Sa kim da povuče, Ronaldo ima saigrače koji igraju u iole ozbiljnim klubovima, gdje igraju Salahovi, nemoj mi samo pomenuti El Nenija.dinoze je napisao/la:Pa on nemoze ovdje sam da predze nijednog rusa.Fuerza je napisao/la:Salah je ove sezone pokazao svoje fudbalsko umijeće. Nije on kriv što u reprezentaciji nema iole ozbiljnog saigrača!CROtorious je napisao/la:Ne vidim nesta ovog balon d'or kandidata Salaha.
Lako je igrati kada ti Mane, Firminho i Can lopte nabacuju.
Ako si svjetska klasa onda ko Ibrahimovic ili Ronaldo povuci prema naprijed a on ovdje nepostoji.
Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Nije ovo trut Messi 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
VAR 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nisam vidio kako je došlo do penala.Ne moze čovjek po puding otić.
Ovako jedino i mogu dati ovi amateri.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hajmo Egipatski Messi do preokreta nisi dzaba uz bok Ronaldu i Argentinskom Messiu, opet si dokazao klasu 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa sta je problem sto se sviraju penali?
Hejteri na aparatima

3 - Denis Cheryshev has scored more goals in this two #WorldCup games for #RUS (three) than in the two last La Liga seasons (two). Uncover

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ali se ovaj cro-dinosaurus uhvatio salaha Boze sacuvaj. eto vam ga, gol.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
dade ga najbolji igrač svijeta
hvala bogu na penalu, ne bi drugačije ništa ni uradio.
hvala rusima što će ove kozojebe poslati kući, više mi se popeo na qurac.

hvala bogu na penalu, ne bi drugačije ništa ni uradio.
hvala rusima što će ove kozojebe poslati kući, više mi se popeo na qurac.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa imaju i Messi i Ronaldo a i Ibrahmovic dosta losih utakmica na SP. Gdje logika donositi zakljucak na osnovu jedne utakmice?dinoze je napisao/la:Pa on nemoze ovdje sam da predze nijednog rusa.Fuerza je napisao/la:Salah je ove sezone pokazao svoje fudbalsko umijeće. Nije on kriv što u reprezentaciji nema iole ozbiljnog saigrača!CROtorious je napisao/la:Ne vidim nesta ovog balon d'or kandidata Salaha.
Ako si svjetska klasa onda ko Ibrahimovic ili Ronaldo povuci prema naprijed a on ovdje nepostoji.
Jbo te dan, kad pratis fudbal godinama i mislis da odlicni igraci igraju odlicno svaku utakmicu u godini.

Dzeko povedi malo anela i ekipitzu tamo na temu grupe gdje su Englezi, treba malo procistito to falite namJack je napisao/la:Hajmo Egipatski Messi do preokreta nisi dzaba uz bok Ronaldu i Argentinskom Messiu, opet si dokazao klasu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mo Salah, Mo Salah...

Cist penal be svira
Said Husejinović bi oplemenio igru Egipta i Saudijske Arabije. Ne iz prvog mandata u Sarajevu, već i ovaj iz drugog.
Ali Salah je fakat genije i to se vidi pri svakom kontaktu sa loptom, steta sto nema pomoci, ElNeny ga je iznevjerio
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Cuo od meneSTEVIE je napisao/la:to je upravo rekao i cini mi se robi prosinecki prije pocetka prvenstva.

Znam, nije ni moj post na tebe nego na pojedine koji pisu gluposti.Svako ko imalo razumije nogomet je znao da Egipat nece mnogo uraditi na ovom prvenstvu iako imaju Salaha, jedna klasa i 10 prosjecnih ili ispodprosjecnih igraca, odmah se znalo da ce vjerovatno u grupi ispasti.BoixosNois1899 je napisao/la:Moj se post nije odnosio na večerašnju utakmicu, nego generalno na Salaha kao igrača. Večeras je bilo i nerealno očekivati od njega nešto jer još uvijek nije ni oporavio se potpuno od povrede.
Isti sam, bas se iznenadim sta se sve napise ovdje na forumuOsim13 je napisao/la:Citam i ne mogu da vjerujem.

Egipat je toliko los da i Salah izgleda smiješno .
Ne blamiraj se.dinoze je napisao/la:Pa on nemoze ovdje sam da predze nijednog rusa.Fuerza je napisao/la:Salah je ove sezone pokazao svoje fudbalsko umijeće. Nije on kriv što u reprezentaciji nema iole ozbiljnog saigrača!CROtorious je napisao/la:Ne vidim nesta ovog balon d'or kandidata Salaha.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.