Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Frutek
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la Frutek » 19 jan 2011, 19:20

mexy_whites je napisao/la:Leeds - Arsenal FA Cup, Elland Road 19.01.2011.

Nova poslastica protiv Arsenala u kupu pred punim Ellandom nas ceka veceras. Nakon pobjede protiv Scunthorpeom od 4-0, veceras ocekujemo isti rezultat :D Salu na stranu, ovo ce biti mnogo tezi mec nego u Londonu jer je ovo vrlo vazno takmicenje za Arsenal koji nije osvojio ozbiljniju titulu zadnjih nekoliko godina. Wenger ce opet kombinirati ali vjerovatno manje nego u prvom mecu. Arsenal ce definitivno biti bez Squillacia, Manuela Almunie, Thomasa Vermaelena i Abou Diabya dok ce ostali igraci biti na raspolaganju. Nama nece igrati McCartney na lijevom beku, a Becchio ima laksu ozljedu pa je upitan. Nadam se da ce momci ponoviti igru iz prvog meca i prije svega ne razocarati navijace koji ce nam biti dvanaesti igrac protiv vrlo jakog protivnika.
Maaaaaaaaarching on togeeeeether
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 19 jan 2011, 20:07

WE ARE LEEDS,WE ARE PROUD!!!!!!!!!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 jan 2011, 14:00

UNITED 1 (Johnson 37), ARSENAL 3 (Nasri 5, Sagna 34, Van Persie 76)

United: Schmeichel, Connolly, Bruce (Bromby 66), O'Brien, Parker, Johnson, Howson, Snodgrass, Watt (Sam 79), Gradel, Paynter (Somma 68). Subs: Higgs, Collins, Hughes, McCormack.

Arsenal: Szczesny, Gibbs, Djourou, Koscielny, Sagna, Arshavin (Van Persie 71), Chamakh (Fabregas 71), Song, Nasri (Clichy 84), Denilson, Bendtner. Subs: Shea, Walcott, Wilshere, Eboue.

Referee: Mike Dean

Booked: Snodgrass (United)

Att: 38,232

Zasluzena pobjeda Arsenala. Imali smo neke sanse ali moglo je proci i gore od ovih 3-1. Sjajan gol BJ za kojeg se nadam da ce potpisati novi ugovor. Sad se okrecemo Portsmouthu, utakmici u kojoj ne smijemo izgubiti.
Side before self

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 20 jan 2011, 22:26

poslije milwalla najdraži ste mi tim u championshipu šteta što niste prošli Arsenal kada se igra sljedeća utakmica i u kolko sati hvala unaprijed :D :D :D :D

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 21 jan 2011, 13:13

PORTSMOUTH - LEEDS UNITED 22.01.2011 (16:00) Dvojka ko kuča....

WE ARE LEEDS!!!!!!!!

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 22 jan 2011, 13:25

marijo_leeds je napisao/la:PORTSMOUTH - LEEDS UNITED 22.01.2011 (16:00) Dvojka ko kuča....

WE ARE LEEDS!!!!!!!!
Dvojka ko neboder :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 22 jan 2011, 18:27

PORTSMOUTH 2 (Ward 26, Utaka 61), UNITED 2 (Becchio 47, Somma 63)

Portsmouth: Ashdown, Halford, Sonko, De Laet (Rocha 54), Dickinson, Ward, Lawrence, Utaka, Mullins, Nugent, Kanu. Subs: Flahavan, Kilbey, Hreidarsson, Ciftci.

United: Schmeichel, Connolly, Bruce, Bromby, McCartney, Johnson, Howson, Snodgrass, Watt (Somma 61), Gradel, Becchio. Subs: Higgs, Collins, Paynter, Sam, Parker, McCormack.

Referee: A Taylor.

Att: 20,040

Odlicna utakmica Leedsa u drugom poluvremenu i stvarno je steta sto smo izgubili dva bitna boda. U 1p smo vise srljali nego igrali ali Graysonov teamtalk je vratio United po ko zna koji put ove sezone. Nakon sto je Somma zabio u 63. za 2-2 imali smo sigurno jos 3-4 dobre sanse za pobjedu no nismo uspjeli. I ovaj rezultat nije los mada u ovim tekmama moramo imati srece zelimo li PL. U 74. i 87. minuti je nestalo struje na Frattonu no igra se nastavila nakon kratkotrajnih pauza. Sljedeca tekma je opet u gostima ali tek za 10 dana kod Hulla u Yorkshire derbiju.
Side before self

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 22 jan 2011, 23:27

bili ste mi drag klub, imali ste mrak ekipu, smith, viduka, ian hart, given, bowyer, bridge i mnogi drugi, steta
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 jan 2011, 02:42

DaRtAnJaN je napisao/la:bili ste mi drag klub, imali ste mrak ekipu, smith, viduka, ian hart, given, bowyer, bridge i mnogi drugi, steta
malo si ti neke igrace pomjesao

btw pitanje za mexesa :lol:

kad se vraca Kisnorbo?

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 23 jan 2011, 13:09

Mozda mart, april....Bio je u SAD na rehabilitaciji pa se sad vratio laksem treningu ali trebace tu vremena. A sjecam se kad se povrijedio protiv Millscuma da su mu predviđali odsustvo do oktobra. Promasise lijecnici za 7 mjeseci. :)
Side before self

genetsko.mekinje
Kontakt:

Post Postao/la genetsko.mekinje » 23 jan 2011, 16:45

Ovo mi je nako prvi klub kojeg sam ikad zapamtio, njegove prve tekme gledao :) aj sad ce on u Premier ligu upast, opet :D povratak titana :)
Glavata majmuncina, zadrti gad.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 25 jan 2011, 22:14

ja neznam sta glavonje koje vode klub misle da mogu nesto bez pojacanja???. ako vako nastave nece bit ni topa6 ni premier lige.... :|

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 25 jan 2011, 23:51

Rekao je Grayson da ce iskoristiti pauzu od 10 dana da kupi jednog ili dva igraca. Pare za to su kao obezbijeđene od prihoda protiv Arsenala. Ako mu Bates cigan opet ovo uskrati volio bi da umre. **** biznismen koji zivi u Montecarlu i dolazi jednom mjesecno u Englesku.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 jan 2011, 00:53

Hull City - Leeds United, 01.02.2011. KC Stadium 20:45

Nakon pauze od deset dana United je ponovo u akciji i to protiv jorkširskog rivala. KC je rasprodan tako da se ocekuje sjajna atmosfera na tribinama. Razocaran sam sto Leeds jos nije doveo novo lice u klub dok se ostali timovi iz vrha opasno pojačavaju. Očigledno Bates ne da Graysonu pare mada je nekoliko puta davao suprotne izjave u ovom mjesecu. Nakon sto se zatvori prelazni rok, od 5. februara ce se moci posuđivati igraci na tri mjeseca pa postoji i ta opcija za pojačanje ekipe. Protiv Hulla nam se vraca Kilkenny sa Asian Cupa, ali ce O'Brien biti odsutan pa ce najvjerovatnije Bromby nastaviti igrati u stoperskom paru sa Bruceom. Volio bi vidjeti Sommu u prvih 11 zajedno sa Becchiom jer se Sommi ne daje dovoljno sanse obzirom na njegov ucinak od 9. golova u ligi ove sezone. Sto se tice domacina, oni su u subotu igrali 0-0 kuci protiv QPR i vjerovatno ocekuju i protiv nas barem bod. Doveli su u Januaru Fryatta, Chestera i McCleana a i pored toga imaju solidan tim. No sve ce ovisiti o nama i nase odbrane jer napad nam je najucinkovitiji u ligi tako da tu necemo zakazati(valjda :)). Nadam se pobjedi u ovoj vrlo teskoj tekmi jer bi porazom mogli ispasti iz play off pozicija. MOT
Side before self

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 13:43

gloryhunter je napisao/la:ja neznam sta glavonje koje vode klub misle da mogu nesto bez pojacanja???. ako vako nastave nece bit ni topa6 ni premier lige.... :|
moje misljenje je da njima nije cilj premier liga ove sezone sto je sasvim logicno. zna se kakve je sve turbulencije prosao ovaj klub i najbolja moguca politika bi im bila da se bar sezonu eventualno dvije zadrze u championshipu jer realno ovaj tim cesto pruzi i vise nego sto moze iz svima nama dobro poznatih razloga ali trebalo bi dosta i love i srece da se leeds plasira u visi rang sto je preuranjeno i bespotrebno je vec ove sezone izlagati klub nekim vecim troskovima. bolje 2 sezone stabilizacije.
You are someone else I am still right here

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 jan 2011, 15:32

fera je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:ja neznam sta glavonje koje vode klub misle da mogu nesto bez pojacanja???. ako vako nastave nece bit ni topa6 ni premier lige.... :|
moje misljenje je da njima nije cilj premier liga ove sezone sto je sasvim logicno. zna se kakve je sve turbulencije prosao ovaj klub i najbolja moguca politika bi im bila da se bar sezonu eventualno dvije zadrze u championshipu jer realno ovaj tim cesto pruzi i vise nego sto moze iz svima nama dobro poznatih razloga ali trebalo bi dosta i love i srece da se leeds plasira u visi rang sto je preuranjeno i bespotrebno je vec ove sezone izlagati klub nekim vecim troskovima. bolje 2 sezone stabilizacije.
Slazem se da bi bilo neocekivano da se plasiramo u PL, a moze se reci i da nemamo ekipu spremnu za tako jaku konkurenciju u Premier ligi. Mozda mozemo dohvatiti play off ove sezone sto bi bilo odlicno pa onda ako i ne uđemo, na ljeto osnažiti tim koji ce biti jedan od favorita za ulazak u Premier ligu. Mislim san je svakog navijaca ovog kluba je da LUFC ponovo igra velike meceve u Engleskoj i Evropi ali ne ide to preko noci. Ipak smo bili pred stečajem 2004. godine, ispali 2. godine poslije u League One, ali vracamo se lagano na stare staze. Otplacen je dug od 121 milion funti i imamo respektabilan tim koji bi mogao dohvatiti PL za koju sezonu. Imamo takođe i odlicnog trenera i nadam se da ga necemo mijenjati u sljedecih nekoliko godina.
Side before self

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 31 jan 2011, 20:25

sta je ovo ljudi za pola dana otjerasmo pola ekipe ocistismo svlacionicu out alan martin ,jeson crowe,tom eliot(najveci talenat sa skorom 1 gol 35 meceva), federico besone,i narvno shefild united poslao ponudu za najboljeg stopera lige stub licove odbrane koja je primila samo 45 golova u 28 utakmica klub je prihvatio tu ponudu naravno ovaj shefild oce da igra sa wensdeom iduce godine pravo pojacanje za ligu jedan sretan im put u ligu one

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 jan 2011, 21:13

mineee je napisao/la:sta je ovo ljudi za pola dana otjerasmo pola ekipe ocistismo svlacionicu out alan martin ,jeson crowe,tom eliot(najveci talenat sa skorom 1 gol 35 meceva), federico besone,i narvno shefild united poslao ponudu za najboljeg stopera lige stub licove odbrane koja je primila samo 45 golova u 28 utakmica klub je prihvatio tu ponudu naravno ovaj shefild oce da igra sa wensdeom iduce godine pravo pojacanje za ligu jedan sretan im put u ligu one
Evo potpisao i Collins za Sheffield Utd. Riješili smo se panjeva danas. Doveli smo golmana Gonzalesa iz Citya i on ce do kraja sezone biti zamjena Schmeichelu. Sumnjam da cemo do ponoci dovesti nekoga od igraca mada se spominju Southern iz Blackpoola i Johnson iz Citya ali tesko ce se to ostvariti. No 5.2. se otvara rok za posudbe pa mozda to Grayson ceka jer mu Bates ciganski ocigledno ne da novac.
Side before self

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 23:56

fino je sto ste se rijesili nepotrebnih igraca. mislim da ce leeds jos u narednom periodu dovesti neke igrace na posudbu jer samo nisam upoznat sa tim jel imaju ispunjenu kvotu long term posudbi ako imaju onda ce se morati peglati na ovim 1-3 mjeseca posudbama
You are someone else I am still right here

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 01 feb 2011, 01:26

fera je napisao/la:fino je sto ste se rijesili nepotrebnih igraca. mislim da ce leeds jos u narednom periodu dovesti neke igrace na posudbu jer samo nisam upoznat sa tim jel imaju ispunjenu kvotu long term posudbi ako imaju onda ce se morati peglati na ovim 1-3 mjeseca posudbama
05.02. pocinju 1-3 mjesecne posudbe tako da ako nekoga posudimo na 3 mjeseca on ce ostati do kraja sezone koja zavrsava u maju.

A sto se tice prelaznog roka Leicester se najvise pojacao. Mislim da ce oni biti jako opasni u borbi za play off.
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Poligon10, Venom, VivaLaStella i 13 gostiju.