Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
Jao, ne mogu vjerovati da gube od ovih pokemona. Tranmere povede 3:0, a prije toga šok vamo, 0:1. No ako Bog da preokrenut će oni ovo. Barem se nadam.
samo da izjednacimo prije poluvremena, mozemo ih onda okrenuti u drugome..Neutral je napisao/la:Jao, ne mogu vjerovati da gube od ovih pokemona. Tranmere povede 3:0, a prije toga šok vamo, 0:1. No ako Bog da preokrenut će oni ovo. Barem se nadam.
- sarajlija89
- Kontakt:
a jbt...kako vako..rekli ste da je siguran

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dobro ima jos preko 50 minuta igre 
- sarajlija89
- Kontakt:
ako dobijete redovno cu vas pratit
FORZA MILLWALL
kako zvuci 
FORZA MILLWALL
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Oni već napravili dvije izmjene. Polahko samo, nije sve izgubljeno, ipak je ovo jedna vrlo značajna utakmica za Millwall. Psihološki pritisak, te sada i gube sa 0:1. Upravo je sada trenutak kada moraju pokazati i dokazati da imaju kvalitet za tu drugu ligu.
They can do ti !!!
They can do ti !!!
@sarajlija: vazi
@neutral: evo poluvreme, jos uvijek 0-1. ovo ce biti pravi test karaktera ovog tima, jer u prvom poluvremenu igra nije uopste bila na nivou..
@neutral: evo poluvreme, jos uvijek 0-1. ovo ce biti pravi test karaktera ovog tima, jer u prvom poluvremenu igra nije uopste bila na nivou..
Hoće li više izjednačiti, neće valjda zijaniti od ovih. 
gazimo ih u drugome poluvremenu, samo fali gol..
millwall-brentford 1-1(robinson 75')
Počelo je, počelo, sada ako Bog da po pobjedu.
Prava šteta za ovo 1:1. Kiksali, kada nije trebalo.
steta da nismo mogli dobiti ovaj brentford doma veceras, pratio sam drugo poluvreme preko radio BBC i kaze komentator da smo ih skroz slomili al nije bila realizacija na nivouNeutral je napisao/la:Počelo je, počelo, sada ako Bog da po pobjedu.
kako god, come on you lions!
- pirotehnicar
- Kontakt:
Uh kako ce biti veselo ako Millwal udje u chanpioship a West ham ispadne iz premier lige.

Očekivao sam ovdje sigurno pobjedu, i danas , odnosno jutros sam rekao pobjeda 100%, a vidi šta se desi. No dobro je, i bod je dobar kada se uzme u obzir da su gubili. Sljedi Colchester koji je danas zijanio 2:0. Ako Bog da očekujem tu pobjedu.
sad mi je ovaj remi pao jos teze, jbt kakvi sudija ima sveSkipper Robbo was perfectly placed to convert Tony Craig's inswinging corner to cancel out Carl Cort's controversial opener for The Bees that was clearly offside.
Leeds 0 - 3 Swindon
Hajde dobro, makar je Leeds zijanio.
Hajde dobro, makar je Leeds zijanio.
dobro je nek swindon odradio svoj posao, sad je swindon samo bod ispred nas a mi imamo mnogo bolju gol-razliku od njih. a vidi ovo, zadnja utakmica sezone je millwall-swindon, golemo!
Zamisli da treba pobjeda Millwall-u za direktni plasman u 2 ligu. 
nesmijem ni pomislit sta bi se desilo da u tome scenariju izostane pobjeda millwalla^^Neutral je napisao/la:Zamisli da treba pobjeda Millwall-u za direktni plasman u 2 ligu.
Potop favorita ovo kolo. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.