[email protected]MarkoDa je napisao/la:Molim VAS je li moze taj mail od Belmina da mu i ja hebem sve debelo...Unaprijed Hvala
tel. +387 33 461 522
i ja cu mu sve po spisku
Moderator/ica: Pasha
[email protected]MarkoDa je napisao/la:Molim VAS je li moze taj mail od Belmina da mu i ja hebem sve debelo...Unaprijed Hvala
MarkoDa je napisao/la:Molim VAS je li moze taj mail od Belmina da mu i ja hebem sve debelo...Unaprijed Hvala
Zato i jesmo propali jer samo se "raja" za fudbal brine i to forsiramo a ostale sportove ko ****Soni je napisao/la: Steta sto nije 'vako za fudbal digo bi se narod, a raji za rukomet puca q.
nije tačno ! , ugovor sa TV1 je istekao , a ovi sa BHT se nasli uvrijedjeni sto je savez mijenjao tv emitera i nisu ni kontaktirali ljude ... ,Cartman je napisao/la:Nije BHT kriv, oni imaju prava za EP, a za kvalifikacije ima TV 1. Sad BHT ne treba prenosit prvenstvo jer repka igra istovremeno? TV 1 je ovdje kriv, i savez koji je poletio za parama, umjesto da ostanu sa dugogodisnjim partnerom BHT-om. TV 1 ima prava, a ne koristi ih. Tu se nista ne moze. Vidim neki crtani prenose trenutno.Soni je napisao/la:Je.bo im ja mater. Nevjerovatno, igra ti reprezentacija, a ti neku drugu prenosis. Steta sto nije 'vako za fudbal digo bi se narod, a raji za rukomet puca q.vm22 je napisao/la:Sta je ovo jbt, BHT1 Srbiju prenosi
Ima se para da se plate prava za ovo. Ima se para da posalju novinare na atletiku, gdje nema naseg cojeka ni na tribinama. Joj
Pa imaju i na to pravo. Sto taj veliki TV1 sa patriJotom Bahom nije produzio ugovor?no rules je napisao/la: nije tačno ! , ugovor sa TV1 je istekao , a ovi sa BHT se nasli uvrijedjeni sto je savez mijenjao tv emitera i nisu ni kontaktirali ljude ... ,
Bravo naši !!!!
Nije tačno da TV1 ima prava prijenosa, imali su ih samo za Kvalifikacija za EP 2012 tj. onih 6 utakmica.Cartman je napisao/la:Nije BHT kriv, oni imaju prava za EP, a za kvalifikacije ima TV 1. Sad BHT ne treba prenosit prvenstvo jer repka igra istovremeno? TV 1 je ovdje kriv, i savez koji je poletio za parama, umjesto da ostanu sa dugogodisnjim partnerom BHT-om. TV 1 ima prava, a ne koristi ih. Tu se nista ne moze. Vidim neki crtani prenose trenutno.Soni je napisao/la:Je.bo im ja mater. Nevjerovatno, igra ti reprezentacija, a ti neku drugu prenosis. Steta sto nije 'vako za fudbal digo bi se narod, a raji za rukomet puca q.vm22 je napisao/la:Sta je ovo jbt, BHT1 Srbiju prenosi
Ima se para da se plate prava za ovo. Ima se para da posalju novinare na atletiku, gdje nema naseg cojeka ni na tribinama. Joj
Cartman je napisao/la:Pa imaju i na to pravo. Sto taj veliki TV1 sa patriJotom Bahom nije produzio ugovor?no rules je napisao/la:
Bravo naši !!!!
Kako nije kriv. Ne ljutim se ja sto oni imaju prava za EP. Krivno mi je sto imaju pare da to otkupe, a nemaju da prenose repku. Ocigledno je da ima interesa za gledanje.Cartman je napisao/la:Nije BHT kriv, oni imaju prava za EP, a za kvalifikacije ima TV 1. Sad BHT ne treba prenosit prvenstvo jer repka igra istovremeno? TV 1 je ovdje kriv, i savez koji je poletio za parama, umjesto da ostanu sa dugogodisnjim partnerom BHT-om. TV 1 ima prava, a ne koristi ih. Tu se nista ne moze. Vidim neki crtani prenose trenutno.Soni je napisao/la:Je.bo im ja mater. Nevjerovatno, igra ti reprezentacija, a ti neku drugu prenosis. Steta sto nije 'vako za fudbal digo bi se narod, a raji za rukomet puca q.vm22 je napisao/la:Sta je ovo jbt, BHT1 Srbiju prenosi
Reko je Aco da će im javljati rez. svakih pet minuta iz Grčkepintol_TM87 je napisao/la:A ljudi gdje prate ovi sa ss.ba tekmu?
Moraju imati neki stream ili je neki novinar u grčkoj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.