Pa po meni, a i po jos 50% ljudi na ovoj planeti. Ako cemo precizirati Man.United je uzeo vise ukupno trofeja od Poola. Dalje, Man.Utd je jedan od rijetkih klubova koji je uspio vezati sva 3 trofeja koja su se igrala pod okriljem UEFE, Kup pobjednika kupova, EL i LP. Takodjer, bolji su i medjusobno od Poola. Od 207 meceva koji su odigrali, Man.utd ima 81 pobjedu, Pool 68 i 58 puta je bilo nerijeseno. Kad na to dodas konstantnost koju itekako posjeduju Djavoli budes dojma da su ipak ispred. Velika mana Redsima je taj post u EPL.
Manchester United FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Eva Duarte trofeja ?Goretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:15Pa po meni, a i po jos 50% ljudi na ovoj planeti. Ako cemo precizirati Man.United je uzeo vise ukupno trofeja od Poola. Dalje, Man.Utd je jedan od rijetkih klubova koji je uspio vezati sva 3 trofeja koja su se igrala pod okriljem UEFE, Kup pobjednika kupova, EL i LP. Takodjer, bolji su i medjusobno od Poola. Od 207 meceva koji su odigrali, Man.utd ima 81 pobjedu, Pool 68 i 58 puta je bilo nerijeseno. Kad na to dodas konstantnost koju itekako posjeduju Djavoli budes dojma da su ipak ispred. Velika mana Redsima je taj post u EPL.
Mislim da duplo veći broj Liga prvaka govori sve
Da, bitna je samo ona statistika koja ide u korist ovog bota i njegovog fudbalskog bogohuljenja
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma ajde nema smisla da raspravljamo o dva kluba za koje ne navijamo. Ja gotivim United u Engleskoj (nemam nikakve mrznje zbog one 99'Rajaz je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:24Eva Duarte trofeja ?Goretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 12:15Pa po meni, a i po jos 50% ljudi na ovoj planeti. Ako cemo precizirati Man.United je uzeo vise ukupno trofeja od Poola. Dalje, Man.Utd je jedan od rijetkih klubova koji je uspio vezati sva 3 trofeja koja su se igrala pod okriljem UEFE, Kup pobjednika kupova, EL i LP. Takodjer, bolji su i medjusobno od Poola. Od 207 meceva koji su odigrali, Man.utd ima 81 pobjedu, Pool 68 i 58 puta je bilo nerijeseno. Kad na to dodas konstantnost koju itekako posjeduju Djavoli budes dojma da su ipak ispred. Velika mana Redsima je taj post u EPL.![]()
Mislim da duplo veći broj Liga prvaka govori sve![]()
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
No England player has created more chances at UEFA EURO 2020 than Luke Shaw (5)
#MUFC
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Cinio se kao bas slab u glavi, nije izgledao kao neko ko ce podnijeti pritisak Tellesa. Ali brate kako nas je samo zajebao, haos...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Meni je čudno kako ljudi i dalje zaboravljaju da je Shaw i ranije imao dobrih sezona (čak je bio i igrač sezone) i utakmica kad (i dok) je bio spreman, obzirom koliko se Tellesov dolazak spominje kao neka prekretnica.
Tačno je da je ova sezona bila baš brutalno dobra i najbolja do sada, ali nije on bio baš truba ranije kako se priča. Defanzivno uvijek stijena bio, a ofanzivno je uvijek imao potencijal. Tu je ove sezone ključnu stvar unaprijedio, a to je završni pas/centaršut. Utrčavanja u prostor su i ranije bila tu, kao i generalno dobra tehnika sa loptom, s tim nikad nije imao problem.
Samo da ostane zdrav i spreman i dalje.
Tačno je da je ova sezona bila baš brutalno dobra i najbolja do sada, ali nije on bio baš truba ranije kako se priča. Defanzivno uvijek stijena bio, a ofanzivno je uvijek imao potencijal. Tu je ove sezone ključnu stvar unaprijedio, a to je završni pas/centaršut. Utrčavanja u prostor su i ranije bila tu, kao i generalno dobra tehnika sa loptom, s tim nikad nije imao problem.
Samo da ostane zdrav i spreman i dalje.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Shaw nije imao ovakvu konstantu na WC nivou do dolaska Tellesa.
Ne kazem uopste da je bio los igrac do tog momenta.
Ne kazem uopste da je bio los igrac do tog momenta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Interesantno korištenje Sancha od strane Southgatea u prvih 45 protiv Ukrajine. Uglavnom šparta kroz sredinu, samo jednom probio po desnoj strani. Nisam ga puno gledao, ali ima paklenu promjenu pravca i ubrzanje.
Edit: kakve dvije asistencije Shawa i lomljenje ukrajinaca, plus gol Maguirea. Odlični naši za sad
Edit: kakve dvije asistencije Shawa i lomljenje ukrajinaca, plus gol Maguirea. Odlični naši za sad
Zadnja izmjena: al..., dana/u 03 jul 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonReborn
- Kontakt:
Naši momci prekucali večeras.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Kako mi je drago što sam znao da je ovaj momak top potencijal i vrhunski igrač. Da nije bilo yebenog Meksikanca, sad ne bi bilo dileme ko je najbolji lijevi bek na svijetu. Luke Shaw. 
I dan danas mu ne halalim onaj krvnicki i NAMJERNI start. Iskreno mu zelim da karijeru okonca u Dinamu iz Donje Mahale ili jos bolje u nekom klubu koji se takmici protiv Donje Mahale, ne bil dozivio istu sudbinu protiv njihovih mesara
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakvog mi lijevog beka imamo jbt.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Shaw treba nasamarati Rashu i Sancha, a Maguire da ih drzi dok ih on lema
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nayebali smo mi sa ovim karakterima poput Rashforda evo sad i Sancha a i Greenwood je na finom putu...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa nezz sta je ocekivao koji moj? Ne koristis ih cijelo prvnestvo, pogotovo Rasha. I onda hajte sutati najvaznije penale na turniru? To je do selektora, jedan Saka je ocigledno pokazao veca muda od ljubimca mu Sterlinga.
Shaw i Maguire odlican Euro, samo da ih povrede zaobidju.
Shaw i Maguire odlican Euro, samo da ih povrede zaobidju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kakvi karakteri? Maestro te ubaci 20 sekundi pred penale, davao ti minute na kapaljku i hajde šutaj nezagrijan najvažniji penal u karijeri. Usrao je Southgate i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.