Youtube Clipovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Youtube Clipovi
[youtube][/youtube]
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
[youtube][/youtube]
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
al ih syebase, pogotovo Drogbu

hahaha jedna od najboljih reklama dosadQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]

- Nail for Real
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
strasnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Nail for Real
- Kontakt:
Bilo jedno sto putBosnianHero je napisao/la:strasnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pravo dobra reklama, al messija na kraju, isto mis se izvuce iz travedrH je napisao/la:hahaha jedna od najboljih reklama dosadQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
al ih syebase, pogotovo Drogbu![]()

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- roy_makaay
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
roy_makaay je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Wow sjajno jel sad ok ?
Zadnja izmjena: reds, dana/u 12 jul 2010, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Koliko si postova od tih nabio sa tim citiranjem i jos nista ne rekao, samo smajli
I ja dodjem na temu jer je nesto novo, a ono glupan citirao sa smajlijem jer mu je smijesno. Mislim ne kontam, pa i nama je svima smijesno i trebamo svi na ovoj "opterecenoj" temi citirat sve ove video. Ovdje bi trebao moderator brisat sve ove citirane video sa Youtube!!!!

I ja dodjem na temu jer je nesto novo, a ono glupan citirao sa smajlijem jer mu je smijesno. Mislim ne kontam, pa i nama je svima smijesno i trebamo svi na ovoj "opterecenoj" temi citirat sve ove video. Ovdje bi trebao moderator brisat sve ove citirane video sa Youtube!!!!
Dragon Town
zmaj, slazem se, ljudi citiraju 10 slika i stave smajli, mislim nea smisla...
Evo jedan fin klip, ovo je umjetnik
[youtube][/youtube]
Evo jedan fin klip, ovo je umjetnik

[youtube][/youtube]
Colour of Manchester is blue...
- Nail for Real
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Tipicni Jenkiji!Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Colour of Manchester is blue...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.