Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Za selektora Amara Osima, Amaru pomocnik /mentor/ Ivica Osim.
Ni pod razno to.cole-ch je napisao/la:Za selektora Amara Osima, Amaru pomocnik /mentor/ Ivica Osim.
Što se tice teme, na onoj anketi glas sam dao Bajeviću jer je godinama u trenerskim vodama i sigurno naiskusniji od one cetvorice ponuđenih...ako ne može on,onda Meša kao druga opcija.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma samo oni njegovi brkovi su dovoljni da ne dobije posao. O taktici da ne pricamcole-ch je napisao/la:Za selektora Amara Osima, Amaru pomocnik /mentor/ Ivica Osim.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mentorova je taktika, u ovom slucaju Ivice Osima, Amar je tu samo figurativno. Kapirate rodjaci?!Cartman je napisao/la:Ma samo oni njegovi brkovi su dovoljni da ne dobije posao. O taktici da ne pricamcole-ch je napisao/la:Za selektora Amara Osima, Amaru pomocnik /mentor/ Ivica Osim.

Da ispricam i jedan dogadjaj iz sume i priiblizim ono sto mislim, pojedincima.

...Neko vreme se zeko nije jaljao na tel.,
drustvo okupljeno oko Vuka, Jastreba, Misa, Kengura i Medo...,rese da traze malog zeku.
Izbor je pao na Jastreba, kazu oni njemu ti ces brzo stici do njegove kuce, pa vidi sta je sa njim.
Brzo je Jastreb stigao zeki, a jos brze se krvave glave vratio drugarima...
Jastreb: Drugari, zeko me izubijao i poslao natrag, mnogo je ojacao i jako je agresivan.
Vuk: Ma nemoguce, odo ja da vidim sta se desava sa zekom, a i ujedno da proverim Jastrebovu pricu.
...kroz neko vreme potpuno razbijen i jedva ziv Vuk se dovlaci u centar sume i teskim glasom rece: Prijatelji, Jastreb je u pravu, Zeko je neverovatno ojacao i sprema se za ultimatu fight mec sa Kristijanom Golubovicem.

Medo ljutito ustade, orezili Jastreba i Vuka i krenu da se sam uveri u istinitost iste.
...Medi je to bio put bez povratka, do danasnjeg dana drugovi iz sume ne znaju sta je sa Medom bilo, ali sumnjaju da ga je Zeko ubio!
Ps. Zeki je najbolji drug i MENTOR bio strasni Lav.

Barbarez je za Hamburger Morgenpost potvrdio da je imao kontakta s nasim savezom u vezi selektorske pozicije, i da ceka da ga nazove predsjednik saveza pa da pricaju o tome. On dalje kaze da imamo odlicnu ekipu s igracima kao sto su Sejo, Vedo, Zvjezdan, Dzeko i ostali i da vjeruje da moze uspjeti.
U daljem interviju kaze da bi isto ostao u nadzornom odboru kluba, jer moze dati svoj glas preko telefona, ili preko video linka, i misli da ima vremena za skautiranje igraca za reprezentaciju i da bude selektor, a isto tako da ostane clan u nadzornom odboru.
U daljem interviju kaze da bi isto ostao u nadzornom odboru kluba, jer moze dati svoj glas preko telefona, ili preko video linka, i misli da ima vremena za skautiranje igraca za reprezentaciju i da bude selektor, a isto tako da ostane clan u nadzornom odboru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sergej je veceras na FTV preko telefona izjavio da bi volio biti selektor 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
pa naravno da bi volio ali ko ce ga uzet za selektora heehehhehehehe sve nesto protiv saveza a sam se nabacuje da bude slektor joj majko moja to samo kod nas ima da covjek hoce da bude selktor a jos nije ni profesionalnu licencu za trenera dobioBosnier je napisao/la:Sergej je veceras na FTV preko telefona izjavio da bi volio biti selektor
sta ce nam stranackalimero je napisao/la:Sto ce nam stranac kad imamo odlicne strucnjake.Ja bi volio najvise Bajevica ili Bazdarevica normala i Sergeja kad bi prihvatio,a sumnjam da ce nakon sto je bagra otjerala Bolica i Kodru.

Covjek je najmanje to zasluzio , a evo savez se polako raspadamrzim_ulizice je napisao/la:pa naravno da bi volio ali ko ce ga uzet za selektora heehehhehehehe sve nesto protiv saveza a sam se nabacuje da bude slektor joj majko moja to samo kod nas ima da covjek hoce da bude selktor a jos nije ni profesionalnu licencu za trenera dobioBosnier je napisao/la:Sergej je veceras na FTV preko telefona izjavio da bi volio biti selektor

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Za Barbareza..i da repka igra u Krajini
pa ljudi navalite malo kod nas u nas kraj
ova sva desavnja sto su bila izvan B.P..Kosevo neide..najbolje u Krajinu..ovamo bi bio dernek pobijeda 

Barbarez je najbolje rjesenje za selektora BIH! On je prije svega covjek,patriota i veliki znalac! Samo zlonamjeran i licemjeran covjek ne bi podrzao Barbareza za selektora BIH! On bi oko sebe okupio odlican tim sposobnih ljudi,kojima niti jedan bh talenat u Evropi ne bi izmakao! Kad je mogao Bilic preporoditi Hrvatsku zasto ne bi Barbarez preporodio BIH!? Navijaci su uz bh sportsku legendu Barbareza,a ljudi u savezu ce odluciti da li su za vjeciti bojkot i probleme ili ce poslusati glas razumnih i napacenih ljudi,koji nemaju nikakvih interesa,za razliku od kriminalaca u savezu!
Samo jedno rjesenje postoji,Barbarez ili vjeciti bunt protiv kriminalaca u Savezu!
Samo jedno rjesenje postoji,Barbarez ili vjeciti bunt protiv kriminalaca u Savezu!
Seljacino je li Bilic imao trenerskog iskustva,pa je preporodio Hrvatsku?je li Van Basten imao trenerskog iskustva prije nego sto je preuzeo Holandiju? je li Gvardiola imao trenerskog iskustva prije nego je preuzeo Barcelonu!? Je li Klisman imao trenerskog iskustva prije nego je preporodio Njemacku!? suti i poklopi se za sva vremena!mrzim_ulizice je napisao/la:pa naravno da bi volio ali ko ce ga uzet za selektora heehehhehehehe sve nesto protiv saveza a sam se nabacuje da bude slektor joj majko moja to samo kod nas ima da covjek hoce da bude selktor a jos nije ni profesionalnu licencu za trenera dobioBosnier je napisao/la:Sergej je veceras na FTV preko telefona izjavio da bi volio biti selektor
Pa Hrvati mi pod vodstvom tog Bilica i ne izgledaju "preporodjeno"...pitaj njih jesu li "preporodjeni"? Sta je to Holandija uradila pod vodstvom Van Bastena?? Kakav to historijski uspjeh?? i to sa onakvim igracima?? A i Klinsman se nije nesto extra proslavio sa Svabama,vise je to cinjenica svapski mentalitet...ko god da im igra i ko god da ih vodi oni su Svabe...e Guardiola je vec nesto skroz drugo...on je majstor...napravio je strasnu ekipu od Barcelone koja u svojim redovima ima Xavia,Iniestu,Messia....al eto...ako ti kazes,nek ti bude...bosnas_ je napisao/la:Seljacino je li Bilic imao trenerskog iskustva,pa je preporodio Hrvatsku?je li Van Basten imao trenerskog iskustva prije nego sto je preuzeo Holandiju? je li Gvardiola imao trenerskog iskustva prije nego je preuzeo Barcelonu!? Je li Klisman imao trenerskog iskustva prije nego je preporodio Njemacku!? suti i poklopi se za sva vremena!mrzim_ulizice je napisao/la:pa naravno da bi volio ali ko ce ga uzet za selektora heehehhehehehe sve nesto protiv saveza a sam se nabacuje da bude slektor joj majko moja to samo kod nas ima da covjek hoce da bude selktor a jos nije ni profesionalnu licencu za trenera dobioBosnier je napisao/la:Sergej je veceras na FTV preko telefona izjavio da bi volio biti selektor
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Glavaš: Želim BiH odvesti na Evropsko prvenstvo
Nakon ostavke Miroslava Blaževića, već uveliko su počele špekulacije o kandidatima za novog selektora.
Imena koja se protekla dva dana najviše spominju su: Barbarez, Sušić, Baždarević, Bajević ali to nije sve...Lista kandidata svakim danom je sve šira.
Dugogodišnji pomoćnik Blaža Sliškovića na klupi BiH, Vlatko Glavaš spreman je kako kaže biti novi selektor naše reprezentacije. Dva puta bio je na pragu velikih takmičenja ali je ostao u čekaonici, vjeruje da treći put neće...
Uvijek sam na raspolaganju i spreman sam pomoći reprezentaciji Bosne i Hercegovine ali se ne nudim nikome. Svi znaju ko sam, sa Bakom Sliškovićem 5 godina sam bio trener našeg državnog tima, imam iskustva i mislim da mogu pomoći reprezentaciji BiH. Želim BiH odvesti na evropsko prvenstvo jer naša reprezentacija kvalitetom tom zaslužuje, rekao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba.
Na pitanje šta bi promjenio u reprezentaciji kada bi došao na mjesto selektora, Glavaš je rekao:
Nastavio bih tamo gdje je Ćiro stao, razgovarao bih sa svima koji bi mogli pomoći reprezentaciji jer svi moramo biti u funkciji države. Želim da se u svakom dijelu naše zemlje navija za reprezentaciju BiH, dok sam reprezentaciju trenirao sa Sliškovićem radili smo na taj način i to nam je bio cilj u kojem smo donekle i uspijevali.
Dosta puta sam rekao pa i sada ću, ja nemam druge domovine osim Bosne i Hercegovine i moramo se truditi da svi u ovoj državi tako misle, odnosno da im BiH nije rezervna domovina. Iz ljubavi prema svojj zemlji želim biti selekor reprezentacije i odvesti Bosnu i Hercegovinu po prvi puta na evropsko prvenstvo, rekao je Vlatko Glavaš.
Rođeni Bugojanac je uz reprezentaciju BiH od samog početka, igrao je u generaciji sa Omerovićem, Hibićem, Kodrom, Salihamidžićem.... Oprostio se 2000. godine u utakmici protiv reprezentacije Svijeta na Koševu.
I nakon toga je ostao uz reprezentaciju ali u trenerskoj funkciji kao pomoćnik Blaža Sliškovića, međutim nikada nije dobio šansu da bude selektor reprezentacije BiH. Da li je kucnuo čas za eru Vlatka Glavaša na klupi BiH?
Nakon ostavke Miroslava Blaževića, već uveliko su počele špekulacije o kandidatima za novog selektora.
Imena koja se protekla dva dana najviše spominju su: Barbarez, Sušić, Baždarević, Bajević ali to nije sve...Lista kandidata svakim danom je sve šira.
Dugogodišnji pomoćnik Blaža Sliškovića na klupi BiH, Vlatko Glavaš spreman je kako kaže biti novi selektor naše reprezentacije. Dva puta bio je na pragu velikih takmičenja ali je ostao u čekaonici, vjeruje da treći put neće...
Uvijek sam na raspolaganju i spreman sam pomoći reprezentaciji Bosne i Hercegovine ali se ne nudim nikome. Svi znaju ko sam, sa Bakom Sliškovićem 5 godina sam bio trener našeg državnog tima, imam iskustva i mislim da mogu pomoći reprezentaciji BiH. Želim BiH odvesti na evropsko prvenstvo jer naša reprezentacija kvalitetom tom zaslužuje, rekao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba.
Na pitanje šta bi promjenio u reprezentaciji kada bi došao na mjesto selektora, Glavaš je rekao:
Nastavio bih tamo gdje je Ćiro stao, razgovarao bih sa svima koji bi mogli pomoći reprezentaciji jer svi moramo biti u funkciji države. Želim da se u svakom dijelu naše zemlje navija za reprezentaciju BiH, dok sam reprezentaciju trenirao sa Sliškovićem radili smo na taj način i to nam je bio cilj u kojem smo donekle i uspijevali.
Dosta puta sam rekao pa i sada ću, ja nemam druge domovine osim Bosne i Hercegovine i moramo se truditi da svi u ovoj državi tako misle, odnosno da im BiH nije rezervna domovina. Iz ljubavi prema svojj zemlji želim biti selekor reprezentacije i odvesti Bosnu i Hercegovinu po prvi puta na evropsko prvenstvo, rekao je Vlatko Glavaš.
Rođeni Bugojanac je uz reprezentaciju BiH od samog početka, igrao je u generaciji sa Omerovićem, Hibićem, Kodrom, Salihamidžićem.... Oprostio se 2000. godine u utakmici protiv reprezentacije Svijeta na Koševu.
I nakon toga je ostao uz reprezentaciju ali u trenerskoj funkciji kao pomoćnik Blaža Sliškovića, međutim nikada nije dobio šansu da bude selektor reprezentacije BiH. Da li je kucnuo čas za eru Vlatka Glavaša na klupi BiH?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
a sto se ismija...jos nam samo on fali i da ode sve u pmMirza_Hordas je napisao/la:Glavaš: Želim BiH odvesti na Evropsko prvenstvo
Uvijek sam na raspolaganju i spreman sam pomoći reprezentaciji Bosne i Hercegovine ali se ne nudim nikome. Svi znaju ko sam, sa Bakom Sliškovićem 5 godina sam bio trener našeg državnog tima, imam iskustva i mislim da mogu pomoći reprezentaciji BiH. Želim BiH odvesti na evropsko prvenstvo jer naša reprezentacija kvalitetom tom zaslužuje, rekao je Vlatko Glavaš za ****.
drugo su zelje, drugo realnost. cuj glavas da odvede bih na europsko.
zelim i ja BiH odvest na europsko...
zelim i ja BiH odvest na europsko...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma glavaš konta neki trener
a ustvari je taraba obična

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hhehehheeheheheh cuj oce covjek barbareza za selektora a on clan upravnog odbora u hamburgu na volonterskoj osnovi hehehehhheheheh pa ako je dobar sto ga hamburg ne postavi za trenera pa nisu budale da se neko igra sa ekipombosnas_ je napisao/la:Seljacino je li Bilic imao trenerskog iskustva,pa je preporodio Hrvatsku?je li Van Basten imao trenerskog iskustva prije nego sto je preuzeo Holandiju? je li Gvardiola imao trenerskog iskustva prije nego je preuzeo Barcelonu!? Je li Klisman imao trenerskog iskustva prije nego je preporodio Njemacku!? suti i poklopi se za sva vremena!mrzim_ulizice je napisao/la:pa naravno da bi volio ali ko ce ga uzet za selektora heehehhehehehe sve nesto protiv saveza a sam se nabacuje da bude slektor joj majko moja to samo kod nas ima da covjek hoce da bude selktor a jos nije ni profesionalnu licencu za trenera dobioBosnier je napisao/la:Sergej je veceras na FTV preko telefona izjavio da bi volio biti selektor
Sve su prilike da ce bit Barbarez. Dobar izbor po meni, jer Bajevic i Mesa nece preuzet repku. Budite realni. Znaci imamo izbor izmedju Barbe i likova poput Glavasa, Musemica, Jovica, Sredojevica itd. Samo je vazno da igramo 4-4-2 i da se uvede malo discipline u repku. Zato je barbarez pravi covjek, ipak je on prakticki "svabo" u fudbalskom smislu 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.