Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

tanzla
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la tanzla » 17 jan 2011, 21:15

Rizah je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ti kao navijač Želje si ga zvao kloc dok je igrao za Želju a sad ga dižeš u zvijezde.
Jesi ti njega cuo i vidio da ga zove klocem ?
Ovo dva nicka imaš pa odgovaraš sa drugog? :roll:
Zaboravio si se odjaviti ili šta? :roll:
Na Grbavici je tako prozvan i ostaće kao takav upamćen.

Nisi odgovorio na pitanje, pises gluposti. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jan 2011, 21:19

Upravu je Rizah,dok je igrao za Zelju svima je bio Kloc i "Bandera" a sad ? Bog Allah !
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 17 jan 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 jan 2011, 21:21

Džeku su samo papci zvali kloc i šljivotres, a takvih ima svugdje...
Veliki broj normalne raje, su Džeku uvijek spominjali kao velikog talenta, a ja lično sam upravo o Džeki čuo samo najbolje. Tek poslije, kad je otišao u Teplice, čuo sam za tu priću o klocu i šljivotresu.

Dakle, svi oni koji hoće da su pametni i pokušavaju da šukaju nešto navijačima Želje o Džeki, mogu da ga FAM-FA-JU EDINU Džeki i Manijacima...
Zašto? Pa zato što Džeko ponosno kaže uvijek da je ponikao u Želji, a Manija ci se ponoce Bosanskim Dijamantom...

Jasno? :roll:

M.City do titule... kao i Željo naravno
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 21:21

Ne znam ni kako se zoveš ni prezivaš, tako da ne znam jesi li lično ti to govorio ;-)
Ja kažem da se bojim za njega da neće uspjeti u Cityiju jer imamo straha za to, poučeni smo mnogim primjerima.
Miske iz Wolsburga u Galatu.
Baljić u Real.
Salihamidžić u Juve.
Bešlija u Hearts.
Itd itd.
Još od svih ekipa u City, a samo oni koji prate EPL znaju kakva je to ekipa. Ekipa koja je upropastila Adebayora, Robinja, Givena, Lescota ...
Mi bosanci se uvijek zaletimo pa onda nisko padnemo. Ja samo ne želim da nisko padnem, pa upozoravam prije vremena.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 21:32

on nas upozorava, inčrsting...

priznaj da ne znaš ni ti šta pričaš, priznaj?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2011, 21:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dušebrižnik Rizah.

Given nije upropašten, jednostavno Hart brani vrhunski, uz to je i mnogo mlađi pa je logično da dokle god da je u formi, drži "jedinicu".

Adebayor nije raskrstio u glavi, a uz to je svakako precijenjen igrač koji želi da se sve vrti oko njega. To je nemoguće, tako da...Eh, druga stvar je ako je tebi bolji Togoanac od Džeke. Meni nije; govorim ovo kao objektivni posmatrač.

Lescott? Pa može li isti igrati sa Toureom, Kompanijem, Richardsom?

Džeko je doveden od strane Mancinija; Adebayor, Santa Cruz i Jo nisu. Dakle, to dovoljno govori koliko je Džeko značajan za City. Dokle god je tu Mancini, Džeko će biti jedan od 2 glavna napadača u timu. Eh, ukoliko bude igr'o onako kako zna i umije, vjerovatno da će biti takav i eventualnom Mancinijevom nasljedniku, tako da...

Btw, ti se ne bojiš za njegov uspjeh; prije bih rekao da želiš da Edin pobaci pa da se možeš hvaliti onom poznatom:"Jesam li vam rek'o". "Upoznah" mnogo takvih, nisi ni prvi ni poljednji, ha ya.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 17 jan 2011, 21:37

Rizah je napisao/la:Ne znam ni kako se zoveš ni prezivaš, tako da ne znam jesi li lično ti to govorio ;-)
Ja kažem da se bojim za njega da neće uspjeti u Cityiju jer imamo straha za to, poučeni smo mnogim primjerima.
Miske iz Wolsburga u Galatu.
Baljić u Real.
Salihamidžić u Juve.
Bešlija u Hearts.
Itd itd.
Još od svih ekipa u City, a samo oni koji prate EPL znaju kakva je to ekipa. Ekipa koja je upropastila Adebayora, Robinja, Givena, Lescota ...
Mi bosanci se uvijek zaletimo pa onda nisko padnemo. Ja samo ne želim da nisko padnem, pa upozoravam prije vremena.
Adebayor i Robinho su postigli vise golova u prvoj sezoni za City nego li u zadnjoj za svoje prijasnje klubove.
A unistila ih je njihova glupost i bezobrazluk.
Da nedaj Boze Dzeko uradi nesto kao sto su i jedan od ovih dvojice u City-ju imam neki osjecaj da bi ti prvi zajedno sa onima koji se Dzeka zvali klocem bili najsretniji.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 21:40

Monolog je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dušebrižnik Rizah.

Given nije upropašten, jednostavno Hart brani vrhunski, uz to je i mnogo mlađi pa je logično da dokle god da je u formi, drži "jedinicu".

Adebayor nije raskrstio u glavi, a uz to je svakako precijenjen igrač koji želi da se sve vrti oko njega. To je nemoguće, tako da...Eh, druga stvar je ako je tebi bolji Togoanac od Džeke. Meni nije; govorim ovo kao objektivni posmatrač.

Lescott? Pa može li isti igrati sa Toureom, Kompanijem, Richardsom?

Džeko je doveden od strane Mancinija; Adebayor, Santa Cruz i Jo nisu. Dakle, to dovoljno govori koliko je Džeko značajan za City. Dokle god je tu Mancini, Džeko će biti jedan od 2 glavna napadača u timu. Eh, ukoliko bude igr'o onako kako zna i umije, vjerovatno da će biti takav i eventualnom Mancinijevom nasljedniku, tako da...

Btw, ti se ne bojiš za njegov uspjeh; prije bih rekao da želiš da Edin pobaci pa da se možeš hvaliti onom poznatom:"Jesam li vam rek'o". "Upoznah" mnogo takvih, nisi ni prvi ni poljednji, ha ya.
Ako se Auxerre plasira u CL , prestajem pratiti fudbal

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2011, 21:42

:lol: :lol: :lol:

Da čitaš koliko ne čitaš, znao bi zašto je ostavljen potpis, tako da...:D Nego, pomoli se Onom gore(valjda postoji, ne'am pojma) da Džeko ne uspije, pa da nam možeš nabijati na nos kako si ti bio u pravu. :mrgreen:

Nego, ne odgovori ti meni da li si volio Torresa kada je igr'o u Atleticu? Da li si volio Reinu kada je bio u mrskoj ti Barceloni?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 21:47

Monolog je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Da čitaš koliko ne čitaš, znao bi zašto je ostavljen potpis, tako da...:D Nego, pomoli se Onom gore(valjda postoji, ne'am pojma) da Džeko ne uspije, pa da nam možeš nabijati na nos kako si ti bio u pravu. :mrgreen:

Nego, ne odgovori ti meni da li si volio Torresa kada je igr'o u Atleticu? Da li si volio Reinu kada je bio u mrskoj ti Barceloni?
Ja ću se moliti Bogu da Džeko uspije,kao što sam to i rekao. Njemu u Cityiju želim svu sreću, ali ne i samom Cityiju.
Ne, nisam ih volio tad, a sad ih volim naravno. Nose pravi dres ;-)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 21:48

Rizah je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ti kao navijač Želje si ga zvao kloc dok je igrao za Želju a sad ga dižeš u zvijezde.
Jesi ti njega cuo i vidio da ga zove klocem ?
Ovo dva nicka imaš pa odgovaraš sa drugog? :roll:
Zaboravio si se odjaviti ili šta? :roll:
Na Grbavici je tako prozvan i ostaće kao takav upamćen.
Jesil to pomocu fakulteta zakljucio da je ista osoba iza ova dva nicka? :mrgreen: Nastavljas sa glupostima, nisam uvrijedio ni jednog igraca Zelje osim Lazar Popovica i to je cista istina, nisu ga svi navijaci zvali klocem, al to nema nikakve veze, nastavljas sa svojom pameti dominirati na forumu, ja ovdje stajem, da ne bi nesto teze odgovorio, cuj dva nicka, smjesno.. :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 21:58

Rizah je napisao/la:
Monolog je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Ja ću se moliti Bogu da Džeko uspije,kao što sam to i rekao. Njemu u Cityiju želim svu sreću, ali ne i samom Cityiju.
Ne, nisam ih volio tad, a sad ih volim naravno. Nose pravi dres ;-)
Ja da nekog mrzim (a ne mrzim nikog) kao ti Džeku nebi mu nikad poželio sreću...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 jan 2011, 22:11

pa covjek nije rekao da mrzi dzeku vec da se boji da nece uspjeti u cityu i ja mu zelim svu srecu ali njemu a ne cityu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 17 jan 2011, 22:12

napali covjeka kao da je ubio nekoga, pa popustite ga malo, sta misli da nece uspjeti i to je njegovo pravo, koliko znam ljudi ne bi jedni drugima trebali nametati svoje misljenje, bar ne na nacin na koji vi to radite, vrijedjanjem..

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 17 jan 2011, 22:14

anfield je napisao/la:pa covjek nije rekao da mrzi dzeku vec da se boji da nece uspjeti u cityu i ja mu zelim svu srecu ali njemu a ne cityu :D
Postao/la Rizah dana 16 jan 2011, 00:13

Volio sam Džeku sve dok nije potpisao za City, sada ga mrzim
:mrgreen: :mrgreen:

p.s. al mi se svidja kako vi looserpolovci pazite jedan na drugog, u dobru i u zlu :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 22:27

Cuj u dobru i u zlu, to je normala, sto se tice trenutne pozicije Liverpoola, al kakve to ima veze sa tim sta jedan navijac Liverpoola pise o Dzeki, ne znam sta ga svi ostali branite..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 jan 2011, 23:41

Dosta ba vise jbm. mu misa. Don´t feed a troll.

City planira dovesti Alou Diarru iz Bordoa sto je dobra stvar kad se zna da je ovo zadnja sezona Viere.
City igra sa dva zadnja vezna a trenutno u ekipi osim P.Viere su tu jos de Jong i Y. Toure i Kompany koji moze igrati zadnjeg veznog ali je bolji kao stoper.
Znaci da bi trebao jos jedan defanzivni vezni a mislim da je Diarra dobar i jeftin i da ce dobro pokriti izostanak zbog povrede ili kartona pomenutog dvojca.
RIP SALE VILENJAK

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 00:56

Potpuno bespotrebno gomilanje igraca,no nista i ne treba da nas cudi kada je City u pitanju,ima on tu jos mnogo opcija sa ovakvim igracima i dva klasicna zadnja vezna te jos dva kao ispomoc su mu sasvim dovoljna,ali to Bin Zayedu izgleda nije dovoljno te zeli jos da se rasipa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 01:02

Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2011, 01:07

Puma je napisao/la:Vidi se da ti seici pojma nemaju i da se Mancini tu nista ne pita
E bas je sejk taj njihov cuo za tamo nekog Alou Diarru ....sigurno je njegova dugogodisnja zelja :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.