Kad ćemo odigrati utakmicu prvog kola, ti i @Samo FKS protiv @Rule HZ i mene?ek0 je napisao/la:
Svakakvih likova ce covjek vidjeti : )
Njemu sam poslao i poruku ali ništa ne odgovara.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kad ćemo odigrati utakmicu prvog kola, ti i @Samo FKS protiv @Rule HZ i mene?ek0 je napisao/la:
Svakakvih likova ce covjek vidjeti : )
pohvale za vasMonolog je napisao/la:Odigrali smo tekmu iz 4. lige(Los Blanos2 i Faraon iz Visokog vs OTNYS_YNWA i Monolog).Sad će izvještaj sa utakmice.
aj ne lazi sluzbeni rezz 0:3 nije se blancos pojavioMonolog je napisao/la:Odigrali smo tekmu iz 4. lige(Los Blanos2 i Faraon iz Visokog vs OTNYS_YNWA i Monolog).Sad će izvještaj sa utakmice.
tu sam ja, gdje ti je ta sobaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:addebisi je tu, defendera i aleksandra nema.
sve receno u jednoj receniciEdinTM87 je napisao/la:Hajde ljudi odigrajte to, da mozemo nastavit sve normala, pa k'o ne dolazi, zna se sta ga ceka, ima jos ljudi sto su zakasnili sa prijavom, a hoce da igraju....
Tu smo, i ja i @Reds,samo nema tog tvog.S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo ja sam tu nek se jave Ludlo 2 i protivnicka ekipa(reds i volimliverpool) pa da zavrsimo vise
Gdje je onaj @Ludlo?volimliverpool je napisao/la:Tu smo, i ja i @Reds,samo nema tog tvog.S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo ja sam tu nek se jave Ludlo 2 i protivnicka ekipa(reds i volimliverpool) pa da zavrsimo vise![]()
Čestitke @Redsu,za klasu je bolji.
Samo da pitam,je li što se tiče 1 vs 1 turnira,knock out faza odmah ili grupe neke?
bombarder je napisao/la:Ahmo, gdje ce bit sad rezultati i tabele istaknuti, kad je admin zakljucao onu prethodnu temu sa tabelama i parovima
aj ne lazi samo sam za 10 golova krivLos_Blanos2 je napisao/la:Faraon je katastrofa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.