Jeste definitivno izgubio...jbgVedad87 je napisao/la:Hahahaha pa sšta bi na kraju...ispade Catic ipak izgubio....exbabilon je napisao/la:Ko je dobio na kraju?
Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pravo nezgodan ovaj australac ... Zao mi Ade , pao je zadnjih 4-5 rundi pred kraj , nije trebao stati nakon 2 runde i nokauta a ovaj australac me odusevio , taj covjek se nije ni sekunde umorio , kao osica je napadao svih 12 rundi ... Ado glavu gore bice jos prilika! 

sve sam vidio ali da na boksu bude prelaz iz 1 u 2 prvi put vidim 

- muha milanez
- Kontakt:
Pa realno Soliman je dosta aktivniji i pokretljiviji bio, puno vise udaraca zadao.. realno zasluzio je pobjedu, jest da je Adnan nas, al' veceras nije bio na nivou!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
stvarno ne znam šta se dešava sa Adom, par borbi unazad nije onaj stari .. ne dominira u ringu, nije on taj koji vodi borbu, itd .. mislim, niko ga ne smije "kritikovati", al' ovako više ne ide .. zna to i on sam, al' opet to ne pokazuje u ringu .. a što se tiče ovog debila što komentariše, pa majku mu je*em milosnu, hoće li neko maknuti debila sa TV-a? kad god Ado izgubi rundu, on kaže neriješeno, kad god je neriješena runda, on kaže Ado je bio bolji, bla, bla .. ovi par zadnjih mečeva koje Ado nije dobio, on je njega proglasio za pobjednika .. frajer je subjektivan, malo je reći .. sljedeći meč kada Ado bude boksao, ima da isključim ton samo da ne slušam debila senilnog .. još je ovog Solimana ili kako već, nazvao "Gilom" .. oj hljebe i Bože ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- inacefindecko
- Kontakt:
a gdje je pečat ćatiću..
- Ponos Torina
- Kontakt:
To se desava kada se mec ne namjestiJTS je napisao/la:stvarno ne znam šta se dešava sa Adom, par borbi unazad nije onaj stari .. ne dominira u ringu, nije on taj koji vodi borbu, itd .. mislim, niko ga ne smije "kritikovati", al' ovako više ne ide .. zna to i on sam, al' opet to ne pokazuje u ringu .. a što se tiče ovog debila što komentariše, pa majku mu je*em milosnu, hoće li neko maknuti debila sa TV-a? kad god Ado izgubi rundu, on kaže neriješeno, kad god je neriješena runda, on kaže Ado je bio bolji, bla, bla .. ovi par zadnjih mečeva koje Ado nije dobio, on je njega proglasio za pobjednika .. frajer je subjektivan, malo je reći .. sljedeći meč kada Ado bude boksao, ima da isključim ton samo da ne slušam debila senilnog .. još je ovog Solimana ili kako već, nazvao "Gilom" .. oj hljebe i Bože ..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Adnan je ponovo isao na minimalni investment u ovu borbu i to ga je kostalo. Ovdje bas ljudi nisu bili zadovoljni sudjenjem, Sturm je zadobio 2 cuts udarcem glavom, a sudija nije reagovao, protivnik mu se uglavnom koncentrisao na mlataranje po odbrani Sturma pa i udarce u vazduh, koji su izgleda za sudije bili bitniji nego cisti pogodci koje je Sturm plasirao, ako se ne varam cak je ona runda u kojoj je Sturm poslao protivnika na pod, bila u korist Solimana. Ali na kraju je Catic kriv, sve u svemu je ipak morao vise raditi, biti aktivniji, preuzeti dominaciju, ali on je poslije prvih rundi mislio da je vec pobjednik. Greska. Nadam se da ce se vratiti u svoju staru formu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šteta zbog poraza
Ado nije ličio na sebe pogotovo u zadnjih 4-5 rundi... slabo se kretao, eskivirao, nije ni udarce plasirao onako kako on zna. Moje mišljenje je da je sudija treabo reagovati kod onih par udaraca glavom Solimana i općenito na njegovo nasrtanje ''glava naprijed'' međutim to ne umanjuje njegovu borbenost, fleksibilnost, fizičku spremu nevjerovatnu + ritam koji Ado nije uspijevao da prati.
Više sreće drugi put i mnogo, mnogo više pripreme.

Ado nije ličio na sebe pogotovo u zadnjih 4-5 rundi... slabo se kretao, eskivirao, nije ni udarce plasirao onako kako on zna. Moje mišljenje je da je sudija treabo reagovati kod onih par udaraca glavom Solimana i općenito na njegovo nasrtanje ''glava naprijed'' međutim to ne umanjuje njegovu borbenost, fleksibilnost, fizičku spremu nevjerovatnu + ritam koji Ado nije uspijevao da prati.
Više sreće drugi put i mnogo, mnogo više pripreme.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ziheraški, a nije da je prvi put.
Shvatam da je boks nešto više od pukog mlataranja rukama i da je to jedna mozgalica, ali on previše taktizira, čeka, oklijeva, samo ide na siguricu, a kada protivnik bude po mjeri, kada ga izanaliziraju i ne nasjedaju da njegovu taktiku, tu imamo problem.
Prošli meč je izgubio na neaktivnost, pasivnost u ringu i čekajući greške protivnika, znamo da taj meč i nije trebao izgubiti, ali onaj prije, protiv Irca, jeste.
Dakle, to su tri meča u koji Adnan ulazi isto, ne mijenja ništa u svom stilu i to mu više ne prolazi.
A mogao je u 2 rundi sinoć sve riješiti, nudio mu se Soliman, a Adnan čekao i nije dočekao.
Shvatam da je boks nešto više od pukog mlataranja rukama i da je to jedna mozgalica, ali on previše taktizira, čeka, oklijeva, samo ide na siguricu, a kada protivnik bude po mjeri, kada ga izanaliziraju i ne nasjedaju da njegovu taktiku, tu imamo problem.
Prošli meč je izgubio na neaktivnost, pasivnost u ringu i čekajući greške protivnika, znamo da taj meč i nije trebao izgubiti, ali onaj prije, protiv Irca, jeste.
Dakle, to su tri meča u koji Adnan ulazi isto, ne mijenja ništa u svom stilu i to mu više ne prolazi.
A mogao je u 2 rundi sinoć sve riješiti, nudio mu se Soliman, a Adnan čekao i nije dočekao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BeyKopites
- Kontakt:
Pričajte šta hoćete, al' ono nikako nije smio biti poraz Ćatića. Da je remi, uredu, al' izgubiti od onog "aktivnog" klokana koji je sve vrijeme mlatarao rukama i hvatao muhe u zraku, pa stvarno. Još ga je Ćatić poslao u knockdown i izgleda da je i ta runda otišla u korist klokana
Drugo, Sdunek i Ćatić izgleda mažu oči javnost pričom da se ADnan dobro pripremio. Nje se dobro pripremio, to se i odrazilo na njegov box u zadnje 4 runde. U 11 i 12 rundi kada je trebao stisnuti i pošteno izmlatiti klokana, on je boxovao rezervisano, baš isto kao i u 8 i 9 rundi što govori da je već tad bio umoran i da se nije dobro pripremio.
Svi znaju da Ćatić nije neko ko konstantno napada i maše rukama, al' je prepoznatljiv po svojim nadasve preciznim udarcima i odličnim serijama kada mu se ukaže prilika. Dosta je ziheraš i napada samo kad je apsolutno siguran u uspješnost napada.
I stvarno mi nije jasno, kakva su to pravila u kojima se više boduje "aktivnost i mlataranje rukama", nego li manja aktivnost ali više čistih udaraca, slanje u knockdown
U zadnjih 5 borbi samo jednom je zaslužio da izgubi i to u meču protiv Macklina, kada su jedan drugog pošteno izudarali a tu borbu je Ćatić pobijedio na SD.

Drugo, Sdunek i Ćatić izgleda mažu oči javnost pričom da se ADnan dobro pripremio. Nje se dobro pripremio, to se i odrazilo na njegov box u zadnje 4 runde. U 11 i 12 rundi kada je trebao stisnuti i pošteno izmlatiti klokana, on je boxovao rezervisano, baš isto kao i u 8 i 9 rundi što govori da je već tad bio umoran i da se nije dobro pripremio.
Svi znaju da Ćatić nije neko ko konstantno napada i maše rukama, al' je prepoznatljiv po svojim nadasve preciznim udarcima i odličnim serijama kada mu se ukaže prilika. Dosta je ziheraš i napada samo kad je apsolutno siguran u uspješnost napada.
I stvarno mi nije jasno, kakva su to pravila u kojima se više boduje "aktivnost i mlataranje rukama", nego li manja aktivnost ali više čistih udaraca, slanje u knockdown

U zadnjih 5 borbi samo jednom je zaslužio da izgubi i to u meču protiv Macklina, kada su jedan drugog pošteno izudarali a tu borbu je Ćatić pobijedio na SD.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nek' je izgubio, nije ni zaslužio pobjedu.
Defanziva, defanziva i defanziva.
Tu si igru Ado mogao furat' dok si prvak bio, pa ti sudije gledale kroz prste, više ne...
Moraš napast' ukoliko želiš na vrh opet.
Defanziva, defanziva i defanziva.
Tu si igru Ado mogao furat' dok si prvak bio, pa ti sudije gledale kroz prste, više ne...
Moraš napast' ukoliko želiš na vrh opet.
Najjace je sinoc kad komentator na FTV govori "Gledajte kako su ovi raspolozeni i kad izgube slave "

Thomas Müller - Fußballgott
- Principatus
- Kontakt:
Koliko je nasih fudbalera bilo jucer tamo, vidio sam Pjanica i Dzeku u pozadini. Pjanic je izgledao dosta zabrinut.
Svaka mu cast na grbu na sorcu i onom sto je rekao na kraju.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ne znam šta da mislim o meču.
sa jedne strane gledam adnana i kontam "kako"? kako je moguće da je profesionalac toliko godina i da u deset rundi, nakon onog buđenja solimana, ne nađe način kako da se nametne i dominira borbom? znači, profesionalac je i ima toliko profesionalaca oko sebe na pauzi, a u ringu je izgledao kao amater. boksa kao da je uložio cijelu njemačku u borbu, sve kao po jajima. uputi udarac nakon solimanovih deset. onaj komentator sinoć kaže da je soliman iznenadio ćatića... pa kako ga može iznenadit jebote, čovjek imao milion borbi i svaki put isto boksa i "iznenadi ga". ma daj, ne mogu vjerovat, džaba sam se iznervirao...
sa druge strane, ovaj klaun od solimana. čovjek je tokom meča imao barem pet neregularnih poteza. suci pali na tzv. lažnu agresivnost... skači oko adnana, uputi udarac po sekundi, ako prođe - dobro je, ako ne prođe - dobit ću bodove jer sam aktivan.
nisam pametan u ovoj situaciji, ne znam ko je trebao pobijediti, ali nekako imam osjećaj da bi nepravda bila veća da je adnan slavio.
evo autentična fotografija sinoć iz ringa:

sa jedne strane gledam adnana i kontam "kako"? kako je moguće da je profesionalac toliko godina i da u deset rundi, nakon onog buđenja solimana, ne nađe način kako da se nametne i dominira borbom? znači, profesionalac je i ima toliko profesionalaca oko sebe na pauzi, a u ringu je izgledao kao amater. boksa kao da je uložio cijelu njemačku u borbu, sve kao po jajima. uputi udarac nakon solimanovih deset. onaj komentator sinoć kaže da je soliman iznenadio ćatića... pa kako ga može iznenadit jebote, čovjek imao milion borbi i svaki put isto boksa i "iznenadi ga". ma daj, ne mogu vjerovat, džaba sam se iznervirao...
sa druge strane, ovaj klaun od solimana. čovjek je tokom meča imao barem pet neregularnih poteza. suci pali na tzv. lažnu agresivnost... skači oko adnana, uputi udarac po sekundi, ako prođe - dobro je, ako ne prođe - dobit ću bodove jer sam aktivan.
nisam pametan u ovoj situaciji, ne znam ko je trebao pobijediti, ali nekako imam osjećaj da bi nepravda bila veća da je adnan slavio.
evo autentična fotografija sinoć iz ringa:

Steta zbog poraza, ali je sam kriv...Imao ga je vec na samom pocetku meca, ali ga je propustio dotuci. Takodjer mislim da ga je malo i podcijenio nakon sto ga je oborio vec u drugoj rundi.
Prema pisanju Njemackih medija imace jos jednu priliku da vrati svoj pojas i ukoliko istu propusti moglo bi se reci da mu se karijera polahko ali sigurno blizi kraju, kao sto je napisao novinar BILD-a.
Prema pisanju Njemackih medija imace jos jednu priliku da vrati svoj pojas i ukoliko istu propusti moglo bi se reci da mu se karijera polahko ali sigurno blizi kraju, kao sto je napisao novinar BILD-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nazalost je izgubio, po meni je bio los iz razloga jer nije isao na pobjedu odnosno napadao, nije imao nijednu seriju udaraca? Zasto? Sve pojedinicni udarci? Ovaj Soliman je izgledao smjesno sa ovim pretjeranim kretanjem i saginjanjem i spustanjem garda ali mu je upalilo covjek je bio aktivan pravo i napadao cjelo vrijeme a nakon 2 runde je mozda mislio nemam sta izgubit.
Malo smjesno ono odluka sudaca prvo Adnanu pa Solimanu ali eto sta je tu je hvala mu na poruci sto se opet obratio nama Bosancima i to na nasem jeziku.Sada ostaje da trenira i da radi pa da izazove nekog ako bude to moguce od ovih koji imaju titule dali ce biti na Bilinom Polju volio bi da boksa u BiH i vecina bi nas sigurno otislo podrzati ga.
Malo smjesno ono odluka sudaca prvo Adnanu pa Solimanu ali eto sta je tu je hvala mu na poruci sto se opet obratio nama Bosancima i to na nasem jeziku.Sada ostaje da trenira i da radi pa da izazove nekog ako bude to moguce od ovih koji imaju titule dali ce biti na Bilinom Polju volio bi da boksa u BiH i vecina bi nas sigurno otislo podrzati ga.
nije krivica sudaca, oni su jasno kazali da je pobjednik soliman. spiker je pogriješio pri proglašavanju pobjednika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.