NK Troglav 1918 Livno
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Sutra ide na pregovore
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dođe li mi 37-godišnji "stranac" u klub, odričem se i ovog vodstva i ovog kluba. Cilj i plan je bio razvoj domaćeg nogometa koristeći isključivo domaće igrače, ili "strance" koji su već tu igrali, i sad mi dovesti 37-godišnjaka koji nema nijedne dodirne točke s klubom bi bilo najridikuloznija odluka ikad.
Hayley <3
Ali, zar nije cilj stabilizovati se u Prvoj ligi? Nisam siguran da je to moguće samo sa igračima iz Livna ili onima koji su tu igrali. Lijepo bi bilo, ali..
Musli će vjerovatno otići.
Zna Sadibašić lopte, samo ne znam u kakvom je fizičkom stanju i koliko motiva ima, nisam ga gledao 2-3 godine.
Musli će vjerovatno otići.
Zna Sadibašić lopte, samo ne znam u kakvom je fizičkom stanju i koliko motiva ima, nisam ga gledao 2-3 godine.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- L' Imperator
- Kontakt:
Sadibasic je igracina, al' voli pivu vise vec hljeba se najest 
#samoRudar #zauvijek
-
plavobijeli
- Kontakt:
Ako ova uprava dovede ijednog igrača van livanjske županije,ja se odričem svog kluba,a posebno igrača koje vi navodite,ma mi takvihigrča imamo koliko oćeć,pa da taj išta vrijedi igro bi najmanje u Vitezu,a meni sliči na našek Kunu.Nama po meni treba kvalitetan trener da presloži ekipu na nivou županije i da udarimo na prvo mjesto,samo neznam gdje bi igrali.Što se tiče Muslija i odlaska ja mu nebi pravio problem i bilo bi mi čast i zadovoljstvo da ode u viši rang.Igrač koji nama fali je Šandrk,mlad i odlučan i stoper kakvih nema puno.Ako neko dovede u Livno nekog igrača onda je to neko pranje bez pokrića,pa mi na županiji imamo po dva vrlo kvalitetna igrača na svakom mjestu što malo ko ima i ponovo tvrdim ako treba nekoga u klub dovewsti onda je to TRENER,al ako je to moguće izbjeći ja bi jako bio zadovoljan.Ja Troglav nebi gledao kroz nekoliko zadnjih utakmica i da se nebi ponavljao,nama treba samo malo pameti,a mi igrača imamo pa to nije normalno,Livno je jedan centar sporta,ma mi smo čudo sportsko samo to neznamo pokazati i upakovati.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa to i je cilj, vjerujem da se može ostati u ligi.
Što se tiče igrača, smatram da imamo kvalitetnu bazu, i mislim da bi postojeći kadar, uz dva pojačanja - stoper i veznjak (mada spiritus movens ove ekipe, kapetan Crni, dogodine igra u vezi, dakle trebaju nam dva zadnja - bez problema ostao u ligi. Ne vjerujem da je tako velika razlika između lige u kojoj smo dali 98 golova i Prve lige, odnosno neka gostovanja u ovoj ligi Jug su gora od nekih u Prvoj, kako te dočekaju, bokte, kao da si sotona i najveći neprijatelj.
Spominju se igrači koji su igrali tu, Miočević i Šandrk, i s njima bih bio zadovoljan - čujem da su voljni vratiti se, a tu je i visoki profil za ovu ligu, Ivan Jolić, koji bi trebao priključiti se ekipi ako ne nađe inozemni angažman - a vjerujem da neće.
A i nemamo novca za dovođenje "skupih stranaca", treba platiti stan, prijevoz, a u ovakvoj situaciji nije nimalo lako.
Ne poznam tog Sadibašića, ali mi ne trebaju 37-godišnjaci, i to sa strane, čak ni igrači stariji od 32-33 godine - odnosno, mogu ti stariji, ali jedino i isključivo domaći igrači - sada imamo tu momčad, sve naši momci, i to je prekrasno, spoj iskustva i mladosti, pa ne može ljepše. A i mogu potvrditi da su priče o dolasku tog igrača gluposti, i neistine.
Što se tiče igrača, smatram da imamo kvalitetnu bazu, i mislim da bi postojeći kadar, uz dva pojačanja - stoper i veznjak (mada spiritus movens ove ekipe, kapetan Crni, dogodine igra u vezi, dakle trebaju nam dva zadnja - bez problema ostao u ligi. Ne vjerujem da je tako velika razlika između lige u kojoj smo dali 98 golova i Prve lige, odnosno neka gostovanja u ovoj ligi Jug su gora od nekih u Prvoj, kako te dočekaju, bokte, kao da si sotona i najveći neprijatelj.
Spominju se igrači koji su igrali tu, Miočević i Šandrk, i s njima bih bio zadovoljan - čujem da su voljni vratiti se, a tu je i visoki profil za ovu ligu, Ivan Jolić, koji bi trebao priključiti se ekipi ako ne nađe inozemni angažman - a vjerujem da neće.
Ne poznam tog Sadibašića, ali mi ne trebaju 37-godišnjaci, i to sa strane, čak ni igrači stariji od 32-33 godine - odnosno, mogu ti stariji, ali jedino i isključivo domaći igrači - sada imamo tu momčad, sve naši momci, i to je prekrasno, spoj iskustva i mladosti, pa ne može ljepše. A i mogu potvrditi da su priče o dolasku tog igrača gluposti, i neistine.
Hayley <3
Nisu neistine, nije sigurno da će 100% igrat, ali danas je na pregovorima...Tako mi je rekao
Ja se molim Bogu da nam se jednog dana vrati Novaković! 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Meni su od ljudi iz kluba došle totalno suprotne informacije. Koju poziciju lik uopće igra?Gonng je napisao/la:Nisu neistine, nije sigurno da će 100% igrat, ali danas je na pregovorima...Tako mi je rekao
Hayley <3
-
plavobijeli
- Kontakt:
Puno se toga priča oko Troglava,a jedna od tih je da za trenera dolazi Đidić onaj što je igrao u Livnu i da dovodi sa sobom dva igrača iz Travnika di je sad trener,pa se priča da Dalić ide za sportskog direktora kluba i da će za trenera dovesti nekoga ko njemu bude odgovarao,pa da za trenera dolazi onaj Duvnjak Bandić,pa neko spominje Ibbru iz Uskoplja al to su sve samo priče.Svi misle da su u Livnu novci i da bi tu sad neko trebo iste uzeta,a ja mislim po stoti put da se treba okrenuti domaćem kadru na nivou ŽUPANIJE JER MI IMAMO POTENCIJAL ZA PREMIJERLIGU I SAMO TREBA PAMETAN ČOVJEK DA TO SVE UPAKUJE JER U SUPROTNOM LOŠA SU NAM ISKUSTVA DOVEDEMO 10 IGRAČA SVOJE OTJERAMO I ONDA KAD ŠOLDE ODU MI OTRESEMO DO DNA I SVE OPET JOVO NANOVO A SA KIM PONOVO SA DOMAĆIM,PA SE PITAM DOKLE TAKO.MISLIM DA OVI LJUDI IZ UPRAVE A POSEBNO PERVAN-KRIŽAN-DURAN NEĆE TO DOZVOLITI.JEDVA ČEKAM NEKU PAMETNU INFORMACIJU O TRIBINI KOJA ĆE NAS PRITISKAT JER DO POČETKA PRVENSTVA JE MANJE OD DVA MJESECA I MOLIM BOGA DA NAM SE VRATE ŠANDRK NJEGA POSEBNO PODVLAČIM JER JE MLAD,PA JOLIĆ I MIOČEVIĆ I KAD BI DOŠLAI PERVAN I VELIĆ IZ KAMEŠNICE I JOŠ DA JE IZ DUVNA ONOG JURČEVIĆA ŠTO JE IGRAO MZA VITEZ ILI MILOŠA I DILBERA IZ IMOTSKOG-PRVOTIMCI PA TO BI BILA BORBA ZA MJESTO DO KRVI,A NEBI PUNO KOŠTALI.STAN I HRANU TREBA ZABORAVITI U KLUBU I TROŠKOVE TRTEBE SVESTI NA MINIMUM A ŠTO VIŠE GLEDATI DA SE ULOŽI U INFRASTRUKTURU.DA NAM JE UMJETNU STAVITI NA ONAJ DRUGI TEREN,A OVOG FRA BOŽU TREBA STAVITI ZA POČASNOG PREDSJEDNIKA I NEK RADI JER ON JE ČINI MISE SVE POKRENUO IZ POZNATE LIVANJSKE USPAVANOSTI.
STRANCIMA STOP U TROGLAV JEDINO AKO SU BOLJI ZA DVIJE KLASE A TAKVI U OVOJ DRŽAVI NEMA.
STRANCIMA STOP U TROGLAV JEDINO AKO SU BOLJI ZA DVIJE KLASE A TAKVI U OVOJ DRŽAVI NEMA.
Slažem se
Slazem se s tobom plavobijeli, ali mislim da, kad bi, eventualno ušli u PL, nikako ne bi mogli igrati s domaćim kadrom. Vjerojatno ne bi opstali. Prije pocetka sezone bi trebali uzeti barem 5 igraca izvana, a to je tesko, jer su oni skuplji od domacih. Mozda ne bi bilo lose da se sada dovedu dvojica sa strane, ali naravno da su bolji od domacih, i par igraca koje je plavobijeli spomenuo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jel igro ista ove sezone?badblueboylivno je napisao/la:Mali Pervan ide u Željezničar tako da ga možete otpisati.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko znam, je. Radio je probleme u prvoj utakmici s Troglavom, grubi startovi i to.
Inače, to selo je pravi rasadnik talenata, mali Omazić kapetan u Dinamu i repki, evo sad ovaj ide u Želju. Odlično to Zlatko radi.
Inače, to selo je pravi rasadnik talenata, mali Omazić kapetan u Dinamu i repki, evo sad ovaj ide u Želju. Odlično to Zlatko radi.
Hayley <3
Imamo Bartulicu u Madjarskojbadblueboylivno je napisao/la:Koliko znam, je. Radio je probleme u prvoj utakmici s Troglavom, grubi startovi i to.
zar nije ovaj Omazic igrao u Becu?badblueboylivno je napisao/la:Koliko znam, je. Radio je probleme u prvoj utakmici s Troglavom, grubi startovi i to.
Ja za to prvi put cujemLivnjak je napisao/la:zar nije ovaj Omazic igrao u Becu?badblueboylivno je napisao/la:Koliko znam, je. Radio je probleme u prvoj utakmici s Troglavom, grubi startovi i to.
Pogledajte na relax-livno.com tamo su slike kako bi trebao izgledati novi stadion
onda sam ga zamjenio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.