Žbljohar je napisao/la:Iskreno,ja bih volio vise da igraju iz Modrice i Samca.
Ma zbog daljine,obožavam se na 37stepeni u autobusu š kategorije voziti na utakmicu...Žbljohar je napisao/la:Upravo tako,zbog blizine,a zasto bi ti volio vise iz Bileće.
vidim da voliš,zato si i otišao u Gradačac danasdrinin vuk je napisao/la:Ma zbog daljine,obožavam se na 37stepeni u autobusu š kategorije voziti na utakmicu...Žbljohar je napisao/la:Upravo tako,zbog blizine,a zasto bi ti volio vise iz Bileće.![]()
![]()
Dok , ti god ovo stoji u potpisu DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA od , mene nemaš podrsku a , zato i ne zelim da ostane tvoja DRINA !drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA![]()
![]()
![]()
![]()
Slažem se, sve je BiH, kakve veze ima Federacija, RS...CoDe je napisao/la:Dok , ti god ovo stoji u potpisu DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA od , mene nemaš podrsku a , zato i ne zelim da ostane tvoja DRINA !drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA![]()
![]()
![]()
![]()
Eto , da ne bi bilo nacionalizma moje misljenje .
CoDe je napisao/la:Dok , ti god ovo stoji u potpisu DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA od , mene nemaš podrsku a , zato i ne zelim da ostane tvoja DRINA !drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA![]()
![]()
![]()
![]()
Eto , da ne bi bilo nacionalizma moje misljenje .
Imao si sansu da gledas utakmicu u Gradaccu i nikada vise,zelja ce ti se ispuniti i igrat cete sa Bilecom u ligi,vidis da su zelje ostvarive.drinin vuk je napisao/la:Žbljohar je napisao/la:Iskreno,ja bih volio vise da igraju iz Modrice i Samca.
I ja bih iskreno volio,čak i iz BIleće,nego iz Gradačca,Travnika,al želje su jedno stvarnost je drugo.![]()
![]()
![]()
Mada mislim da se to više odnosilo zato što su vam navedeni krajevi bliži,msm na navijače?!
Žbljohar je napisao/la:Imao si sansu da gledas utakmicu u Gradaccu i nikada vise,zelja ce ti se ispuniti i igrat cete sa Bilecom u ligi,vidis da su zelje ostvarive.drinin vuk je napisao/la:Žbljohar je napisao/la:Iskreno,ja bih volio vise da igraju iz Modrice i Samca.
I ja bih iskreno volio,čak i iz BIleće,nego iz Gradačca,Travnika,al želje su jedno stvarnost je drugo.![]()
![]()
![]()
Mada mislim da se to više odnosilo zato što su vam navedeni krajevi bliži,msm na navijače?!
Samo F.K.S !! je napisao/la:Klub bez navijaca je 0 (Leotar,Drina,Olimpik ....)
LEŠINAR je napisao/la:Nedirajte Drinu i Zvornik! Za pola lige Vukovi su i više nego dobra navijačka grupa a Zvornik velegrad! Biće bodova nadam se već od sljedećeg kola!
Samo F.K.S !! je napisao/la:Super sto volis FKS ali brate prije mjesec dana ti si najavljivao da ste vi prejaki skoro pa najjaci u BiH a vi ne mozete gostovanje da odradite , inace nema nnista protiv drine zelim joj sve najbolje poz
To nisu bili navijači,to su bili možda momci koji inače prate Drinu,ali niko od Vukova nije išao u Gradačac,tako da nemoj od tih 5-6 pravit navijačku grupu,jer nije objektivno i realno.Ne želim otkrivati razloge zbog kojih nismo došli,jer nije u mojoj nadležnosti pričati o tome,al znam da za svako gostovanje bi se skupilo 30-50 ljudi koji bi išli navijati.O odobrenju ti niko riječi nije rekao,ovo je valjda država gdje bi svak smio ići u bilo koji njen dio,naravno ponašati se fer i sportski ,ne vandalski,al kažem kod ljudi mrzim dvoličnost,tipa dan prije utakmice,ma hoćete li doći,ma nećete,ma gdje ste,šta vas ne bi,nećete više nikad doći,itd.Tako da pusti se te priče,Lešinari su primljeni kao i svako drugi,doduše oni su došli i navijali za Borac,svoj klub,ponašali se normalno,svi ostali koji dodju i urade isto vratiće se sa svim dlakama na glavi...Žbljohar je napisao/la:Sta mislis Vuce da cu traziti tvoje odobrenje da dodem u Zvornik,hehe,smijesan si,danas su iza mene sjedili momci iz Zvornika,njih 5-6, niko im nije ruznu rijec rekao,skakali su na svaki dobar potez Drine.Mi dolazimo zapeti ko tregeri,niko nas nemoze uplasiti,o vuce sto su ti tolike oci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.