Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- skyisthelimit
Re: Atletika
Bolt ako u prvih 50 metara ne bude u ravni s Gatlinom nema sanse za pobjedu. Sve zavisi od starta koji mu je uzasno los.
15.10 - 15.06 ...
barbarez je napisao/la:Prvi put u zivotu nisam siguran da Bolt ovo moze dobiti. Uzasno kasni na startu,a Gatlin vec od samog pocetka krene snazno. Boltu je uvijek trebalo da se zalaufa,ali ne izgleda dobro.
visi prilicno od ostalih
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zamalo osta bez finala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ide Gatlin ispod 9.7, bas se vidi da moze to da istrci, prespreman je covek, forma zivota. Prvi put, Boltu je bas ugrozena zlatna medalja, toliko je u losoj formi, ocajan start, van forme totalne, mozda u najgoroj ikad, ne vidim nacin kako moze da ga pobedi.
Jel danas finale na 100m ?
Jest. 15h i 15min. Nakon 800m polufinale, ide 1500 polufinale i onda 100m finale.Epidaurus je napisao/la:Jel danas finale na 100m ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne bas brza prva trka na 800
Aman s unutrašnje strane obilazi Holađanina, kada ne pogini, moglo bi ga ovo koštati plasmana u finale.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Kako spora trka :O
Šta tek reći za drugu?filip13 je napisao/la:ne bas brza prva trka na 800

Amos nije u finalu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Opa... Znaci Tuka prvi favorit za zlatoSGD53 je napisao/la:Amos bez finala !

Bit će pakleno finale na 800M 
A i Bolta ste prerano otpisali. Nikad on nije živio od dobrog starta

A i Bolta ste prerano otpisali. Nikad on nije živio od dobrog starta
A.F.C. Bournemouth!
SGD53 je napisao/la:Amos bez finala !
mislim da je ipak u finalu kao lucky looser,on i bosse
Aman i Bosse možda, Amos ne trčao je 1,47 u prvoj trci bi bio zadnji sa tim vremenom, nisam popratio vremena iz treće, ali Amos je 100% bez finala.filip13 je napisao/la:SGD53 je napisao/la:Amos bez finala !
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
SGD53 je napisao/la:Aman i Bosse možda, Amos ne trčao je 1,47 u prvoj trci bi bio zadnji sa tim vremenom, nisam popratio vremena iz treće, ali Amos je 100% bez finala.filip13 je napisao/la:SGD53 je napisao/la:Amos bez finala !
moja greska
- moustapha
- Kontakt:
Bravo Amele!
Amos je ostao bez finala i sada je pitanje kako razmislja Rudisha. Onakva spora trka u finalu ne dolazi u obzir. Amel je spreman i siguran u sebe. Treba cudo da se desi da ne uzme neku medalju.

Amos je ostao bez finala i sada je pitanje kako razmislja Rudisha. Onakva spora trka u finalu ne dolazi u obzir. Amel je spreman i siguran u sebe. Treba cudo da se desi da ne uzme neku medalju.
#divovi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.