 13:33

Johny je napisao/la:Sve placenik do placenika.
Boze sacuvaj! Verratti bolji od Silve i Ibrahimovica i to definitivno?!?! Znas li ti sta pricas? Verratti je, vec sam to rekao, vanserijski talent. Ali, prediti ga, bar u ovom momentu, sa Ibrahimovicem i Silvom je poveca glupost. U kom to klubu nisu placenici? Ne znam za koga navijas? Pirlo je npr. poslije 10 godina igranja u Milanu (u kome se proslavio) otisao u Juve zbog para (nije htjeo da prihvati smanjenje plate). On nije placenik? Ibra i Sliva nisu htjeli da idu iz Milana, prodali su ih zbog finansijskih problema.
Per aspera ad astra!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 avg 2012, 13:43

Pirlo je otišao zbog neslaganja sa Allegriem što je i više puta rekao, nove motivacije su mu trebale i da bude u centru projekta, baš su mu cilj bile pare u trideset drugoj godini, a pri tome je čovjek sve osvojio u karijeri (skoro sve).

Verrati samo treba da igra i da ne umisli da je zvijezda što mu se može brzo desiti jer je premlad, a plaćen 14M i igra sa zvijezdama, pare ga mogu zavesti i upropastiti, nadam se da neće jer sam iz intervjua vidio da je skroman momak.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 21 avg 2012, 14:37

Mecong je napisao/la:
Johny je napisao/la:Sve placenik do placenika.
Boze sacuvaj! Verratti bolji od Silve i Ibrahimovica i to definitivno?!?! Znas li ti sta pricas? Verratti je, vec sam to rekao, vanserijski talent. Ali, prediti ga, bar u ovom momentu, sa Ibrahimovicem i Silvom je poveca glupost. U kom to klubu nisu placenici? Ne znam za koga navijas? Pirlo je npr. poslije 10 godina igranja u Milanu (u kome se proslavio) otisao u Juve zbog para (nije htjeo da prihvati smanjenje plate). On nije placenik? Ibra i Sliva nisu htjeli da idu iz Milana, prodali su ih zbog finansijskih problema.
Dovela je i Barcelona , Ibrahimovica pa im je bolje pojacanje Mascherano nego on.
Veratti je bolje pojacanje nego li Silva i Ibra iz razloga sto je jos uvjek strasno mlad.
On je vanserijski talenat koji vec sada ima veoma vaznu ulogu u PSG-u.

SIlva a posebno Ibra su tu da odigraju koju sezonu i zgrnu dobre pare.Varatti je buducnost.Ja ne govorim da je bolji igrac od njih.Nije svakako ali da moze to biti , svakako !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.