Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

starmo76
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la starmo76 » 21 dec 2008, 19:53

ja cu bombu unijeti..... laznu da mu je pod noge bacim....... hehehhe

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 dec 2008, 19:55

starmo76 je napisao/la:ja cu bombu unijeti..... laznu da mu je pod noge bacim....... hehehhe

haha jednu dimnu da te preklinje da je ne bacis haha
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2008, 20:13

Ma nije ovo nista novo. Ciro je rekao 1991. godine da Bosna nece nikad imati reprezentacije, bodrio je Tudjmana.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 21 dec 2008, 20:25

**** nije trebala ova izjava Ciri.
U inat svima.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 21 dec 2008, 20:36

ciro bi u politicare........nebi me cudilo da osnuje stranku neku na racun sto je selektor BIH.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 21 dec 2008, 20:38

I JOS NESTO......ciro ce da pukne ko balon ako izgubi jedno 2 tekme zaredom u kvalifikacijama.....nije mi jasno da covjek ima vecu podrsku od KODRE.svi smo ga zaboravili......

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 dec 2008, 20:48

starmo76 je napisao/la:I JOS NESTO......ciro ce da pukne ko balon ako izgubi jedno 2 tekme zaredom u kvalifikacijama.....nije mi jasno da covjek ima vecu podrsku od KODRE.svi smo ga zaboravili......
Hvala dragom Allahu pa nismo SVI ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2008, 20:54

Nisam ja zaboravio Kodru ali je Ciro ipak bolji selektor od njega.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 dec 2008, 20:59

Tarik14 je napisao/la:Nisam ja zaboravio Kodru ali je Ciro ipak bolji selektor od njega.
po cemu si to procjenio?? po pobjedama protiv estonije, jermenije i slovenije?? ili po taktickim greskama protiv spanije ali najvise protiv turske?? :)

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 21 dec 2008, 21:11

A mislite da bi se Kodro proslavio kao selektor BiH? Ma daj, drag je meni pravo Meho(kako nebi kad je legenda Veleza i Mostara), ali neme potrebe za varanje, on bez ikakvog iskustva da nas odvede na SP, vidjeli smo sve to protiv Makedonije :lol: . Plus ima dosadan profil ****, nikako da malo zivne covjek plus nevjerujem da bi on mogao stvoriti ovakvu euforiju medju vecinom nas.
Zadnja izmjena: HOS, dana/u 21 dec 2008, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
U inat svima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2008, 21:12

Ciro je postignuo trece mjesto sa Hrvatskoj 1998. godine. To je nesto sta Kodro nije i nece nikad postici.

Kodro je bio dobar kao igrac ali kao selektor nije nista poseban.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 21 dec 2008, 21:26

HOS je napisao/la:A mislite da bi se Kodro proslavio kao selektor BiH? Ma daj, drag je meni pravo Meho(kako nebi kad je legenda Veleza i Mostara), ali neme potrebe za varanje, on bez ikakvog iskustva da nas odvede na SP, vidjeli smo sve to protiv Makedonije :lol: . Plus ima dosadan profil ****, nikako da malo zivne covjek plus nevjerujem da bi on mogao stvoriti ovakvu euforiju medju vecinom nas.
Iako postoji mogucnost od puno napada,nazalost u vecoj mijeri si u pravu. :roll:
Samo Ciro je kloc zesci kad ne zna iskoristiti onakvu trenutnu formu napadaca i plus sto otijera pola imalo normalnih odmbrambenih igraca zbog njevog egoa.A ko pravi i satro mrtav hladan zove jos vece kloceve iz premier lige :roll: Zbog tog njegovog ,,nehata,,u trazenju i ,,cuvanju,,defanzivaca odvalicemo od ledinu samo tako :o
A kodro bi prosao kao i baka fudbalski madzionicar na terenu ali na klupi u ,,pelenama,, :roll:

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 21 dec 2008, 22:03

Zagor je napisao/la:eto kako razmišlja "naš" selektor !

Ćiro Blažević: Podržavam inicijativu Miroslava Tuđamana o tri entiteta u BiH
BiH - Politika | Nedjelja, 21 Prosinac 2008

Image
I
zbornik bh reprezentacije i blizak prijatelj Tuđmanovih izjavio je za Biznis.ba kako podržava inicijativu Miroslava Tuđmana da BiH bude uređena kao država sa tri entiteta. "Miroslav Tuđman je vrsni političar i on će sasvim sigurno pobijediti na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. Takvo je rasploženje naroda, ja to vidim i osjetim da će Miro Tuđman pobjediti, Hrvatskoj treba takav političar, a kada pobjedi, onda će zasigurno njegove ideje, pa i ova o BiH sa tri entiteta dobiti na težini i na značaju", rekao je Ćiro.

"Uostalom, ja sam bio u Švicarskoj, ona je također podijeljena na tri dijela, između tri naroda pa je to normalna zemlja. Ljudi u nas malo znaju ali u Švicarskoj se stalno, stalno svađaju, ali tako da to ne nanosi štetu – to su narodi koji se stalno svađaju, pa što i mi ne bi bili Švicarska.

Kada se BiH uredi sa tri entieta, onda ja želim da bude sve kao prije, kao nekad kad sam ja bio mlad i kada se nije gledalo tko je musliman, tko Srbin, tko Hrvat – da nam konačno dođe iz guzice u glavu da ljepše živimo svi skupa", rekao je iznornik bh.reprezentacije.

http://www.****/content/view/22723/155/

ma koji mi , nabijem ga na kuac, eto kloca prodanog, mamu mu ...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 dec 2008, 22:26

ccc nije trebao ovo izjaviti :roll:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2008, 22:35

Bosnier je napisao/la:ccc nije trebao ovo izjaviti :roll:

ccc govore cetnici!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 21 dec 2008, 22:36

Ljudi koji cemo qrac dobiti ako ga otjeramo s klupe. Nista. Opet smo na pocetku. Bolje je da on gubi zivce s onim magarcima iz saveza,nego da su to barbarez,kodro ili bolic. Ova trojica nemaju sta traziti u nasem fudbalu dok su oni ljudi u savezu. Kad se savez promijeni,onda nek dodje kodro za selektora (ako se upraksa u spaniji). Iskreno,od sviju selektora meni je zao Sliskovica,jer je covjek radio gotovo s nicim,ali je 2 puta "gotovo"odveo reprezentaciju na EP i SP. I dok je on vodio repku,bila je dobra atmosfera.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2008, 22:44

majestic je napisao/la:Ljudi koji cemo qrac dobiti ako ga otjeramo s klupe. Nista. Opet smo na pocetku. Bolje je da on gubi zivce s onim magarcima iz saveza,nego da su to barbarez,kodro ili bolic. Ova trojica nemaju sta traziti u nasem fudbalu dok su oni ljudi u savezu. Kad se savez promijeni,onda nek dodje kodro za selektora (ako se upraksa u spaniji). Iskreno,od sviju selektora meni je zao Sliskovica,jer je covjek radio gotovo s nicim,ali je 2 puta "gotovo"odveo reprezentaciju na EP i SP. I dok je on vodio repku,bila je dobra atmosfera.
Sliskovic je bio najbolji trener kojeg smo ikad imali. Nadam se da ce on se vrati da bude selektor reprezentacije za 5-10 godina.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 21 dec 2008, 22:53

Tarik14 je napisao/la:
majestic je napisao/la:Ljudi koji cemo qrac dobiti ako ga otjeramo s klupe. Nista. Opet smo na pocetku. Bolje je da on gubi zivce s onim magarcima iz saveza,nego da su to barbarez,kodro ili bolic. Ova trojica nemaju sta traziti u nasem fudbalu dok su oni ljudi u savezu. Kad se savez promijeni,onda nek dodje kodro za selektora (ako se upraksa u spaniji). Iskreno,od sviju selektora meni je zao Sliskovica,jer je covjek radio gotovo s nicim,ali je 2 puta "gotovo"odveo reprezentaciju na EP i SP. I dok je on vodio repku,bila je dobra atmosfera.
Sliskovic je bio najbolji trener kojeg smo ikad imali. Nadam se da ce on se vrati da bude selektor reprezentacije za 5-10 godina.
dragi tarik, ne znam odakle bih ti poceo objasnjavati gluposti vezane za njega :roll:

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 21 dec 2008, 22:56

Neznam nebih da biram ko je od njih najbolji,niko nije napravio nesto spektakulrano....uostalom mozda su oni svi imali neke ambiciji ,ali vidis da im ova smeca iz Saveze izgleda nedaju sto bih se reklo uspjeh da naprave...
pozzz

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 21 dec 2008, 23:04

piro ćederu!!!!!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.