Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
ja cu bombu unijeti..... laznu da mu je pod noge bacim....... hehehhe
starmo76 je napisao/la:ja cu bombu unijeti..... laznu da mu je pod noge bacim....... hehehhe
haha jednu dimnu da te preklinje da je ne bacis haha
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Ma nije ovo nista novo. Ciro je rekao 1991. godine da Bosna nece nikad imati reprezentacije, bodrio je Tudjmana.
ciro bi u politicare........nebi me cudilo da osnuje stranku neku na racun sto je selektor BIH.
I JOS NESTO......ciro ce da pukne ko balon ako izgubi jedno 2 tekme zaredom u kvalifikacijama.....nije mi jasno da covjek ima vecu podrsku od KODRE.svi smo ga zaboravili......
- CheGuevara
- Kontakt:
Hvala dragom Allahu pa nismo SVIstarmo76 je napisao/la:I JOS NESTO......ciro ce da pukne ko balon ako izgubi jedno 2 tekme zaredom u kvalifikacijama.....nije mi jasno da covjek ima vecu podrsku od KODRE.svi smo ga zaboravili......

Nisam ja zaboravio Kodru ali je Ciro ipak bolji selektor od njega.
- CheGuevara
- Kontakt:
po cemu si to procjenio?? po pobjedama protiv estonije, jermenije i slovenije?? ili po taktickim greskama protiv spanije ali najvise protiv turske??Tarik14 je napisao/la:Nisam ja zaboravio Kodru ali je Ciro ipak bolji selektor od njega.

A mislite da bi se Kodro proslavio kao selektor BiH? Ma daj, drag je meni pravo Meho(kako nebi kad je legenda Veleza i Mostara), ali neme potrebe za varanje, on bez ikakvog iskustva da nas odvede na SP, vidjeli smo sve to protiv Makedonije
. Plus ima dosadan profil ****, nikako da malo zivne covjek plus nevjerujem da bi on mogao stvoriti ovakvu euforiju medju vecinom nas.

Zadnja izmjena: HOS, dana/u 21 dec 2008, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
U inat svima.
Ciro je postignuo trece mjesto sa Hrvatskoj 1998. godine. To je nesto sta Kodro nije i nece nikad postici.
Kodro je bio dobar kao igrac ali kao selektor nije nista poseban.
Kodro je bio dobar kao igrac ali kao selektor nije nista poseban.
Iako postoji mogucnost od puno napada,nazalost u vecoj mijeri si u pravu.HOS je napisao/la:A mislite da bi se Kodro proslavio kao selektor BiH? Ma daj, drag je meni pravo Meho(kako nebi kad je legenda Veleza i Mostara), ali neme potrebe za varanje, on bez ikakvog iskustva da nas odvede na SP, vidjeli smo sve to protiv Makedonije. Plus ima dosadan profil ****, nikako da malo zivne covjek plus nevjerujem da bi on mogao stvoriti ovakvu euforiju medju vecinom nas.

Samo Ciro je kloc zesci kad ne zna iskoristiti onakvu trenutnu formu napadaca i plus sto otijera pola imalo normalnih odmbrambenih igraca zbog njevog egoa.A ko pravi i satro mrtav hladan zove jos vece kloceve iz premier lige

A kodro bi prosao kao i baka fudbalski madzionicar na terenu ali na klupi u ,,pelenama,,

Zagor je napisao/la:eto kako razmišlja "naš" selektor !
Ćiro Blažević: Podržavam inicijativu Miroslava Tuđamana o tri entiteta u BiH
BiH - Politika | Nedjelja, 21 Prosinac 2008
Image
I
zbornik bh reprezentacije i blizak prijatelj Tuđmanovih izjavio je za Biznis.ba kako podržava inicijativu Miroslava Tuđmana da BiH bude uređena kao država sa tri entiteta. "Miroslav Tuđman je vrsni političar i on će sasvim sigurno pobijediti na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. Takvo je rasploženje naroda, ja to vidim i osjetim da će Miro Tuđman pobjediti, Hrvatskoj treba takav političar, a kada pobjedi, onda će zasigurno njegove ideje, pa i ova o BiH sa tri entiteta dobiti na težini i na značaju", rekao je Ćiro.
"Uostalom, ja sam bio u Švicarskoj, ona je također podijeljena na tri dijela, između tri naroda pa je to normalna zemlja. Ljudi u nas malo znaju ali u Švicarskoj se stalno, stalno svađaju, ali tako da to ne nanosi štetu – to su narodi koji se stalno svađaju, pa što i mi ne bi bili Švicarska.
Kada se BiH uredi sa tri entieta, onda ja želim da bude sve kao prije, kao nekad kad sam ja bio mlad i kada se nije gledalo tko je musliman, tko Srbin, tko Hrvat – da nam konačno dođe iz guzice u glavu da ljepše živimo svi skupa", rekao je iznornik bh.reprezentacije.
http://www.****/content/view/22723/155/
ma koji mi , nabijem ga na kuac, eto kloca prodanog, mamu mu ...
ccc nije trebao ovo izjaviti 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:ccc nije trebao ovo izjaviti
ccc govore cetnici!
Ljudi koji cemo qrac dobiti ako ga otjeramo s klupe. Nista. Opet smo na pocetku. Bolje je da on gubi zivce s onim magarcima iz saveza,nego da su to barbarez,kodro ili bolic. Ova trojica nemaju sta traziti u nasem fudbalu dok su oni ljudi u savezu. Kad se savez promijeni,onda nek dodje kodro za selektora (ako se upraksa u spaniji). Iskreno,od sviju selektora meni je zao Sliskovica,jer je covjek radio gotovo s nicim,ali je 2 puta "gotovo"odveo reprezentaciju na EP i SP. I dok je on vodio repku,bila je dobra atmosfera.
Sliskovic je bio najbolji trener kojeg smo ikad imali. Nadam se da ce on se vrati da bude selektor reprezentacije za 5-10 godina.majestic je napisao/la:Ljudi koji cemo qrac dobiti ako ga otjeramo s klupe. Nista. Opet smo na pocetku. Bolje je da on gubi zivce s onim magarcima iz saveza,nego da su to barbarez,kodro ili bolic. Ova trojica nemaju sta traziti u nasem fudbalu dok su oni ljudi u savezu. Kad se savez promijeni,onda nek dodje kodro za selektora (ako se upraksa u spaniji). Iskreno,od sviju selektora meni je zao Sliskovica,jer je covjek radio gotovo s nicim,ali je 2 puta "gotovo"odveo reprezentaciju na EP i SP. I dok je on vodio repku,bila je dobra atmosfera.
dragi tarik, ne znam odakle bih ti poceo objasnjavati gluposti vezane za njegaTarik14 je napisao/la:Sliskovic je bio najbolji trener kojeg smo ikad imali. Nadam se da ce on se vrati da bude selektor reprezentacije za 5-10 godina.majestic je napisao/la:Ljudi koji cemo qrac dobiti ako ga otjeramo s klupe. Nista. Opet smo na pocetku. Bolje je da on gubi zivce s onim magarcima iz saveza,nego da su to barbarez,kodro ili bolic. Ova trojica nemaju sta traziti u nasem fudbalu dok su oni ljudi u savezu. Kad se savez promijeni,onda nek dodje kodro za selektora (ako se upraksa u spaniji). Iskreno,od sviju selektora meni je zao Sliskovica,jer je covjek radio gotovo s nicim,ali je 2 puta "gotovo"odveo reprezentaciju na EP i SP. I dok je on vodio repku,bila je dobra atmosfera.

Neznam nebih da biram ko je od njih najbolji,niko nije napravio nesto spektakulrano....uostalom mozda su oni svi imali neke ambiciji ,ali vidis da im ova smeca iz Saveze izgleda nedaju sto bih se reklo uspjeh da naprave...
pozzz
pozzz
- robijas_tesanj
- Kontakt:
piro ćederu!!!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.