Znam za to ima vise od pola godine. Ali dosta ovisi od BHTelecoma. Zelja postoji kao sto je bilo i prije tokom cijele sezone, sada ili iduce al vidjet cemo.Lik je napisao/la:Nešto se spominjalo da trebaju i treći dio Premijer lige sad prenositi neke tekme. Vidjećemo, to bi bilo odlično.hlive je napisao/la:Siroki-Zeljo je na NasaTV isao uzivovlakanje je napisao/la:Kakva je situacija sa prenosima utakmica kupa? Je l' neko prenosio, cini mi se da je mozda sportklub prenosio zeljo-siroki?!
A sad je Siroki-Borac na Arenasport i Sarajevo-Zrinjski.. Ako sam dobro upratio. Isto tako i uzvratne utakmice
Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
It's better when it's live
Pa ne vidim razlog sto im ne bi dali i ispod cijene ove utakmice koje nece prenosit. Nek Arena uzme 2 utakmice po kolu koje ostanu,i prije su uzimali Borac,Zrinjski i Siroki. I Radnik naravno. Ne znam sta je s tim Radnikom,sto njih svi prenose 

SAMO ŠIROKI!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma telecom Želju i Sarajevo neće prodati ni ESPN-u. Ugovor saveza i njih oko prenosa je kriminal žestoki.since1948 je napisao/la:Pa ne vidim razlog sto im ne bi dali i ispod cijene ove utakmice koje nece prenosit. Nek Arena uzme 2 utakmice po kolu koje ostanu,i prije su uzimali Borac,Zrinjski i Siroki. I Radnik naravno. Ne znam sta je s tim Radnikom,sto njih svi prenose
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kup je "nezavisan" što se tiče prenosa, tu Telekom nema monopol. Znam da je prošle godine Želju u četvrtfinalu protiv Širokog u revanšu prenosio SK, polufinale obje tekme protiv Slobode isto SK, a finale protiv Krupe je prenosila Arena obje tekme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bilo bi dobro.Lik je napisao/la:Nešto se spominjalo da trebaju i treći dio Premijer lige sad prenositi neke tekme. Vidjećemo, to bi bilo odlično.hlive je napisao/la:Siroki-Zeljo je na NasaTV isao uzivovlakanje je napisao/la:Kakva je situacija sa prenosima utakmica kupa? Je l' neko prenosio, cini mi se da je mozda sportklub prenosio zeljo-siroki?!
A sad je Siroki-Borac na Arenasport i Sarajevo-Zrinjski.. Ako sam dobro upratio. Isto tako i uzvratne utakmice
Srecom ove godine istice idiotski dvogodisnji ugovor sa bhtelekomom i za nadati se da ce klubovi biti pametniji i paziti sta potpisuju za sledecu sezonu.
Hvala na odgovorima u svakom slucaju.
Klubove nitko nista ne pitavlakanje je napisao/la:Bilo bi dobro.
Srecom ove godine istice idiotski dvogodisnji ugovor sa bhtelekomom i za nadati se da ce klubovi biti pametniji i paziti sta potpisuju za sledecu sezonu.
Hvala na odgovorima u svakom slucaju.
Pita, kako ne pita. Uvijek imas opciju da ne potpises ugovor.
Prije dvije godine je vecina samo uzela i potpisala a svega dva ili tri su pokusala nesto da promijene. Da su klubovi izasli sa zajednickim stavom i trazili da se prava za tv prenose iskljuce iz ugovora o generalnom sponzorstvu ova situacija sa mojaTv bi bila kud i kamo bolja.
Prije dvije godine je vecina samo uzela i potpisala a svega dva ili tri su pokusala nesto da promijene. Da su klubovi izasli sa zajednickim stavom i trazili da se prava za tv prenose iskljuce iz ugovora o generalnom sponzorstvu ova situacija sa mojaTv bi bila kud i kamo bolja.
Jbg klubovi nemaju zajednicki stav i tesko da ce ga u buducnosti i imati. Svi ganjaju svoj interes. 16 godina ne mogu da naprave udruzenje premijerligasa. Po mom misljenju Telecom ce hladno dobiti novi ugovor i j.ebavat nas jos dvije godine. Daj boze da ga ne produze i da Arena to uzme.vlakanje je napisao/la:Pita, kako ne pita. Uvijek imas opciju da ne potpises ugovor.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
https://sportsport.ba/fudbal/u-srijedu- ... ran/307912
Pa kako ovo moze??? I ko je ovo dopustio kada se znalo i kada je izvlacenje i kada se igra!
Pa kako ovo moze??? I ko je ovo dopustio kada se znalo i kada je izvlacenje i kada se igra!
-
- Kontakt:
Normalno da je glupa odgoda,isto da Ukrajinci reknu odgodite LE nismo zavrsili pripreme.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi ba na pripremama, boli ih krc 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TamniVilajet
- Kontakt:
Trebali su reci da nesto popravljaju i prijaviti stadion u Antaliji kao alternativu. Vjerovatno bi ovi nasi glupani u savezu prihvatili 

- Tristan
- Kontakt:
Ona parola Lesinara iz sampionske sezone: "Liga, savez, drzava... ma sve je cirkus!"vlakanje je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/u-srijedu- ... ran/307912

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Baš sad vidim na naslovnoj odigrali prijateljsku protiv Dnipra u Antaliji danas, reko yebo majku danas protiv Dnipra, a prekosutra protiv Klisa, ne znam kako će uopšte moći uskladiti to.vlakanje je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/u-srijedu- ... ran/307912
Kad evo imam šta vidjeti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolve
- Kontakt:
Sarajevo - Zrinjski. 17h
Široki - Borac. 19h
Taman se mogu obe pogledat fino. Hoce li SA-ZR bit na areni?
Zvijezda - TOŠK 14h. Neznam ima li prijenosa
Široki - Borac. 19h
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa Tv, samo KoševoEvolve je napisao/la:Sarajevo - Zrinjski. 17h
Široki - Borac. 19h
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
? сезоне је Арена ? све & " ? савез " $. " ? у " за " права, - у савезу " права на све " $ $ & & % су ' тв " &.since1948 je napisao/la:Pa ne vidim razlog sto im ne bi dali i ispod cijene ove utakmice koje nece prenosit. Nek Arena uzme 2 utakmice po kolu koje ostanu,i prije su uzimali Borac,Zrinjski i Siroki. I Radnik naravno. Ne znam sta je s tim Radnikom,sto njih svi prenose
$ се $ - $ " Арена " " & & " % ' $ " са " стране ", па $ " у ? $.
Сутра " на " & " пренос " ".
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- Evolve
- Kontakt:
Nadam se i ja, ali tesko izvodivo, barem kako sada stvari stoje i politika saveza.
NK Široki Brijeg
- ASD
- Kontakt:
Hoce li iko ista prenositi danas?
17:00 Sarajevo - Zrinjski ArenasportASD je napisao/la:Hoce li iko ista prenositi danas?
19:00 Široki Brijeg - Borac Arenasport
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.