bio sam na utakmici Radnički 1-0 Željezničar ..
o atmosferi ne treba trošiti riječi , svaka čast ..
čak 2 poluvrijeme sam otišao sa Siouxima , da se naježiš

ma znam ja to sveBenjo_AFC86 je napisao/la:Drugačije je sve to u 1 ligi .. ovaj trenutni vaš sastav nije za PRve lige , još dosta dosta pojačanja će trebati .._soda_ je napisao/la:Odlazak Salihova znaci da mora doci neki napadac njegovog kalibra ili bolji,po meni najveci promasaj uprave i samog trenera je Ibric u 15 kola zabiti samo 1 gol a napadac mislim da sve govori kao i njegova igra na terenu dosta grijesi djeluje izgubljen i mislim da bi on trebao biti prvi igrac kojem se uprava treba zahvaliti,Redzicu i Jaranovicu treba pridodati samo jednog napadaca kao sto je bio Salihovic i to je to,takodjer mislim da bi trebao jedan vezni da dodje..jer po meni Tomic tesko da ce se vratiti u pravu formu i da ce moci pruziti ono sto je mogao prije saobracajne nesrece(volio bi da grijesim jer stvarno momak je igrao fenomenalno ovu polusezonu bukvalno ginuo na terenu i uklopio se sjajno u ekipu).Lukavac11 je napisao/la:Hehehee predjsednik je bioo izgleda da nisam skontao spominjao je njega nesto i jos neke al ne bitno ne smijemo dopustiti da nam odu kao prosle godine igraci a nikog ne dovedemo.sretnoooooooooooo
@Zoom zasto Gutic igra beka da li zato sto nema ko drugi ili??ja koliko znam on je uvijek igrao u napadu ili u vezi,mada dobro igra i kao bek..
Gradina isto tako kad je ušla , tako smo govorili ali 1 sezonu smo se jedva izvukli . Tako da ćete trebati dosta pojačanja , prije svega napadača . 1 liga je dosta dosta jača od Druge , i ne može se porediti .. Jer obično su to tamo bili seoski klubovi skim ste igrali , znate i samii obično se tu kupe i sudije i sve to na strani ''većeg'' su , tako je i Gradina ušla , a i tako svi ulaze iz 2 lige ..
Sretno i vidimo se ako ne Prvoj , onda u Premieri za 2 sezone![]()
pozdrav iz Srebrenika
Otkud ti ta informacija?sony_91 je napisao/la:Radnički zainteresovan za Dražena Lukića, dosadašnjeg igrača Omladinca. Ukoliko ga dovedete imati će te najboljeg centralnog veznog u ligi
Od samog Lukića, Grbešić ga kontaktirao. Izuzetan veznjak, dribling dobar, pregled igre izvrstan, pas još bolji, naš ponajbolji igrač u zadnje dvije sezone. Inače prošao omladinsku školu Modriča Maxime, čak je nastupao u onoj sezoni kad su bili prvaci a mislim da je ušao u Danskoj u igru u kvalifikacijama za Ligu PrvakaSiouxLukavac je napisao/la:Otkud ti ta informacija?sony_91 je napisao/la:Radnički zainteresovan za Dražena Lukića, dosadašnjeg igrača Omladinca. Ukoliko ga dovedete imati će te najboljeg centralnog veznog u ligi
Možeš li konkretno napisati nešto o tom momku?
I fino je vidjeti da se radi u klubu, svaka čast upravi do sada obavljenom poslu.
Lugavić i Đerzić imaju ugovore na godinu dana, tj. do kraja ove sezone. Za kasnije ćemo vidjetiLjumanM95 je napisao/la:Jesu li Lukavčani spremni za Prvu ligu?Napokon je došao red i na vas da uđete, a ako je iko iz ove lige zaslužio da uđe jeste Radnički.
@Zoom088
Kakve ugovore imaju Đerzić i Lugavić, jesu li oni samo na posudbi ili?
Hm...ne sjećam se da ga je spominjao Fudo na sjednicama. Hajd provjeriću...iako mislim da smo dobili jednog veznog igrača što je valjda u Orašju igrao.sony_91 je napisao/la:Od samog Lukića, Grbešić ga kontaktirao. Izuzetan veznjak, dribling dobar, pregled igre izvrstan, pas još bolji, naš ponajbolji igrač u zadnje dvije sezone. Inače prošao omladinsku školu Modriča Maxime, čak je nastupao u onoj sezoni kad su bili prvaci a mislim da je ušao u Danskoj u igru u kvalifikacijama za Ligu PrvakaSiouxLukavac je napisao/la:Otkud ti ta informacija?sony_91 je napisao/la:Radnički zainteresovan za Dražena Lukića, dosadašnjeg igrača Omladinca. Ukoliko ga dovedete imati će te najboljeg centralnog veznog u ligi
Možeš li konkretno napisati nešto o tom momku?
I fino je vidjeti da se radi u klubu, svaka čast upravi do sada obavljenom poslu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.