Hoces da kazes Baljica a ne na Bolu!?majestic je napisao/la:Pa ono kad je otisao u Real,zabio hat-trick i ozlijeda. Evo i Ibisevic,top forma,najbolji strijelac,i evo sto se dogodilopta je okrugla je napisao/la:Sto na Bolu?Obrazlozimajestic je napisao/la:Ljudi jel vas ovo podsjeca na Bolica?
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
gdje to citas na kojem sajtu...daj nam link...majestic je napisao/la:Ej ljudi evo nova vijest...Ibisevicu slijede neke terapije,nista strasno 2 sedmice mislim da ce biti odsutan. Hmm,neznam jedan dio prevesti ovog sta citam,al kao da bi se trebao ici "banjati".
Daj Boze, samo da nisi fulio mjesec/sedmica ??majestic je napisao/la:Ej ljudi evo nova vijest...Ibisevicu slijede neke terapije,nista strasno 2 sedmice mislim da ce biti odsutan. Hmm,neznam jedan dio prevesti ovog sta citam,al kao da bi se trebao ici "banjati".
Ono sto sam maloprije napisao na njemackom to je s http://www.bundesliga.de, a ovo u vezi terapija sam "naletio" na tu stranicu,dok sam trazio o ozlijedi Ibisevica. To su neke njemacke novine,bar mislim. Cek sad cu pokusati naci link...
Nista od te dobre vijestimajestic je napisao/la:Ono sto sam maloprije napisao na njemackom to je s http://www.bundesliga.de, a ovo u vezi terapija sam "naletio" na tu stranicu,dok sam trazio o ozlijedi Ibisevica. To su neke njemacke novine,bar mislim. Cek sad cu pokusati naci link...

Vom Jäger zum Gejagten
Fakat uvjek sam ovu dvojicu uvjek mjenjao. Znao sam da je jedan "najebo" u Realu,al fakat sam uvjek mislio na Bolica. Thx sto ste mi rekligeronimo je napisao/la:Majestic...sto brkas igrace?
-
- Kontakt:
Ne zelim da me pogresno shvatis,ali ne znam koliko je to pouzdana informacija s obzirom na koja su doba noci-jedino ako nisi izvukao neko jutarnje izdanje novina tj.online izdanjemajestic je napisao/la:Ej ljudi evo nova vijest...Ibisevicu slijede neke terapije,nista strasno 2 sedmice mislim da ce biti odsutan. Hmm,neznam jedan dio prevesti ovog sta citam,al kao da bi se trebao ici "banjati".
-
- Kontakt:
Pa kad je tako,kada jos sumnjaju sta je-onda se nista jos ne moze reci do danasnjih detaljnijih pregleda.......necu vise nista reci na ovu temu dok ne obavi te preglede!!amerosm je napisao/la:lopta je okrugla je napisao/la:Sta na svabskom znaci ovaj posrani Verdacht? Verdacht=sumnja je li?
Jeste
Ma prolistao sam i te i mnostvo drugih, vjeruj mi..i svi su isti i sve ono sto znamo za sada...majestic je napisao/la:Evo vam linkovi pa citajte...
http://www.fr-online.de/in_und_ausland/ ... n-HSV.html
http://www.bild.de/BILD/sport/telegramm ... 70664.html
http://www.rnz.de/fussball/00_200901142 ... rissen.php
nego gdje nadje to da mu trebaju 2 sedmice za oporavak...neko banjanje,,,
i svabe, sve im njihovo...na prvom linku koljeno pocnu sa velikim slovom...a bosniesche sa malim...

Vom Jäger zum Gejagten
Jedan od rijetkih na ovom forumu koji razmislja svojom glavom... Nije samo Ciro takav, nadredjeni su jos i gori.Admir_Sa je napisao/la:Sad ako slucajno Ciro ode kod Vedada postat ce jos veci idol naivnih bosanaca i hercegovaca, a taj isti Ciro nije se udostojio da nazove Pjanica kada se momak povrijedio. Sto posto sam siguran da Vedad nije dao 18 golova i da nije toliko popularan ovde, da se doticni gospodin ciro nikada ne bi sjetio otici covjeku, sada kada mu je najteze u karijeri....amerosm je napisao/la:Upravo tako sada mozemo svi pokazati koliko nam je stalo do Vede (ne daj Boze da je velika povreda).19TM87 je napisao/la:Ovo je katastrofa...nadam se da nije kako govore prve informacije...Ma mi smo prokleta nacija neda se jednom nasem covjeku biti najbolji u necemu...VEDO NACIJA JE UZ TEBE
I oni lopovi iz saveza i mi navijaci.
Vedo You Will Never Walk Alone.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- RođeniMostar
- Kontakt:
neznam sta da napisem za ovo ovo je zadnja vjest koju sam zelio da cujem.
ja big samo zelio da se vedi zahvalim na igrama za svoju bosnu i da nam se sto prije oporavi.
nazalost to je sastavni dio sporta ali opet naglasavam kud bas on i to sad kad treba sa blgijancima da igramo.
naj bitnije je da nebude teza povreda a ovo sto novinari nagadaju ja nevjerujem bas puno dok nebudemo culi vvjesti od vede.
a ovo sto citam u vezi cire sto pisete da ce ga posjetit ma boli kita ciru za njim i bilo kojim drugim igracem.
ako ste pratili utakmicu bosna-armenija mogli ste da vidite koliko ciro razmislja o zdravlju svojih igraca kad je spahic odigro citavu utakmicu sa povredom a utakmica je bila rjesena vec u poluvremenu.
ili je to mozda bila utakmica sa estonijom nisam siguran ali nije ni bitno u kojoj utakmici.
to su cinjenice koje nemoze pobit niko nek mi samo odgovori taj ciro zasto ga nije izvadio na poluvremenu utakmica vec rjesena.
naj bitnije je da se vedo oporavi i da nije teza povreda a sve ostalo je manje bitno.
nek mu je bog na pomoci i da se sto prije vrati na teren.
ja big samo zelio da se vedi zahvalim na igrama za svoju bosnu i da nam se sto prije oporavi.
nazalost to je sastavni dio sporta ali opet naglasavam kud bas on i to sad kad treba sa blgijancima da igramo.
naj bitnije je da nebude teza povreda a ovo sto novinari nagadaju ja nevjerujem bas puno dok nebudemo culi vvjesti od vede.
a ovo sto citam u vezi cire sto pisete da ce ga posjetit ma boli kita ciru za njim i bilo kojim drugim igracem.
ako ste pratili utakmicu bosna-armenija mogli ste da vidite koliko ciro razmislja o zdravlju svojih igraca kad je spahic odigro citavu utakmicu sa povredom a utakmica je bila rjesena vec u poluvremenu.
ili je to mozda bila utakmica sa estonijom nisam siguran ali nije ni bitno u kojoj utakmici.
to su cinjenice koje nemoze pobit niko nek mi samo odgovori taj ciro zasto ga nije izvadio na poluvremenu utakmica vec rjesena.
naj bitnije je da se vedo oporavi i da nije teza povreda a sve ostalo je manje bitno.
nek mu je bog na pomoci i da se sto prije vrati na teren.
- Che Guevara
- Kontakt:
Zalosno za Ibisevica nema sta,ova sezona mu je prekretnica u karijeri.
Bezveze je vam je sada petljati tu i Ciru koji apsolutno nije bitan,naravno jedino sto je bitno je da cijela nacija bude uz ovog momka a naravno isto tako mislim i za Pjanica kojem skidam kapu do poda takodje.
Bezveze je vam je sada petljati tu i Ciru koji apsolutno nije bitan,naravno jedino sto je bitno je da cijela nacija bude uz ovog momka a naravno isto tako mislim i za Pjanica kojem skidam kapu do poda takodje.
Sad mi je pomalo dosta tog presinga,polako momci, ja nemam vrat od mesinga.
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?

- bistrikboy
- Kontakt:
to je njemacka gramatika imenica se pise velikim samo imenica,nemaju oni ko mi da se velimim slovom pisu imena drzava,naroda...geronimo je napisao/la:Ma prolistao sam i te i mnostvo drugih, vjeruj mi..i svi su isti i sve ono sto znamo za sada...majestic je napisao/la:Evo vam linkovi pa citajte...
http://www.fr-online.de/in_und_ausland/ ... n-HSV.html
http://www.bild.de/BILD/sport/telegramm ... 70664.html
http://www.rnz.de/fussball/00_200901142 ... rissen.php
nego gdje nadje to da mu trebaju 2 sedmice za oporavak...neko banjanje,,,
i svabe, sve im njihovo...na prvom linku koljeno pocnu sa velikim slovom...a bosniesche sa malim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ma bice to dobro...brazzo se vraco nekoliko puta od slicnih povreda...nije on ronaldo,onaj debeli da se udeblja i da mu propadne karijera... 

Nemoj biti smjesan, znas li ti ko je i sta je ronaldo. za Vedu je ova sezona zadnji voz da se probije u vrh evropskog fudbala, i potvrdi svoj kvalitet. Zbog toga smo se svi zabrinuli. Sretno ti Vedo,i da ovo sto prije prebrodis
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, enobarca, Google Adsense [Bot], Zglavkar i 34 gosta.