Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ziher je napisao/la:Uzavrela, uzavrela a mi smo spremni da im skinemo skalp![]()
A ti komsija znas da Vam jedino Mladost i Gile moze napuniti stadion
I ja se nadam,bez obzira na sve bodovi nece otici iz Kaknjaziher je napisao/la:Ma sutra ce da bude pun stadion i dobra atmosfera a neka pobjedi trenutno bolji i spremniji
Ma Bog samo zna,u njih ti je to sad ovako sad onako,ako budu nagodni pustit cesamo_lijevo je napisao/la:mogu li se nadati snimku na onoj vasoj televiziji?
nemam vremena,ima rukometni turnir kod nas.GK1996 je napisao/la:Ma Bog samo zna,u njih ti je to sad ovako sad onako,ako budu nagodni pustit cesamo_lijevo je napisao/la:mogu li se nadati snimku na onoj vasoj televiziji?
A dodji u komsiluk pogledajnije daleko
Sumnjam drug da ti naša TV, ima ikakvih prava oko snimanja meča i tako tome slično. Eventualno u emisiji sport koja bude ne znam koji tačno dan, bude koji isječak iz meča i tako nešto slično. Info iz prve rukesamo_lijevo je napisao/la:mogu li se nadati snimku na onoj vasoj televiziji?
kako nasa moze snimati trecu ligu.Nismo u Njemackoj pa da se ganjaju tv prava.Steta to nece biti,volio bih pogledati kako komsije igraju.Civa je napisao/la:Sumnjam drug da ti naša TV, ima ikakvih prava oko snimanja meča i tako tome slično. Eventualno u emisiji sport koja bude ne znam koji tačno dan, bude koji isječak iz meča i tako nešto slično. Info iz prve rukesamo_lijevo je napisao/la:mogu li se nadati snimku na onoj vasoj televiziji?
Nije u tome stvar jarane moj, drugi poslovi su u pitanju. Nisi iz Kaknja, a i ovih što ima ne znaju o tome tako ono. Ako se bude kojim slučajem snimalo znat ćeš sve kad' ima. Ali ja kako znam nema ništa od tog'.samo_lijevo je napisao/la: kako nasa moze snimati trecu ligu.Nismo u Njemackoj pa da se ganjaju tv prava.Steta to nece biti,volio bih pogledati kako komsije igraju.
Civa je napisao/la:Nije u tome stvar jarane moj, drugi poslovi su u pitanju. Nisi iz Kaknja, a i ovih što ima ne znaju o tome tako ono. Ako se bude kojim slučajem snimalo znat ćeš sve kad' ima. Ali ja kako znam nema ništa od tog'.samo_lijevo je napisao/la: kako nasa moze snimati trecu ligu.Nismo u Njemackoj pa da se ganjaju tv prava.Steta to nece biti,volio bih pogledati kako komsije igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.