Preplaceni su.....Tritolone je napisao/la:Ulozili su ravno 140 mil € ovaj transfer rok (prema transfermarketu) i nemogu gol zabit, nego sta su nego odron.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Preplaceni su.....Tritolone je napisao/la:Ulozili su ravno 140 mil € ovaj transfer rok (prema transfermarketu) i nemogu gol zabit, nego sta su nego odron.
Najsmjesnija situacija kad Menez pokusava sut sa jedno 60 metara, koji umisljeni likPonos Torina je napisao/la:Preplaceni su.....Tritolone je napisao/la:Ulozili su ravno 140 mil € ovaj transfer rok (prema transfermarketu) i nemogu gol zabit, nego sta su nego odron.zato igraju tako kako igraju,nezna se ko pije a ko placa,nedesciplina....
Ako sam dobro upucen, u pitanju je bila povreda.Mouse je napisao/la:Što nije igro Silva ?
Ma, kakva povreda? Poceo je sa treninzima. Stigao je prije par dana i kako ga moze staviti da igra.10DelPiero je napisao/la:Ako sam dobro upucen, u pitanju je bila povreda.Mouse je napisao/la:Što nije igro Silva ?
Isto kao sto je stavio Ibrahimovica.Mecong je napisao/la:Ma, kakva povreda? Poceo je sa treninzima. Stigao je prije par dana i kako ga moze staviti da igra.10DelPiero je napisao/la:Ako sam dobro upucen, u pitanju je bila povreda.Mouse je napisao/la:Što nije igro Silva ?
Ne razumijem?10DelPiero je napisao/la:Isto kao sto je stavio Ibrahimovica.Mecong je napisao/la:
Ma, kakva povreda? Poceo je sa treninzima. Stigao je prije par dana i kako ga moze staviti da igra.
Pa tako napisi, ja sam citao negdje da je u pitanju povreda al' eto ipak nije. Zbog cega je tako kasno Silva stigao, olimpijada pa produzeni odmor ?Mecong je napisao/la:Ne razumijem?10DelPiero je napisao/la:Isto kao sto je stavio Ibrahimovica.Mecong je napisao/la:
Ma, kakva povreda? Poceo je sa treninzima. Stigao je prije par dana i kako ga moze staviti da igra.
Ibrahimovic se prikljucio ekipi u Americi 24.jula i igrao prvu prvenstvenu utakmicu tek 11.avgusta a u medjuvremenu igrao 2 prijateljske utakmice. Thiago Silva se prikljucio ekipi 16.avgusta i sa treninzima poceo 17.avgusta a utakmica je bila 19.avgusta. Ne bih ja rekao da je to isto.
Tacno tako.10DelPiero je napisao/la:Pa tako napisi, ja sam citao negdje da je u pitanju povreda al' eto ipak nije. Zbog cega je tako kasno Silva stigao, olimpijada pa produzeni odmor ?Mecong je napisao/la:
Ne razumijem?
Ibrahimovic se prikljucio ekipi u Americi 24.jula i igrao prvu prvenstvenu utakmicu tek 11.avgusta a u medjuvremenu igrao 2 prijateljske utakmice. Thiago Silva se prikljucio ekipi 16.avgusta i sa treninzima poceo 17.avgusta a utakmica je bila 19.avgusta. Ne bih ja rekao da je to isto.
dobro razmisljanje, lako moguce da ce biti upravo tako, samo nekad je potrebna citava sezona ili dvije dok se ekipa uigra....Hypnose je napisao/la:Oce li ko kladiti da ce ljudi na kraju izdominirati ligu sa najmanje 15 bodova prednosti..... Valja uigrati novu ekipu, a kada se to desi svi u Ligue 1 ce da ga puse..... Nek do Januara drze prikljucak za 1. ekipom, a do kraja tj. od Januara do Maja ce imati onda najmanje 15 bodova prednosti ispred 2......
Ibra ce im donijeti titulu jer njega ne moze nijedan stoper Ligue 1 ni priblizno cuvati..... Kada im budu svi igraci na raspolaganju a trebali bi biti iduci vikend treba ocekivati ponizavanje protivnika......
Boze sacuvaj! Verratti bolji od Silve i Ibrahimovica i to definitivno?!?! Znas li ti sta pricas? Verratti je, vec sam to rekao, vanserijski talent. Ali, prediti ga, bar u ovom momentu, sa Ibrahimovicem i Silvom je poveca glupost. U kom to klubu nisu placenici? Ne znam za koga navijas? Pirlo je npr. poslije 10 godina igranja u Milanu (u kome se proslavio) otisao u Juve zbog para (nije htjeo da prihvati smanjenje plate). On nije placenik? Ibra i Sliva nisu htjeli da idu iz Milana, prodali su ih zbog finansijskih problema.Johny je napisao/la:Sve placenik do placenika.
Najbolji igrac kojeg su doveli je definitivno Veratti !
Dovela je i Barcelona , Ibrahimovica pa im je bolje pojacanje Mascherano nego on.Mecong je napisao/la:Boze sacuvaj! Verratti bolji od Silve i Ibrahimovica i to definitivno?!?! Znas li ti sta pricas? Verratti je, vec sam to rekao, vanserijski talent. Ali, prediti ga, bar u ovom momentu, sa Ibrahimovicem i Silvom je poveca glupost. U kom to klubu nisu placenici? Ne znam za koga navijas? Pirlo je npr. poslije 10 godina igranja u Milanu (u kome se proslavio) otisao u Juve zbog para (nije htjeo da prihvati smanjenje plate). On nije placenik? Ibra i Sliva nisu htjeli da idu iz Milana, prodali su ih zbog finansijskih problema.Johny je napisao/la:Sve placenik do placenika.
Najbolji igrac kojeg su doveli je definitivno Veratti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.