Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: Hamburger Sport-Verein
Ne bi smjeli ovo propustiti, imaju jedan gol prednosti na poluvremenu. Fulhamu trebaju dva gola za prolaza.
#divovi
Nadam se da ce HSV proci, sad vec ima puno izglednije sanse, al ima jos da se igra!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Okrenu Fulham na 2:1.Steta. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bayern4ever
- Kontakt:
I can't believe this jbt hamburg tone sve dublje i dublje iako fulham igra dobro na svom terenu treba paziti na te kornere gdje su englezi jedni od najjacih ccc.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Cestitke Fulhamu na prolasku u finale. Od kada su izjednacili nisam vise htio gledati utakmicu. Ovoj ekipi nedostaju igraci koji imaju mu.da, koji zele pobjedu tipa Effenberg, Kahn itd itd.
Jedino pozitivno sto cemo sljedece godine se samo moci bazirati na Bundesligu i kup Njemacke, a ekipa se bez jedne godine u EL i nece raspasti. Mogli su postati heroji, sada su kreteni cijele Njemacke i svih navijaca HSV-a.
Jedino pozitivno sto cemo sljedece godine se samo moci bazirati na Bundesligu i kup Njemacke, a ekipa se bez jedne godine u EL i nece raspasti. Mogli su postati heroji, sada su kreteni cijele Njemacke i svih navijaca HSV-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Cestitke Fulhamu na prolasku u finale. Od kada su izjednacili nisam vise htio gledati utakmicu. Ovoj ekipi nedostaju igraci koji imaju mu.da, koji zele pobjedu tipa Effenberg, Kahn itd itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Da su se prije Brune rijesili, vjerovatno bi im startna pozicija veceras bila mnogo bolja.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas steta, ocekivao sam ih u finalu na svom stadionu, ali sta je tu je???
Dalje se mora nastaviti, do iduce godine vise uspjeha.
Dalje se mora nastaviti, do iduce godine vise uspjeha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Veceras su tzv. igraci pokazali da nije Bruno Labbadia bio problem vec da ova trenutna ekipa nema karaktera. Mozda nama ne bih skodilo da ovo sve otpustimo kao Schalke i krenemo ispocetka. Igraca mi nije ni sekunde zao, nego mi je zao navijaca i kluba koji nece igrati finale, a docice nekad i nase vrijeme.
Mnogo su me razocarali a i cijelu Njemacku a pogotovo navijace HSV-a, imali pobjedu u rukama i tako lahko izgube finale, steta velika steta, neki igraci jednostavno ne zasluzuju da igraju u HSV-u.Kontam sad ce i HSV u finale i onda cemo sigurno imati cetri predstavnika u LP, sada ne znam kakva je situacija, al' vise mi je krivo sto su ispali nego ta 4 predstavnika jer mi je HSV stvarno drag.Jbg sljedecu sezonu nadam se da ce uprava shvatiti ozbiljno, jer HSV je stvarno veliki klub i imaju sve al' pod hitno dovesti dobrog trenera da uvede u red ove igrace jer igraju tako opusteno, pa da je Magath u HSVu borili bi se za titulu sigurno.Ipak gledamo Athletico - Fulham na Nordbank areni steta, nista ovu sezonu zaboraviti i sljedecu aBd na vrh jer vi stvarno to zasluzujete, nadam se da ce te sacuvati Eliu,Boatenga,Petrica i dovesti jos par dobrih pojacanja i krenuti ka vrhu.
Guy Demel - Krvnik njemačkog fudbala, dvije defanzivne (ne)intervencije kojih bi se posramili i igrači iz oberlige....Hamburg je nezasluženo ispao i kada se obe utakmice saberu bio je bolji, veceras primiše onaj drugi gol ni iz čega zahvuljujući gore navedenom nesposobnjakoviću. HSV je dosta dobro odigrao i veceras i imali su par dobrih prilika ali jednostavno je nedostajalo koncentracije u tim momentima...Onaj Petrić je stvarno kraljina, čovjek je zadužen za postizanje eurogolova....Šteta velika za BL, ali ako nas iko može počastit još jednim mjestom u LP-u onda je to 'Rekordmeister' u direktnom okršaju sa žabarima

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Tako bi bilo najbolje za HSV. Povuću jednom liniju za sva vremena i početi skroz ispočetka. Tako neće biti velikog opterećenja i može se konačno započeti igrati za sami vrh Bundeslige.amerosm je napisao/la:Veceras su tzv. igraci pokazali da nije Bruno Labbadia bio problem vec da ova trenutna ekipa nema karaktera. Mozda nama ne bih skodilo da ovo sve otpustimo kao Schalke i krenemo ispocetka. Igraca mi nije ni sekunde zao, nego mi je zao navijaca i kluba koji nece igrati finale, a docice nekad i nase vrijeme.
-Šteta zbog vašeg ispadanja.U dobrom svijetlu ste nas predstavljali u Europa Ligi.
@ Zdena 04
to je jedina solucija, jer smo kao i Schalke prije par godina, u ekipi ima samo placenike, kojih samo interesuju pare. Trebaju igraci koji znaju kakvo znacenje ima ovaj klub, koji imaju karakter koji ce se boriti na terenu. Sto sada npr. navijaci Schalke-a oprastaju poraz, zato sto vide da ti momci se bore i ginu za dres, eh to i nama treba, a svakako je od prije bilo najavljeno da ce biti remont u ekipi sto se karaktera tice i svega ostalog tice, i mislim s kvalitetnim trenerom i igracima koje izabere Siegenthaler cemo imati uspjeha.
@ Dino-BVB
hvala, ali se nije uspjelo ono sto su svi zeljno iscekuvali tj. finale EL na svom stadionu, a nadam se da cemo se za dvije godine vratiti jos jaci i jos bolji, a isto tako se nadam da cete i vi osvjetliti obraz Bundeslige.
to je jedina solucija, jer smo kao i Schalke prije par godina, u ekipi ima samo placenike, kojih samo interesuju pare. Trebaju igraci koji znaju kakvo znacenje ima ovaj klub, koji imaju karakter koji ce se boriti na terenu. Sto sada npr. navijaci Schalke-a oprastaju poraz, zato sto vide da ti momci se bore i ginu za dres, eh to i nama treba, a svakako je od prije bilo najavljeno da ce biti remont u ekipi sto se karaktera tice i svega ostalog tice, i mislim s kvalitetnim trenerom i igracima koje izabere Siegenthaler cemo imati uspjeha.
@ Dino-BVB
hvala, ali se nije uspjelo ono sto su svi zeljno iscekuvali tj. finale EL na svom stadionu, a nadam se da cemo se za dvije godine vratiti jos jaci i jos bolji, a isto tako se nadam da cete i vi osvjetliti obraz Bundeslige.
@ Dino-BVB
hvala, ali se nije uspjelo ono sto su svi zeljno iscekuvali tj. finale EL na svom stadionu, a nadam se da cemo se za dvije godine vratiti jos jaci i jos bolji, a isto tako se nadam da cete i vi osvjetliti obraz Bundeslige.[/quote]
-Da šteta zbog toga imali ste fantastičnu priliku da igrate na svom stadionu,sreća nije bila na vašoj strani.Da i ja se nadam da ćemo sljedeće sezone odigrati fantastično u Evropi i osvojetliti obraz Bundeslige.
hvala, ali se nije uspjelo ono sto su svi zeljno iscekuvali tj. finale EL na svom stadionu, a nadam se da cemo se za dvije godine vratiti jos jaci i jos bolji, a isto tako se nadam da cete i vi osvjetliti obraz Bundeslige.[/quote]
-Da šteta zbog toga imali ste fantastičnu priliku da igrate na svom stadionu,sreća nije bila na vašoj strani.Da i ja se nadam da ćemo sljedeće sezone odigrati fantastično u Evropi i osvojetliti obraz Bundeslige.
- majestic24
- Kontakt:
Eh,nakon gotovo 24 sata od ponora HSV,napkon sam skupio dovoljno snage da napisem stogod na ovoj temi. Jucerasnja utakmica porkazala je sve moguce slabosti...ne slabosti igraca,vec slabosti "trenera"koji neznaju s tim igracima. Nema danas igraca koji je nedodirljiv,a mi smo svojima dopustili (Boze oprosti) da se osjecaju kao da su uhvatili Boga za muda pa misle da mogu sve.
Prvo sto se nadam da ce se desiti je to da cemo dovesti jednog extra trenera. Od njega sve krece. Necu tamo neke placipicke,vec hocu trenera koji ima svoj stav,autoritet i koji se nalazi iznad igraca. Takvih je danas malo,al moze se naci.
Sto se tice igraca,njih najmanje 10-ak treba dobiti izlaznu kartu. Zelim da ostanu Petric,Berg,Elia i Ze Roberto,za ove ostale me boli neka stvar. Nadam se da ce doci Ibricic i Zec,oba nam igraca trebaju. Zec,napadac,brz,prodoran,dobar sut,i ono sto je jako vazno -mlad je igrac i uz dobar trening moze da napreduje.
Sto se tice Ibricica,ima u njemu nesto. Zna sjajno da asistira,odlican je u napadu,moze igrat na nekoliko pozicija. Znam da se HNL nemoze porediti s Bundesligom,al nije ni ona tako losa.
A obrana-to je prica za sebe. Kad vidim sta rade,kakve se greske,iskreno se pitam "koja budala je njih dovela"? Ma sve istjerati iz kluba,ako treba i platiti drugima da ih odvedu.
Toliko od mene za sada. Moram malo detaljnije analizirati,pa cemo onda da pisemo.
Prvo sto se nadam da ce se desiti je to da cemo dovesti jednog extra trenera. Od njega sve krece. Necu tamo neke placipicke,vec hocu trenera koji ima svoj stav,autoritet i koji se nalazi iznad igraca. Takvih je danas malo,al moze se naci.
Sto se tice igraca,njih najmanje 10-ak treba dobiti izlaznu kartu. Zelim da ostanu Petric,Berg,Elia i Ze Roberto,za ove ostale me boli neka stvar. Nadam se da ce doci Ibricic i Zec,oba nam igraca trebaju. Zec,napadac,brz,prodoran,dobar sut,i ono sto je jako vazno -mlad je igrac i uz dobar trening moze da napreduje.
Sto se tice Ibricica,ima u njemu nesto. Zna sjajno da asistira,odlican je u napadu,moze igrat na nekoliko pozicija. Znam da se HNL nemoze porediti s Bundesligom,al nije ni ona tako losa.
A obrana-to je prica za sebe. Kad vidim sta rade,kakve se greske,iskreno se pitam "koja budala je njih dovela"? Ma sve istjerati iz kluba,ako treba i platiti drugima da ih odvedu.
Toliko od mene za sada. Moram malo detaljnije analizirati,pa cemo onda da pisemo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kada smo kod remonta, onda treba napraviti remon cijele ekipe, i dovesti trenera koji ima znanje i autoritet (Sammer, Schuster). Pa krenimo redom, evo nekog mog vidjenja situacije.
Sistem: HSV-u pod hitno treba promjena sistema, iz razgloga sto ovako nema kreativnosti u igri, jer su samo lijevi i desni bek ti koji mogu uposliti napadace. Sistem koji ja preferiram je 4-3-3 ili 4-1-3-2, ali sam blize ovom prvom.
Trener: Mora biti neko ko ima autoritet u ekipi, ko se ne boji imena, koji zna kako ce kazniti igrace, koji zna kako ce iste upititi itd itd. Moji licni favoriti su Schuster ili Sammer, i nadam se da ce Hoffmann se odluciti za jednog od ove dvojce jer i njegov posao zavisi dosta od buduceg trenera. Ostao mu je jos jedan metak, gdje mora pogoditi metu.
Golman: Mislim da za iducu sezonu ovdje ne treba nista mjenjati. Rost ce odraditi jos jednu sezonu, kao rezervni golman tu je Hesl, a od sezone 11/12 priliku treba dati Mickelu najvecjoj golmanskoj nadi Njemacke, jer samo tako mozemo postici da se igraci identifikuju s klubom.
Odbrana: Potrebno je promjeniti kompletnu liniju i nekim se igracima treba zhavaliti. Kao desnog beka treba dovesti van der Viela, a kao rezervi dati priliku mladom Dettmannu. U odbrani Boatneg ionako odlazi, a takodjer se treba zahvaliti Rozehnalu, Reinhardtu i Alexu Silvu. Stoperski par za iducu sezonu bi trebali ciniti Robert Huth i Joris Mathijsen, a kao rezervne varijante bi trebali biti Labus i Schulz, takodjer tu je i Stepanek, ljudi iz omladinskog pogona HSV-a. Sto se lijevog beka tice na tu bi poziciju vratio Jansena, a kao rezervna varijanta u obzir dolazi Treasch iz Stuttgarta, koji moze isto igrati i kao zadnji vezni.
Vezni red: Kao prvo ovdje treba oduzeti kapitensku traku Davidu Jarolimu. Nije ni sestica, niti je osimica, igrac, koji nema nista da bude odlican zadnji vezni igrac, niti ima kvalitete igraca koji gradi igru. Na ovoj poziciji bih volio vidjeti Canu ili de Jonga, no cini mi se da e ovaj prvi realnija opcija. Sto se tice dvije osmice, tu bi za mene glavnu ulogu igrali Gojko Kacar, kojeg bi Hertha prodala za pet miliona eura, i mozda povratak Ballacka u Bundesligu, ukoliko ne produzi ugovor s Chelseaom. Ze Roberto i onako ce napustiti HSV, jer ima ponudu RNY koja se ne odbija.
Sto se tice lijevog krila ono je dosta kvalitetno s Eliom i povratkom Sama, a na desnom treba dovesti dvojcu igraca, a moji favoriti su Roy Beerens iz Heerenvena i Xherdan Shaqiri iz Basela.
Napad: Imali bi samo jednog napadaca i mislim da tu ne treba produziti ugovor Guerreru, a isto tako bih prodao Mladena Petrica, koji sigurno zeli napustiti klub jer ne igramo u LP, a u klub se vraca Chuopo-Moting. Tako da bi tu bili dosta dobro popunjeni.
-------------------------------------Rost--------------------------------------------
v.der Viel--------------Huth-------------------Mathijsen-----------------Jansen
-------------------------------------Cana-------------------------------------------
-------------------------Kacar--------------------Ballack---------------------------
Beerens-------------------------------------------------------------------------Elia
--------------------------------------RvN-------------------------------------------
Klub bi napustili:
Demel - 4 miliona eura
Boatneg - 10 miliona eura
Rozehnal - 3 miliona eura
Alex Silva - 5 miliona eura
Ze Roberto - 4 miliona eura
Trochowski - 8 miliona eura
Castelen - 0,5 miliona eura
Petric - 12 miliona eura
To je onda 46,5 miliona eura.
Klub bi pojacali:
van der Viel - 6 miliona eura
Treasch - 6 miliona eura
Huth - 6 miliona eura
Cana - 7 miliona eura
Kacar - 5 miliona eura
Ballack - 0 miliona eura - ali bi ugovor uzeo oko 5 miliona eura
Beerens - 5 miliona eura
Shaqiri - 5 miliona eura
To je onda 45 miliona eura.
Rezerve bi cinili:
-------------------------------------Hesl-------------------------------------------
Dettmann-------------Schulz-------------------Labus-------------------Treasch
---------------------------Treasch/Rincon/Aogo---------------------------------
-----------Jarolim/Behrens-------------------Tesche/Bertram------------------
Shaqiri-------------------------------------------------------------------------Sam
----------------------------Moting/Berg/Torun/Beister--------------------------
Trener: Sammer ili Schuster
Sljedecu sezonu bi se igracima mogao oprostiti neuspjeh i treba biti samo cilj da ti igraci stasaju, a od sezone 2011/2012 treba onda pokusati izboriti Evropu. Znam da ce nekim od navijaca HSV-a biti tesko dvije sezone bez Evrope ali je to jedini cilj da klub stane na noge i da se oslanja na ono sto ima u omladinskom pogoonu i da na terenu budu ekipa, a ne skup placenika. Kapitensku traku bi u tom slucaju trebalo dati Ballacku, a njegov zamjenik bi trebao biti Rost. Znaci dvojca igraca koji bi pored trenera bili zaduzeni da ekipi pokazu kako se igra i bori za dres jednog kluba.
Sistem: HSV-u pod hitno treba promjena sistema, iz razgloga sto ovako nema kreativnosti u igri, jer su samo lijevi i desni bek ti koji mogu uposliti napadace. Sistem koji ja preferiram je 4-3-3 ili 4-1-3-2, ali sam blize ovom prvom.
Trener: Mora biti neko ko ima autoritet u ekipi, ko se ne boji imena, koji zna kako ce kazniti igrace, koji zna kako ce iste upititi itd itd. Moji licni favoriti su Schuster ili Sammer, i nadam se da ce Hoffmann se odluciti za jednog od ove dvojce jer i njegov posao zavisi dosta od buduceg trenera. Ostao mu je jos jedan metak, gdje mora pogoditi metu.
Golman: Mislim da za iducu sezonu ovdje ne treba nista mjenjati. Rost ce odraditi jos jednu sezonu, kao rezervni golman tu je Hesl, a od sezone 11/12 priliku treba dati Mickelu najvecjoj golmanskoj nadi Njemacke, jer samo tako mozemo postici da se igraci identifikuju s klubom.
Odbrana: Potrebno je promjeniti kompletnu liniju i nekim se igracima treba zhavaliti. Kao desnog beka treba dovesti van der Viela, a kao rezervi dati priliku mladom Dettmannu. U odbrani Boatneg ionako odlazi, a takodjer se treba zahvaliti Rozehnalu, Reinhardtu i Alexu Silvu. Stoperski par za iducu sezonu bi trebali ciniti Robert Huth i Joris Mathijsen, a kao rezervne varijante bi trebali biti Labus i Schulz, takodjer tu je i Stepanek, ljudi iz omladinskog pogona HSV-a. Sto se lijevog beka tice na tu bi poziciju vratio Jansena, a kao rezervna varijanta u obzir dolazi Treasch iz Stuttgarta, koji moze isto igrati i kao zadnji vezni.
Vezni red: Kao prvo ovdje treba oduzeti kapitensku traku Davidu Jarolimu. Nije ni sestica, niti je osimica, igrac, koji nema nista da bude odlican zadnji vezni igrac, niti ima kvalitete igraca koji gradi igru. Na ovoj poziciji bih volio vidjeti Canu ili de Jonga, no cini mi se da e ovaj prvi realnija opcija. Sto se tice dvije osmice, tu bi za mene glavnu ulogu igrali Gojko Kacar, kojeg bi Hertha prodala za pet miliona eura, i mozda povratak Ballacka u Bundesligu, ukoliko ne produzi ugovor s Chelseaom. Ze Roberto i onako ce napustiti HSV, jer ima ponudu RNY koja se ne odbija.
Sto se tice lijevog krila ono je dosta kvalitetno s Eliom i povratkom Sama, a na desnom treba dovesti dvojcu igraca, a moji favoriti su Roy Beerens iz Heerenvena i Xherdan Shaqiri iz Basela.
Napad: Imali bi samo jednog napadaca i mislim da tu ne treba produziti ugovor Guerreru, a isto tako bih prodao Mladena Petrica, koji sigurno zeli napustiti klub jer ne igramo u LP, a u klub se vraca Chuopo-Moting. Tako da bi tu bili dosta dobro popunjeni.
-------------------------------------Rost--------------------------------------------
v.der Viel--------------Huth-------------------Mathijsen-----------------Jansen
-------------------------------------Cana-------------------------------------------
-------------------------Kacar--------------------Ballack---------------------------
Beerens-------------------------------------------------------------------------Elia
--------------------------------------RvN-------------------------------------------
Klub bi napustili:
Demel - 4 miliona eura
Boatneg - 10 miliona eura
Rozehnal - 3 miliona eura
Alex Silva - 5 miliona eura
Ze Roberto - 4 miliona eura
Trochowski - 8 miliona eura
Castelen - 0,5 miliona eura
Petric - 12 miliona eura
To je onda 46,5 miliona eura.
Klub bi pojacali:
van der Viel - 6 miliona eura
Treasch - 6 miliona eura
Huth - 6 miliona eura
Cana - 7 miliona eura
Kacar - 5 miliona eura
Ballack - 0 miliona eura - ali bi ugovor uzeo oko 5 miliona eura
Beerens - 5 miliona eura
Shaqiri - 5 miliona eura
To je onda 45 miliona eura.
Rezerve bi cinili:
-------------------------------------Hesl-------------------------------------------
Dettmann-------------Schulz-------------------Labus-------------------Treasch
---------------------------Treasch/Rincon/Aogo---------------------------------
-----------Jarolim/Behrens-------------------Tesche/Bertram------------------
Shaqiri-------------------------------------------------------------------------Sam
----------------------------Moting/Berg/Torun/Beister--------------------------
Trener: Sammer ili Schuster
Sljedecu sezonu bi se igracima mogao oprostiti neuspjeh i treba biti samo cilj da ti igraci stasaju, a od sezone 2011/2012 treba onda pokusati izboriti Evropu. Znam da ce nekim od navijaca HSV-a biti tesko dvije sezone bez Evrope ali je to jedini cilj da klub stane na noge i da se oslanja na ono sto ima u omladinskom pogoonu i da na terenu budu ekipa, a ne skup placenika. Kapitensku traku bi u tom slucaju trebalo dati Ballacku, a njegov zamjenik bi trebao biti Rost. Znaci dvojca igraca koji bi pored trenera bili zaduzeni da ekipi pokazu kako se igra i bori za dres jednog kluba.
Evo danas za divno cudo smo pobjedili u Bundesligi "Club" s 4-0 (jbg Gero), strijelci su bili Pitroipa, Petric dva puta i van Nistelrooy. Takodjer je Stuttgart danas napravio kiks na svom terenu i imamo sansu u zadnjem kolu da izborimo evropu, ali nam treba nasa pobjeda u Bremenu, i poraz Stuttgarta u Hoffenheimu. S ovim bi se igraci donekle "pomirili" s navijacima, jer u slucaju ovog scenarija i pobjede Leverkusena, Bremen gubi trecu poziciju, pa bi se neke stvari iz ove sezone mogle oprostiti.
Danas Sky kao glavne kandidate za poziciju trenera spominje Favre-a i Daum-a. Ja kazem ne daj Boze da dodje neko od njih dvojce.
Danas Sky kao glavne kandidate za poziciju trenera spominje Favre-a i Daum-a. Ja kazem ne daj Boze da dodje neko od njih dvojce.
-Čestitke na pobjedi,ja mislim da su i Favre i Daum loši treneri.HSV treba pravo razmisliti ko ga će na klupu dovest.amerosm je napisao/la:Evo danas za divno cudo smo pobjedili u Bundesligi "Club" s 4-0 (jbg Gero), strijelci su bili Pitroipa, Petric dva puta i van Nistelrooy. Takodjer je Stuttgart danas napravio kiks na svom terenu i imamo sansu u zadnjem kolu da izborimo evropu, ali nam treba nasa pobjeda u Bremenu, i poraz Stuttgarta u Hoffenheimu. S ovim bi se igraci donekle "pomirili" s navijacima, jer u slucaju ovog scenarija i pobjede Leverkusena, Bremen gubi trecu poziciju, pa bi se neke stvari iz ove sezone mogle oprostiti.
@ Dino-BVB
hvala na cestitkama, ali ce ovo biti samo priova pobjeda ukoliko nekim cudom u posljednjem kolu ne izborimo Evropu.
Kako sada stvari stoje ostala su samo jos tri kandidata za klupu HSV-a (barem sto mediji pisu), a to su:
1. Erik Gerets - favorit predsjednika Hoffmanna, koji u njemu vidi neku slicnost s Magathom
2. Bernd Schuster - ukoliko ovaj prvi otkaze, odnosno ostane u svom klubu u Saudijskoj Arabiji
3. Lucien Favre - ne znam po cemu njega zele, i stvarno molim Boga da on ne dodje, ne zelim sretne pobjede, pa da tim naparvim temelje za borbu za opstanak
Ja licno bio bih zadovoljan s prva dva kandidata, a ovo ostalo me bas i ne impresionira. No ovo su ponavljam ponovo spekluacije medija, a mozda HSV ima neko drugo ime u planu, prema rijecima Hoffmanna znat ce se sve za dvije do tri sedmice maksimalno. Isto tako prema pisanju Bilda, Gojko Kacar je blizu prelaska u HSV samo se ceka zeleno svijetlo novog trenera, sto znaci da je odlazak Ze Roberta po meni onda sigurna stvar, jer ima covijek ponudu New Yorka koja se ne odbija u njegovim godinama.
hvala na cestitkama, ali ce ovo biti samo priova pobjeda ukoliko nekim cudom u posljednjem kolu ne izborimo Evropu.
Kako sada stvari stoje ostala su samo jos tri kandidata za klupu HSV-a (barem sto mediji pisu), a to su:
1. Erik Gerets - favorit predsjednika Hoffmanna, koji u njemu vidi neku slicnost s Magathom
2. Bernd Schuster - ukoliko ovaj prvi otkaze, odnosno ostane u svom klubu u Saudijskoj Arabiji
3. Lucien Favre - ne znam po cemu njega zele, i stvarno molim Boga da on ne dodje, ne zelim sretne pobjede, pa da tim naparvim temelje za borbu za opstanak
Ja licno bio bih zadovoljan s prva dva kandidata, a ovo ostalo me bas i ne impresionira. No ovo su ponavljam ponovo spekluacije medija, a mozda HSV ima neko drugo ime u planu, prema rijecima Hoffmanna znat ce se sve za dvije do tri sedmice maksimalno. Isto tako prema pisanju Bilda, Gojko Kacar je blizu prelaska u HSV samo se ceka zeleno svijetlo novog trenera, sto znaci da je odlazak Ze Roberta po meni onda sigurna stvar, jer ima covijek ponudu New Yorka koja se ne odbija u njegovim godinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.