Moderator/ica: GracanicaAA
Pao vam kamena sa srcaAlminjo99 je napisao/la:Moćni City![]()
Okpaulus je napisao/la:Mocni kad nema premosa i Kenana , posteno sudjenje i Velez vas SATRO!!!
Jel ih treba bit sramota sto su izgubili od veleza na njihovom stadionu ?paulus je napisao/la:Mocni kad nema premosa i Kenana , posteno sudjenje i Velez vas SATRO!!!
Čim ti i mi svi ostali ovoliko pišemo na temi Sloge cilj ispunjen, ljudi rade dobro sviđalo se to nekome ili ne.theboss_RD07 je napisao/la:Niko se nije usro od straha pred slogom. Vrlo je ocito. Ono sto smo zadnjih par kola gledali je Azmir Husic. Ovo sto danas gledamo je Sloga..
Ili ti ga city..
Vidim raduješ se k'o da ste Bayern dobili.josipmusa je napisao/la:Iduce kolo u sajmin hen sudi Keno koda gledam
vat iz prezident sejing? Iz det post inaf for sendvic end sokic ?sviunapad1010 je napisao/la:Vidim raduješ se k'o da ste Bayern dobili.josipmusa je napisao/la:Iduce kolo u sajmin hen sudi Keno koda gledam
Radila guza k'o meduza jel da jole
Nije ti dobro jole bogami saberi se euforija te puca.josipmusa je napisao/la:Pa covjece tvoj mega klub izgubi od fenjerasa, sanse za PL minimalne a ti sav sretan,
Stigao sendvic sa parizerom i dvojni c priznaj
Nemoj bola biti seljak covjek i pratit put lika iz Prusca koji se predstavlja da je tuzlak i pise na ovoj temi dan i noc, a klub mu u PL, nemoj da ti takvi sluze kao primjersviunapad1010 je napisao/la:Čim ti i mi svi ostali ovoliko pišemo na temi Sloge cilj ispunjen, ljudi rade dobro sviđalo se to nekome ili ne.theboss_RD07 je napisao/la:Niko se nije usro od straha pred slogom. Vrlo je ocito. Ono sto smo zadnjih par kola gledali je Azmir Husic. Ovo sto danas gledamo je Sloga..
Ili ti ga city..
Meni je ok priča podržavam, pogotovo jer Sloga nije na budzetskim jaslama kao većina klubova.
Sad ce i Vrapcicani da dođu na temu, palo im 100 tona sa leđa danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.