FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Igman Konjic
citam na vasoj fan page,KonjicBOY je napisao/la:Obad dobio otkaz,sad nam ostaje nać drugog trenera...
novi trener igmana je emir tufek
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
-
- Kontakt:
Ono sto se nagadjalo prethodnih dana i sto su mediji objavljivali i desilo se .KonjicBOY je napisao/la:Obad dobio otkaz,sad nam ostaje nać drugog trenera...
carsija uvijek sve prva sazna
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A kad u Konjicu nije bilo bujrumabenzz je napisao/la:Imal bujruma u subotu??![]()

Support your local club !
-
- Kontakt:
KonjicBOY je napisao/la:A kad u Konjicu nije bilo bujrumabenzz je napisao/la:Imal bujruma u subotu??![]()

zar vas nema vise sto navijate,ono na slikama izgleda slabo,i sve neka djeca,tim nekim mudonjama bolje da idu na tekme i bodre klub iz svog grada na svakoj teki,a ne doci kada igrali s turbinom i napraviti sranje neko
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Prvo jarane,ne znam ja ko je prošli put sranje napravio,vi ili mi...adnan6595 je napisao/la:zar vas nema vise sto navijate,ono na slikama izgleda slabo,i sve neka djeca,tim nekim mudonjama bolje da idu na tekme i bodre klub iz svog grada na svakoj teki,a ne doci kada igrali s turbinom i napraviti sranje neko
Drugo,djeca su tu u Konjicu jer je tu svako dobrodošao,a na gostovanjima je druga priča...
Treće,ne možeš očekivati da nakon 2 utakmice Beštije broje 500 članova,nije realno jel da?
I četvrto,haj nemoj me nervirat' , pogledajte vi svoj stadion i travnjak, svaka njiva bi vam zavidila...
A vi kao redovno punite stadion? Prvo pogledaj svoju grupu, pa onda nas i ostale. A vjeruj mi, da su svi nabrijani na to sranje protiv Turbine, i svi željno isčekuju taj 8. novembar.adnan6595 je napisao/la:zar vas nema vise sto navijate,ono na slikama izgleda slabo,i sve neka djeca,tim nekim mudonjama bolje da idu na tekme i bodre klub iz svog grada na svakoj teki,a ne doci kada igrali s turbinom i napraviti sranje neko
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ako se "dotična" grupa uopšte pojavi u Konjicu tadaincara je napisao/la:A vi kao redovno punite stadion? Prvo pogledaj svoju grupu, pa onda nas i ostale. A vjeruj mi, da su svi nabrijani na to sranje protiv Turbine, i svi željno isčekuju taj 8. novembar.adnan6595 je napisao/la:zar vas nema vise sto navijate,ono na slikama izgleda slabo,i sve neka djeca,tim nekim mudonjama bolje da idu na tekme i bodre klub iz svog grada na svakoj teki,a ne doci kada igrali s turbinom i napraviti sranje neko

-
- Kontakt:
Koliko cujem Emir Tufek novi trener Fk Igman,pa nek mu je sa srecom i nadam se da ce uspjeti posloziti kockice i poraviti atmosferu do meca s radnickim 

vi ovo shvatate kao provokaciju,ali nije to namjera bila,zalosno je sto vas nema vise u toj navijackoj grupi,kazem tu su djeca imate valjda u konjicu sposobnih iznad 18 godina da navijaju,procitajte ponovo o cemu pisem ne spominjem sta je bilo prije,i mi smo manji grad pa dođe raje dosta na utakmicu o tome je rijec,koliko ko voli svoj klub(opet cete pogresno shvatiti)
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Bestije u zanosu,svaka cast sto rade i sto su se vratili na tribinu...nas malo popustila euforija nakon dobri izdanje prosle god. a to hocemo li dolazit u vas grad za derbi u to ne sumnjajte a do tad 

Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
-
- Kontakt:
Pa ja nesto na ovim snimcima ne vidim navijace Turbine evo mozes ih prebrojat proslo kolo,samo ovaj prvi red nema ih 50 .A to da li cete moc doc ne ovisi o vama nego o dogovoru klubova i saveza,tacnije organizovano 99% necete moc doc,znaci bez autobusa i to jedino ko hoce autima.E sad ja bi vvolio da vas sto vise dodje ,ipak je to derbi 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman u kupu sa Sarajevom... Praznik u Konjicu za neke 

- ultrassa1921
- Kontakt:
svaka vam cast momci sto se tice tribine,vidim na ovim nekim stranica objavljuju se vase slike,sve pohvale i sretno protiv malenih 

Manijaci Zeljini
Bestije imal bujruma za plavo-bijelu armiju ? 
Ako nema, nema veze dolazimo opet
http://www.youtube.com/watch?v=xOvypcQ06HA

Ako nema, nema veze dolazimo opet

http://www.youtube.com/watch?v=xOvypcQ06HA
Radnicki Lukavac
-
- Kontakt:
Jarane u Konjicu ti uvijek ima bujruma,vi ste nasi 

Dobro je, nasi smo znaciBestijeKonjic je napisao/la:Jarane u Konjicu ti uvijek ima bujruma,vi ste nasi

Radnicki Lukavac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.