Sta ovo stripper odyebo Kolasinca za buducnost^^? Zuka velika nada i talenat na poziciji stopera, trazi ga Roma...Bicakcic posto lijevi bek, Hajrovic ballon d'or aspirant...ova neka vrsta alternative history, stranger things^^mma_hz je napisao/la:Sta je ovo tobejarabi,hos da se omrsim??JackTheStripper je napisao/la:Ja bio volio vidjeti ovo u buducnosti;
Sehic
Vranjes, Memisevic, Zukanovic, Bicakcic
Hajrovic, Besic, Pjanic, Prcic, Duljevic
Kodro
BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
NiftyDribbler je napisao/la:Odakle:-)?Miske01 je napisao/la:Bilo bi ekstra, vidjeli bismo odakle nam dolazi vise snage i kvalitetaNiftyDribbler je napisao/la:Jedna interesantna kontrolna utakmica bi bila
Bh diaspora vs. "Domaći" BHPL
Begović
Gazibegović Đumić Bičakčić Kolašinac
Pjanić Bešić Prcić
Demirović Djurić Kodro
Vs.
Duljević Džeko Višća
Sarić Cimirot Krunić
Ćivić Zukanović Vranješ Todorović
Šehić
Šta mislite kako bi izgledalo:-)?
Dzeku, Krunica ili Zukanovica uvrstit medju "domace" je smijesno.
Svak igrac koji je ostao odredjeni period (rekao bih 2-3 sezone) u BiH je propao, jer najvjerovatnije imamo najlosiju ligu od ovih potencijalnih reprezentacija za EP/SP. Razlika izmedju domace lige i reprezentacije u kvalitetu nije ni u jednoj drugoj drzavi na svijetu tako drasticna kao kod nas. Mozda, ali samo mozda, kod Irske.
- JackTheStripper
- Kontakt:
NiftyDribbler je napisao/la:Sta ovo stripper odyebo Kolasinca za buducnost^^? Zuka velika nada i talenat na poziciji stopera, trazi ga Roma...Bicakcic posto lijevi bek, Hajrovic ballon d'or aspirant...ova neka vrsta alternative history, stranger things^^mma_hz je napisao/la:Sta je ovo tobejarabi,hos da se omrsim??JackTheStripper je napisao/la:Ja bio volio vidjeti ovo u buducnosti;
Sehic
Vranjes, Memisevic, Zukanovic, Bicakcic
Hajrovic, Besic, Pjanic, Prcic, Duljevic
Kodro
Joj, tek sad vidoh da sam izostavio Kolasinca. Nije mi dobro.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
avenija je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Amarinho je napisao/la:
Svak igrac koji je ostao odredjeni period (rekao bih 2-3 sezone) u BiH je propao, jer najvjerovatnije imamo najlosiju ligu od ovih potencijalnih reprezentacija za EP/SP. Razlika izmedju domace lige i reprezentacije u kvalitetu nije ni u jednoj drugoj drzavi na svijetu tako drasticna kao kod nas. Mozda, ali samo mozda, kod Irske.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 28 maj 2018, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam ja jedini koji kad pogleda ovaj sastav nase repke idalje ne moze shvatiti da je to sad to, kao da gledam neku drugu repku nmg zamisliti reprezentaciju bez vede i Džeke u napadu, Lule po krilu, Spahe ko kapitena... Svaka Cast svima Al kad vidim Sarica, Kodru itd izgleda mi kao da je to B tim u odnosu sta smo imali
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ma dobro Vels ima reda radi oni amatersku ligu. Njihovi glavni klubovi se takmice u engleskoj, Swansea, Cardiff...Vucevich je napisao/la:Amarinho je napisao/la:
Svak igrac koji je ostao odredjeni period (rekao bih 2-3 sezone) u BiH je propao, jer najvjerovatnije imamo najlosiju ligu od ovih potencijalnih reprezentacija za EP/SP. Razlika izmedju domace lige i reprezentacije u kvalitetu nije ni u jednoj drugoj drzavi na svijetu tako drasticna kao kod nas. Mozda, ali samo mozda, kod Irske.![]()
odlicno si rekao Amare. Mozda samo Vels i Irska imaju takvu razliku u kvalitetu (pored BiH).
A Irska eto tu je negdje ma da su evo meni se cini bas ovu sezonu imali predstavnika u evropi tacnije u grupnoj fazi liga evrope. (FC Dundalk)
Imala je i Makedonija, Albanija...ustvari kraca je lista onih koji nisu nikad imali predstavnika - ako neko ima zivaca, mogao bi nam tu listu predstavit.
San Marino, Andorra, Gibraltar, Bosna, Malta... ko jos?
Mene samo zanima jel nam odbrana planirana ovo sto se izvodi i jel Saric stvarno stalni u 11 pored Krunica koji je imao vrhunsku sezunu, ma neda mi se nabrajat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Amarinho je napisao/la:Ma dobro Vels ima reda radi oni amatersku ligu. Njihovi glavni klubovi se takmice u engleskoj, Swansea, Cardiff...Vucevich je napisao/la:Amarinho je napisao/la:
Svak igrac koji je ostao odredjeni period (rekao bih 2-3 sezone) u BiH je propao, jer najvjerovatnije imamo najlosiju ligu od ovih potencijalnih reprezentacija za EP/SP. Razlika izmedju domace lige i reprezentacije u kvalitetu nije ni u jednoj drugoj drzavi na svijetu tako drasticna kao kod nas. Mozda, ali samo mozda, kod Irske.![]()
odlicno si rekao Amare. Mozda samo Vels i Irska imaju takvu razliku u kvalitetu (pored BiH).
A Irska eto tu je negdje ma da su evo meni se cini bas ovu sezonu imali predstavnika u evropi tacnije u grupnoj fazi liga evrope. (FC Dundalk)
Imala je i Makedonija, Albanija...ustvari kraca je lista onih koji nisu nikad imali predstavnika - ako neko ima zivaca, mogao bi nam tu listu predstavit.
San Marino, Andorra, Gibraltar, Bosna, Malta... ko jos?
Dobro je pa i imamo reprezentaciju koja nije u 6 sesiru.
Cim se Dzeko oprosti, mi ce mo bit reprezentacija u rangu Armenije, Makedonije i slicnim.KEC je napisao/la:Jesam ja jedini koji kad pogleda ovaj sastav nase repke idalje ne moze shvatiti da je to sad to, kao da gledam neku drugu repku nmg zamisliti reprezentaciju bez vede i Džeke u napadu, Lule po krilu, Spahe ko kapitena... Svaka Cast svima Al kad vidim Sarica, Kodru itd izgleda mi kao da je to B tim u odnosu sta smo imali
Ako se ne pojavi neka nova "generacija" predvodjena nekim novim "Dzekom" ali evo trenuta situacija ne obecava bas.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mogli su utakmicu vala stavit u vecernji termin, ovako u 6 je problem jer bar 60% raje ce postit..,
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa sta sad? Ne smijes gledat utakmice dok postis ili?FrancescoTotti je napisao/la:Mogli su utakmicu vala stavit u vecernji termin, ovako u 6 je problem jer bar 60% raje ce postit..,
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E jesi ogranicen ko konzola. Mozda bi otisao na utakmicu al sto da idem ako znam da cu se napatit i nece mi bit komforno. A da je u 8:30 recimo otisao bi sigurno, iftario se na tribini i uzivao.Amarinho je napisao/la:Pa sta sad? Ne smijes gledat utakmice dok postis ili?FrancescoTotti je napisao/la:Mogli su utakmicu vala stavit u vecernji termin, ovako u 6 je problem jer bar 60% raje ce postit..,
Trebali su razmisljat o tome al sta je tu je.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Smiješ, ali ako ne navijaš za Sarajevo kako da Sariću rokneš sve po spisku kad Višća promaši prazan gol.Amarinho je napisao/la:Pa sta sad? Ne smijes gledat utakmice dok postis ili?FrancescoTotti je napisao/la:Mogli su utakmicu vala stavit u vecernji termin, ovako u 6 je problem jer bar 60% raje ce postit..,
FrancescoTotti je napisao/la:E jesi ogranicen ko konzola. Mozda bi otisao na utakmicu al sto da idem ako znam da cu se napatit i nece mi bit komforno. A da je u 8:30 recimo otisao bi sigurno, iftario se na tribini i uzivao.Amarinho je napisao/la:Pa sta sad? Ne smijes gledat utakmice dok postis ili?FrancescoTotti je napisao/la:Mogli su utakmicu vala stavit u vecernji termin, ovako u 6 je problem jer bar 60% raje ce postit..,
Trebali su razmisljat o tome al sta je tu je.
Kad citam evo tvoje argumente kontra utakmice, pitam se ko je ogranicen. Haha.
To samo ima kod nas, da ti je to izgovor da ne ides na utakmicu.
"napatit i nece mi bit komforno" ma nemoj...
Ne rise.
termin je glup isključivo radi toga što dosta raje neće moći stići u zenicu poslije posla, dosta njih ne može izaći ni ranije sa posla, a kamo li uzeti slobodan dan.
i vidi se to po gradu, skroz slabo raje ima.
a ravnati se prema vjernicima na baterije koji se poslije 335 dana godišnje sjete islama je još gluplje, uostalom stadioni ni nisu mjesto gdje bi jedan prosječan vjernik morao obitavati, a kamo li iftariti.
i vidi se to po gradu, skroz slabo raje ima.
a ravnati se prema vjernicima na baterije koji se poslije 335 dana godišnje sjete islama je još gluplje, uostalom stadioni ni nisu mjesto gdje bi jedan prosječan vjernik morao obitavati, a kamo li iftariti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
prenisi li jos neko osim face tv?
Naprotiv, termin je odlican za postace, odgledas tekmu, i onda kao covjek odes poslije i iftaris u gradu!
Jedino sto Dzeko i Pjanic od te generacije drze tu repku...fale nam svima Misimovic, Spaha, Lulic, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Rahimic...
Jedino sto Dzeko i Pjanic od te generacije drze tu repku...fale nam svima Misimovic, Spaha, Lulic, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Rahimic...
TVCG2armin dju je napisao/la:prenisi li jos neko osim face tv?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, EdinjoBos i 50 gostiju.