Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Petev je najstručniji od svih selektora do sada ako izuzmemo Bajevića od prije 20 godina.
Vico je najsposobniji lider saveza od svih lidera do sada.
Prove me wrong.
Vico je najsposobniji lider saveza od svih lidera do sada.
Prove me wrong.
Druze nama trebaju ljudi koji znaju voditi savez. Profesionalci. Nema tu veze bio bivsi fudbaler ili ne. Struka je bitna. Imas ti veliki fudbalski imena ali nisu stvoreni da vode savez, klub itd.bhsport je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:17Nema tu druze borbe protiv saveza. Njih ili suspenzija skida ili ih politika postavlja.Beduin je napisao/la: ↑28 jan 2021, 09:32Ovo si dobro rekao, on je posljedica, a ne uzrok. Pod drugim okolnostima cak i ovakav selektor bi bio ok spram mogucnosti, medjutim on ce do kraja mandata biti lincovan zbog uzroka problema - Saveza, Vice i komplet Saveza koji radi protiv BiH fudbala.
Nazalost, jos uvijek ne postoji volja da se krene protiv Saveza svim silama i zbog toga bih volio da Petev dodatno zasere sa rezultatima, zbog toga mi je drago sto nije dosao vatrogasac Barbarez da spasava njihove guzice radi mira u kuci gdje bi rezultat bio sekundaran iz ljubavi i postovanja prema Sergeju.
A mi nakon jedne pobjede zaboravimo na sve probleme i sve oprostimo.
Nikakva borba ne moze tu postaviti Vedu, Lulica, Medunjanina, Begovica, Salihovica i slicne profesionalce. Nazalost.
Mi da imamo predsjednika saveza Salihamidzica, a u savezu Bolica, Hibica, selektora Kodru nas fudbal bi dozivio procvat.
Neko ko ce savez do mladi kategorija spremiti. Postaviti selektore i skaute po struki a ne po naciji. E onda mozes polagano ocekivati uspjeh. Nemaju recimo ni hrvati u savezu neke strucnjake ali ih izvlaci da dinamo redovno proizvodi kvalitet a rijeka i hajduk tu i tamo po kojeg kvalitetnog igraca. I tako odrzavaju repku na stabilnom nivou. Uz to se tu i tamo pojavi koji dijasporas i imas repku redovnu na ep i sp. Mi nazalost nemamo ni jednog kluba koji moze kvalitet stvoriti za lige koje su malo slabije od lige petice. A o ligi petice da ne pricamo. Da imamo klub koji redovno proizvodi igrace za ligu petice onda bi se ovaj los rad saveza mogao nekako prikriti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine gospodin Ivaylo Petev je u više navrata izjavio kako će redovno pratiti domaću ligu.
Mislim da smo napokon dobili selektora koji želi da redovno poziva igrače iz domaće lige,bilo je i vrijeme.
Nema smisla više pozivati "talente" iz treće njemačke lige.
Puna podrška novom selektoru
.
Mislim da smo napokon dobili selektora koji želi da redovno poziva igrače iz domaće lige,bilo je i vrijeme.
Nema smisla više pozivati "talente" iz treće njemačke lige.
Puna podrška novom selektoru
Slazem se, ali itekako u velikoj vecini fudbalskih saveza se pitaju ljudi koji su bili fudbaleri. Samo kod nas su tu ljudi iz politike.Maestro je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:27Druze nama trebaju ljudi koji znaju voditi savez. Profesionalci. Nema tu veze bio bivsi fudbaler ili ne. Struka je bitna. Imas ti veliki fudbalski imena ali nisu stvoreni da vode savez, klub itd.bhsport je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:17Nema tu druze borbe protiv saveza. Njih ili suspenzija skida ili ih politika postavlja.Beduin je napisao/la: ↑28 jan 2021, 09:32
Ovo si dobro rekao, on je posljedica, a ne uzrok. Pod drugim okolnostima cak i ovakav selektor bi bio ok spram mogucnosti, medjutim on ce do kraja mandata biti lincovan zbog uzroka problema - Saveza, Vice i komplet Saveza koji radi protiv BiH fudbala.
Nazalost, jos uvijek ne postoji volja da se krene protiv Saveza svim silama i zbog toga bih volio da Petev dodatno zasere sa rezultatima, zbog toga mi je drago sto nije dosao vatrogasac Barbarez da spasava njihove guzice radi mira u kuci gdje bi rezultat bio sekundaran iz ljubavi i postovanja prema Sergeju.
Nikakva borba ne moze tu postaviti Vedu, Lulica, Medunjanina, Begovica, Salihovica i slicne profesionalce. Nazalost.
Mi da imamo predsjednika saveza Salihamidzica, a u savezu Bolica, Hibica, selektora Kodru nas fudbal bi dozivio procvat.
Neko ko ce savez do mladi kategorija spremiti. Postaviti selektore i skaute po struki a ne po naciji. E onda mozes polagano ocekivati uspjeh. Nemaju recimo ni hrvati u savezu neke strucnjake ali ih izvlaci da dinamo redovno proizvodi kvalitet a rijeka i hajduk tu i tamo po kojeg kvalitetnog igraca. I tako odrzavaju repku na stabilnom nivou. Uz to se tu i tamo pojavi koji dijasporas i imas repku redovnu na ep i sp. Mi nazalost nemamo ni jednog kluba koji moze kvalitet stvoriti za lige koje su malo slabije od lige petice. A o ligi petice da ne pricamo. Da imamo klub koji redovno proizvodi igrace za ligu petice onda bi se ovaj los rad saveza mogao nekako prikriti.
Nacionalno ne spominjem, nit me to interesuje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dogovoren prijateljski susret sa Crnom Gorom!
"A" reprezentativci
Bosne i Hercegovine će 2. juna na domaćem terenu odigrati prijateljsku utakmicu sa
Crnom Gorom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Doktorinho
- Kontakt:
Kakva su ono pitanja na pressici? Cuj što izlazite po sarajevskim kaficima. Jao pitanja Boze ti mene sacuvaj. Još onaj novinarcic Ligata bi ga odma tjero fol fuj fuj fuj
tugy plaky barbarez nije selektor kmeee
covjece lik nema radnog staza kao selektor, doduše nije mi jasno zasto su ga stavili u uzi krug da bi na kraju rekli nema iskustva, pa to su odma na pocetku mogli rec ako je to bila prevaga.
vjerujem u peteva
tugy plaky barbarez nije selektor kmeee
covjece lik nema radnog staza kao selektor, doduše nije mi jasno zasto su ga stavili u uzi krug da bi na kraju rekli nema iskustva, pa to su odma na pocetku mogli rec ako je to bila prevaga.
vjerujem u peteva
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Rahima i Mujdža kao potencijalni štab. Zvuči cool.
"We need to suffer. And we need to fight."
Savez bi u tom slucaju bio jedan od najboljih na svijetu.invincible1921 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 11:52Mene samo zanima sta bi bilo da je Barbarez izabran...onda bi svima ok bio savez i situacija ? Ne kontam fakat...Beduin je napisao/la: ↑28 jan 2021, 09:32Ovo si dobro rekao, on je posljedica, a ne uzrok. Pod drugim okolnostima cak i ovakav selektor bi bio ok spram mogucnosti, medjutim on ce do kraja mandata biti lincovan zbog uzroka problema - Saveza, Vice i komplet Saveza koji radi protiv BiH fudbala.
Barbarez kockar i veci uhljup od svih ovih u ssvezu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nevjerovatno da se nakon one bruke protiv Irana još uvijek zagovara pozivanje kanti iz BH Premijer lige
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Unatoč loše relacije na vranješ-navijači, lik voli igrati ovdje i za ove momke i reprezentaciju. Nisam nikada naišao na to da nije se borio za dres reprezentacije. Svoje ideale ipak treba ostaviti van terena, ali šta je tu je.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
joj sto ne mogu ovog Meme s njegovim seljackim forama i govorom. Puno se voli ulizivati Vranjesu.
Memo, Srbine!
Memo, Srbine!
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko bruka smo dozivjeli u zadnje vrijeme, niko se ne bi trebao zvatiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:28Nevjerovatno da se nakon one bruke protiv Irana još uvijek zagovara pozivanje kanti iz BH Premijer lige
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- invincible1921
- Kontakt:
Memo: Hajde ognjene sad se otvori reci mi sve sta je to bilo sa BHf i karleusom sve mi reci otvori se evo sad ovdjeCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:53joj sto ne mogu ovog Meme s njegovim seljackim forama i govorom. Puno se voli ulizivati Vranjesu.
Memo, Srbine!
Vranjes:Pa...
Memo: Ma nemoj mi nista pricat sve znam

=\_1921_/=
- Beduin
- Kontakt:
Najiritantnije stvorenje koje je koračalo ispod nebeskog svoda.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:53joj sto ne mogu ovog Meme s njegovim seljackim forama i govorom.
Memo, Srbine!
Mysterious🥷
Mozete se sjetiti,pa ubaciti nekad tekst o tome.Koliko je koji trener uzimao reprezentativcima novca da igraju za repku.Od Daidze do Robija,vjerujem da postoje dokazi i prepiske.
Jasta je, osip vidim kad mu vidim onu facu k'o u jazavca.Burns je napisao/la: ↑28 jan 2021, 16:26Najiritantnije stvorenje koje je koračalo ispod nebeskog svoda.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑28 jan 2021, 15:53joj sto ne mogu ovog Meme s njegovim seljackim forama i govorom.
Memo, Srbine!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Ne kontam kako neko od Bosnji moze da se druzi ili samo sjedi da Ognjenom, da ga ne preupita, pa zasto Ognjene, a znas da igras za reprezentaciju drzave koja je takva, kakave jeste. Ognjene, znas ko su ti sve saigraci u ekipi. I posebno da ga preupita, pa zasto i druga tetovaza, Ognjene dragi.
Vranjes je, neupitno falio i treba onoj dvojici malaca nazad. Zalaganje, veliki plus.
Al, koliko god bio dobar, pokazao je on saigracima i drugim ogromno nepostovanje. Ogormno jer je tema osjetljiva i nisu nekakve gluposti iz nogometnog svijeta.
I, glupo je da se vraca zbog Vice. Jer problemi ostaju i mogli bi eskalirati ...
Vranjes je, neupitno falio i treba onoj dvojici malaca nazad. Zalaganje, veliki plus.
Al, koliko god bio dobar, pokazao je on saigracima i drugim ogromno nepostovanje. Ogormno jer je tema osjetljiva i nisu nekakve gluposti iz nogometnog svijeta.
I, glupo je da se vraca zbog Vice. Jer problemi ostaju i mogli bi eskalirati ...
Kad ce kakav poker turnir?
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Google Adsense [Bot], jasmin10, Rimes87 i 34 gosta.