Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo je odlicno dizajnirana reklama.Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
majestic24 je napisao/la:Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.ba
posto je majestic ljubimac narodne muzike evo jedna za njegageronimo je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Idemo svi na novi forum. Ovaj ovdje su preuzeli Bayernovci,ja to nemogu podnijeti. Pola moderatora navija za Bayern,ma daj. Pa-pa ss.ba![]()
+ oni njihovi mixeri nekakvi...10 puta ona retardirana idiotkinja kaze da se besplatno dobija nekakav sokovnikSamo F.K.S !! je napisao/la:Kosmodisk i inox debilske reklame :S Ima ona jedna reklama ne znam sta reklamiraju pa sad jedna zena govori kaze nema nista bolje za peeettttteeee kolko razvuce :S
inox posuđe 18/10reds_forever je napisao/la:+ oni njihovi mixeri nekakvi...10 puta ona retardirana idiotkinja kaze da se besplatno dobija nekakav sokovnikSamo F.K.S !! je napisao/la:Kosmodisk i inox debilske reklame :S Ima ona jedna reklama ne znam sta reklamiraju pa sad jedna zena govori kaze nema nista bolje za peeettttteeee kolko razvuce :S
"i ne zaboravite,to nije sve"...omg
Ljubomora je cudo,mogao si ti do Banovica malo ostalo je kreke na povrsinianaliticar_ je napisao/la:Hairlija je vatreni navijac FK Sarajeva a covjek je iz Gorazda. To je sasvim ok i za respekt. No Hairlija se gura u prve redove medju Sarajlije i klete se u Sarajevo vise od rodjenih Sarajlija....![]()
Ne mogu ljudi napisati nista na temi od njega...Otima im rijec iz usta....
BaOrT je napisao/la:najbolja skola kosarke je mrkonjic gradska sta ce te sad
da smo igrali u kotor varosi dobili bi smjesno
da smo igrali u toj varosi bajramovic ne bi izgubio 15 lopti
onaj cokoladni bi zabio koju tricu
da
da
da ali u krampi
Evo ga opetanaliticar_ je napisao/la:kimbo je napisao/la:Ta ce Miske , covjek je passee .... Imao je jednu godinu (kada ga je Magath stisnuo da trenira) kada je bio OK a sada je trunto i zavrsit ce karijeru negdje u nekom Grckom ili Turskom klubu ....
Ma ja, nek ti znas..Nemas pojma kakvu moc imas da izjavis sto vise gluposti sa sto manje rijeci....
Miske je dobar igrac ali brate pravi necovjek...Ja mu jednom trazio 100 eura.........Ostatak znate....
analiticar_ je napisao/la:Poruke iz buducnost kaze da ce vrsiti apsolutnu troturu i robstvo nad ostatkom svijeta...Treba one Kineze iz Rajlovca drzati pod "okom" pa ih u jednom trenu cuvati kao taoce ....juznjak> je napisao/la:Kinezi jesu videca sila i ako odluce to uradit ko ce ih zaustaviti? mada ne vjerujem u to
kimbo je napisao/la:Pape veceras vidjen negdje izmedju Rajlovca i Vogosce sa dvogledom , trazi ljevog beka![]()
BaOrT je napisao/la:haj ti ibi ustani rano ujutro najedi se ko covjek
uzmi krampu ili lopatu pa radi u tom selu
okopavaj krompir pusti ti fudbal
harishp je napisao/la:@Curtmane,vidim po avataru i ti si bio na suncanju u mikrovalnoj pa zaboravio istekat iz stek doze![]()
Inace ko fol ne cita ,sta se pise.
Frutek je napisao/la:harishp je napisao/la:@Curtmane,vidim po avataru i ti si bio na suncanju u mikrovalnoj pa zaboravio istekat iz stek doze![]()
Inace ko fol ne cita ,sta se pise.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.