Sta to ba ??L' Imperator je napisao/la:U srijedu, 1 Juna :]Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???

Sta to ba ??L' Imperator je napisao/la:U srijedu, 1 Juna :]Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
ma polufinale Kupa ZDK_DarriO_ je napisao/la:Sta to ba ??L' Imperator je napisao/la:U srijedu, 1 Juna :]Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
aham..L' Imperator je napisao/la:ma polufinale Kupa ZDKDarriO je napisao/la: Sta to ba ??
Naravno! :]GusaR 1996 je napisao/la:Bozicic ostaje u Rudaru!
Ja cuo da se igra na Mladosti..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Ako ostane,ost"o jeuglavnom svi na derby
u srijedu.......na Vardu
![]()
L' Imperator je napisao/la:Ja cuo da se igra na Mladosti..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Ako ostane,ost"o jeuglavnom svi na derby
u srijedu.......na Vardu
![]()
hahah, jest poganNight_Crew_Kakanj je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Ja cuo da se igra na Mladosti..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Ako ostane,ost"o jeuglavnom svi na derby
u srijedu.......na Vardu
![]()
Ne znamvidjet cemo na plakatama do tekme
ustvari znat cu ja
a gdje god da se bude igralo zna se...
Treneru sto sve primjetis na zenama,zao mi je al ces morati da se pozdravis sa Kup-om Bosne i Hercegovine
heheee...Pobjeda Rudara zna se...![]()
i fudbalskog znanja
Ima dole par igraca koji bi po mom misljenju mogli biti medju 18 u RudaruGusaR 1996 je napisao/la:Vidim i oni su bili na tekmi protiv TOŠK-a :)Mozda na ljeto dobijemo pojacanje iz redova gradskog rivala
neznam za slavisu bozicica ali jovic 100 % ostaje u zvijezdiL' Imperator je napisao/la:BOŽIČIĆ ILI JOVIĆ NA KLUPI BORCA?
U posljednje vrijeme špekuliše se sa brojnim imenima koja bi mogla naslijediti Jagodića na klupi Borca, no SportSport.ba saznaje da banjalučki premijerligaš ima dvije želje, a to su Dragan Jović (Zvijezda) i Slaviša Božičić (Rudar Kakanj).
Čelnici Borca sa pomenutim stručnjacima trebali bi obaviti razgovore početkom naredne sedmice i nakon istih najvjerovatnije će imenovati novog šefa stručnog štaba.
i ja se nadam da ce Slavisa ostati u Rudarunedžad je napisao/la:neznam za slavisu bozicica ali jovic 100 % ostaje u zvijezdiL' Imperator je napisao/la:BOŽIČIĆ ILI JOVIĆ NA KLUPI BORCA?
U posljednje vrijeme špekuliše se sa brojnim imenima koja bi mogla naslijediti Jagodića na klupi Borca, no SportSport.ba saznaje da banjalučki premijerligaš ima dvije želje, a to su Dragan Jović (Zvijezda) i Slaviša Božičić (Rudar Kakanj).
Čelnici Borca sa pomenutim stručnjacima trebali bi obaviti razgovore početkom naredne sedmice i nakon istih najvjerovatnije će imenovati novog šefa stručnog štaba.
a vece sanse ima u borcu negu u rudaru ali iskreno nebi mogu on nista napraviti u borcu kao ni jedan drugi trener sto ce doci jer premalo je vremena da se ekipa upozna i netreba nista posebno ocekipati od borca u evropi_DarriO_ je napisao/la:Ma glup je ako ode u Borac! Oni sad ocekuju neki uspjeh u Lp, a da li on (ili neko drugi) to moze s onom ekipom, pitanje je..
on je placen u rangu sa premijerligaskim trenerima (od dosta njih i veca primanja ima)nedžad je napisao/la:a vece sanse ima u borcu negu u rudaru ali iskreno nebi mogu on nista napraviti u borcu kao ni jedan drugi trener sto ce doci jer premalo je vremena da se ekipa upozna i netreba nista posebno ocekipati od borca u evropi_DarriO_ je napisao/la:Ma glup je ako ode u Borac! Oni sad ocekuju neki uspjeh u Lp, a da li on (ili neko drugi) to moze s onom ekipom, pitanje je..
jest to, al sa Rudarom može biti samo 2. u 1 ligi FBIH_DarriO_ je napisao/la:Sigurniji je na klupi Rudara, vec sto bi bio u Borcumislim da se tamo ne bi zadrzao ni par mjeseci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.