Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2009, 01:13

harishp je napisao/la:Zasto se aplaudiralo ili skandiniralo Supicu.Pa covjece ti si izgleda gledao kakvu Spansku sapunicu dok je tekma bila na sasvim drugom programu.
Tip je dobio 30 minuta prije kraja udarac.I veliko je bilo pitanje bilo hoceli nastaviti.
Zamijena mu je niko drugi nego Nurkovic.
Vrlo dobro znamo da je za 18 minta primio tri gola protiv Irana,kako bi tek prosli protiv Belgije.
Nemogu da shvatim kako ljudi mogu o svemu pisati a uopste ne pogledaju cinjenice.
Ma,reprizirali Esmeraldu,pa malo gledao...to mi je omiljena serija :D!Salu na stranu ,da ne idem puno izvan teme,stvarno je onaj Supic kvalitetno retardiran,ali bas ono kvalitetno...mislim,ljudina je to,bas je ono normala lik,ali je grob medju stativama,pa imamo mi u Lokomotivi Mostarskoj boljeg golmana...Velez necu spominjati,jer je Hadzidzulbic za njega Iker Casillas!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 avg 2009, 01:14

A sta vi mislite da ce u savez doc neki bolji, pa i ako ovi odu doce neki koji ce se od ovih razlikovat samo po imenu i prezimenu

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 27 avg 2009, 01:41

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@genghis
pa i nije bas tako.,...ti podrzavas Zelju, automatski podrzavas i upravu...
kad je bio bojkot utakmica prosle sezone ja nisam iso na utakmice i vozdra...e tako treba da sad bude...

@harishp

pa ne treba sutiti i gledati...vec treba se boriti protiv toga...a Bgm i borili smo se protiv toga, sve dok nije "veliki" ciro doso...pa ti vii sad...jel bolje jednom otici na veliko takmicenje...i onda Bog zna kad...ili malo se jos strpiti i stalno ici na velika takmicenja...meni je bolje ovo drugo....
Posto vidim da pricas o nekom bojkotu, eh ako je tebi ono bojkot od 10 000 gledaoca,a kosevo prima 36.000. Pa ono je bila vec sramota neko ovaj nas danasnji savez.
A kao sto je jedan rece Ciro jedini moze se boriti s ovim lopovima. I za sada Ciro vodi odlicno svoj posao i nadam se da ce aBd do kraja doci do cilja

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 27 avg 2009, 02:01

idrizinho je napisao/la: 000 gledaoca,a kosevo prima 36.000. Pa ono je bila vec sramota neko ovaj nas danasnji savez.
A kao sto je jedan rece Ciro jedini moze se boriti s ovim lopovima. I za sada Ciro vodi odlicno svoj posao i nadam se da ce aBd do kraja doci do cilja
Hahahahaha, cuj njega, hahahahahahaha.
93,4 % " !!!

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 27 avg 2009, 02:25

ambrozija je napisao/la:
idrizinho je napisao/la: 000 gledaoca,a kosevo prima 36.000. Pa ono je bila vec sramota neko ovaj nas danasnji savez.
Hahahahaha, cuj njega, hahahahahahaha.
Sto to jedan toliki patriota ne uzeme repku da vodi. Svi nesto pricaju, a kada se ponudi mjesto niko nece. Sta je to jedan Hadzibegic napravio u trenerskoj kraijeri, kao i Pape,Mesha...svi oni pricaju nesto, vecina ih je vodila prosjecne ekipe u ligama. Jedino kapa dole Osimu,Vahi i Bajevicu.
Vi govorite da je Ciro lopov, mozda jeste mozda i nije. Kod nas je ono glavno ono rekla kazala i onda ljudi sve povjeruju. I zahvaljuljuci Ciri repka se nalazi na putu u baraz.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 27 avg 2009, 02:41

idrizinho je napisao/la:Posto vidim da pricas o nekom bojkotu, eh ako je tebi ono bojkot od 10 000 gledaoca,a kosevo prima 36.000. Pa ono je bila vec sramota neko ovaj nas danasnji savez.

ma nema dalje najjaci si majke mi...pa bolan ne samo da se on ne bori protiv njih, on ti je sa njima u talu :D ...tugo, tugo...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 11:10

bayer 04 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:@genghis
pa i nije bas tako.,...ti podrzavas Zelju, automatski podrzavas i upravu...
kad je bio bojkot utakmica prosle sezone ja nisam iso na utakmice i vozdra...e tako treba da sad bude...

@harishp

pa ne treba sutiti i gledati...vec treba se boriti protiv toga...a Bgm i borili smo se protiv toga, sve dok nije "veliki" ciro doso...pa ti vii sad...jel bolje jednom otici na veliko takmicenje...i onda Bog zna kad...ili malo se jos strpiti i stalno ici na velika takmicenja...meni je bolje ovo drugo....
Bolje je prvo...
po cemu si ti zakljucio da je prvo bolje...eci peci pec..je li...

evo da ti ja dam sad svoje misljenje zbog cega je ovo drugobolje...
istjeramo savez napolja...na njihova mjesta dodju strucni ljudi kji imaju neke veze ipozntanstva u FIFI, UEFI i eto ti odma veci dobitak nego ovo prvo...na mjesto selektora dodju strucni ljudi, oni koji znaju soj poso, kriminaliz saveza se iskorijeni, u mlade rpke dolaze djeca koja znaju igrati fudbal, a ne tatini sinovi...automatski poveca se broj kvalitetnih igraca za A reprezntaciju...i kad ovo sve uradis rezultat dolazi sam po sebi...vise ne trebas ni mrdnuti prstom eto te na velikom takmicenju, a ovako se moras dobro oznoiti da bi pokuso sao a odes, a plasman je nemoguca misija...i ja mislim da se mi necemo plasiratiti na SP iz jednog jedinog razloga jer kad dodjemo u baraz idemo u drugu jakosnu skupinugdje ima puno, puno jacih reprezntacija od nas...

juventus 0244 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Kako tebi nije jasno da podrzavajuci Ciru ,podrzavas i Savez???
Po tvojoj logici ako navijaš za reprezentaciju podržavaš savez jel?
upravo to, objasnjeno vec nekoliko puta, od starene nekoliko ljudi

adn_sah je napisao/la:A sta vi mislite da ce u savez doc neki bolji, pa i ako ovi odu doce neki koji ce se od ovih razlikovat samo po imenu i prezimenu
pa dok ima ljudi koji tako razmisljaju i nece...

a jedno pitanje za ove sto podrzavaju ciru...
pa jel vi kontate da vi podrzavate savez i da im licno vi pomazete da ostanu na tim mjestima gdje jusu...i sabotirate borbu protiv saveza...u ovu grupu spadaju svi navijaci koji podrzavaju ciru blazevica, sam ciro blazevic i svi reprezentativci koji sad trenutno igraju za repku...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 27 avg 2009, 13:21

Ne zna Ciro da su ga doveli veci lopovi od njega! Kako iko moze voljeti Ciru to meni nije jasno, lik mrtvi kriminalac koji je bio jedno vrijeme dobri komunista,pa dobri ustasa, pa sad dobri "Bosanac". Lik je dvolican a neko ga moze voljeti. I haj sve to kad lik dovodi igrace u repku koji placaju svoje igranje npr. Saraba, Ibricic, Radeljevic.... a na klupi sjede igraci kao Stilic,Pjanic. I ti ljudi koji vole Ciru trebaju se zapitati: "Gdje sam izgubio pamet pa da ne vidim lopovluk?"

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 avg 2009, 13:59

Navijac Sarajeva je napisao/la:Ne zna Ciro da su ga doveli veci lopovi od njega! Kako iko moze voljeti Ciru to meni nije jasno, lik mrtvi kriminalac koji je bio jedno vrijeme dobri komunista,pa dobri ustasa, pa sad dobri "Bosanac". Lik je dvolican a neko ga moze voljeti. I haj sve to kad lik dovodi igrace u repku koji placaju svoje igranje npr. Saraba, Ibricic, Radeljevic.... a na klupi sjede igraci kao Stilic,Pjanic. I ti ljudi koji vole Ciru trebaju se zapitati: "Gdje sam izgubio pamet pa da ne vidim lopovluk?"
ciro je lopov, hohstapler, strasni licemjer i dvolicnjak, los lik nema sta i u sve to cirkusant taman za ovaj narod (hljeba i igara, samo sto nema hljeba nigdje) ali prvo covjek ima rezultate samim time tesko mu mozemo nesto reci po pitanju "strucnosti".najveci problem jeste da se niko ne sjeca utakmice koju su organizovali barbarez i sotali i to je bio pravi nacin da u potpunosti ignorisemo savez i ciru i sta se desilo. ciro prijateljsku odigro sa bugarsko i sta..? svi su zaboravili i kodru i barbareza i sve ostale... sami smo se sebi posr..i u usta. i sada kada imamo rezultate sada smo se sjetili da je on cirkusant. dosta, cekajmo poraze pa onda nesto da se uradi. Smijesno mi je da se misli da je ibricic u reprezentaciji zato sto je platio- siguran sam da to nije istina ali mislim da on moze igrati na vise pozicija za razliku od pjanica ( za stilica necu nista reci)- posebno u duel igri . ciro ga forsira, to je sigurno, ali to je njegovo pravo dok repka igra dobro- odnosno ima dobre rezultate.
Cudno je to kako se danas allah koristi kao poskocica kao u ono vrijeme tito. danas, niko ne bi imao problem da kaze ciro je tito ali spominjati allaha , e to je lose- kakvi ste vi licemjeri- sve vjernik do vjernika!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2009, 14:05

Kao prvo moj pogled nije takav, da su mi rezultati i uspjesi reprezentacije svejedni. To je besmislena prica, koja mozda vrjedi u nekoj paralelnoj dimenziji, a ne u ovom svijetu u kojem mi zivimo. Ali dobri poneki su se vec davno udaljili od realizma. Naci cu najveceg dobricinu svjeta i postaviti ga u savez i kao trenera, a da o fudbalu nema pojma, to je izgleda uredu, jer to je srz pojedinih izjava ovdje. Lijepo je to, ali ja onda isto nebih gledao utakmice reprezentacije, jer bi bilo depresivno i dosadno gledati kako jedna fudbalska reprezentacija, koja svoju zemlju predstavlja ne postize rezultate i samo gubi. Ko god kaze da bih mu to bilo draze nego rezultati, laze, a ponajvise samog sebe.

Blazevic podrzava savez. To rade i igraci, jer bez njih nema nista. Dobro prije nekoliko mjeseci na igrace se nije smjelo nista reci, sada su i oni bez casti, ne drze svoju rijec, Dzeko se kao uzdigao jer neda da ga neki polumetar grubo foulira, zajebava itd. Samo u svemu tome jedna logika nedostaje jer: To pricaju ljudi, koji sami gledaju reprezentaciju, a kazu da bih ovi trebali bojkotovati i ne igrati. Kao ne prate vise ekipu i utakmice, a znaju ko je sa kakvom formacijom igrao u Turskoj i kako bih bilo bolje. To je uprazno kao i vecina tih "argumenata".

Neznam koliko ce se spomenuti ime Saraba ili Mikeliniji, koji nisu igrali u bitnim utakmicama, to je jedna krava koju ce pojedini ovdje da muzu do zadnjega dana, kao i druge tvrdnje. Blazevic poceo djeliti Bosnu, Blazevic ono ovo...on je izgubio utakmicu protiv Rijeke. Pa on je htio na silu da se igra prijateljska utakmica, pa kad savez nije sposoban, morao se selektor o tome pobrinuti. Nenormalno u svakoj drugoj zemlji. Ali za te sto podsjecavaju nas na Rijeku: Zamislite sta bih tacno bilo u Belgiji, da smo ispustili tu utakmicu i taj poraz u Rijeci. Zatvorite oci i sebi predstavite utakmicu u Belgiji, zamislite tacno kako bih se to odigralo bez te "besmislene" utakmice u Rijeci. Ne interesuje me sta vidite, zadrzite za sebe, ja za sebe znam.

Treba obraz cuvati. A izgubili smo kao obraz jer smo izgubili protiv Irana. Pa kako to, zar nije gubljenje utakmice svejedno, rezultati svejedni a samo obraz bitan? Istjerajmo savez kroz bojkot reprezentacije i gubljenje utakmica. Kakva glupost. Pa ce onda doci dobri ljudi i onda sve pocinje na novo, ko ce da postavi te "dobre ljude", isti koji su postavili ovaj savez? Nije Bosna imala nikakvih posebnih rezultata, kao participiranje na SP ili ES u svojoj historiji, pa eto ti ljudi jos uvjek sjede. Ma da imamo i najbolje ljude u savezu, ovi isti "kriticari" bi im zavjerke prebacivali, pljuvali i pokusali ih istjerati. Ako odemo na SP mi cemo tek postati neko i nesto na sceni fudbala, vjerovali ili ne, tek tada ce jedna FIFA/UEFA uopste imati interesa o dogadjajima u nasem savezu.

Sta meni fali kod tih "kriticara" je konzekvencija. Ha jesam li tacno napisao rijec ili ce se naci neki kompleskas da me ispravi, kao:"Ucitelju ucitelju napisali ste nesto pogresno na tabli."
Fali mi da budu konzekventni i da kazu: "Ja ne podrzavam Blazevica, i igrace i citavu reprezentaciju jer oni podrzavaju savez. Ja ih bojkotujem i zato pojma nemam sta se upravo desava, neznam detalje utakmica i tako dalje jer ja stojim uz to sta kazem, uz svoju rijec. Ja sam protiv toga sta se desava u savezu i ja nesto poduzimam protiv toga i ne pricam uprazno i ukrug i ne gnjavim ljude sa tim."
Ali tako nesto necu cuti. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 27 avg 2009, 14:25

Mislim da ovdje ima dosta bolji strucnjaka koji veoma dobro zamjenili jednog Ciru, Wengera ili Fergusona. Puna je ova drzava strucnjaka :D

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 27 avg 2009, 14:32

idrizinho je napisao/la:Mislim da ovdje ima dosta bolji strucnjaka koji veoma dobro zamjenili jednog Ciru, Wengera ili Fergusona. Puna je ova drzava strucnjaka :D
Da Bog sacuva!!!! Ovaj koristio imenicu Ciro u istoj recenici sa Wengerom i Fergusonom :o ccccccccc

Veliki lopov koji hoce da proda Ibricica i da uzme dio torte kao sto je uzao od Sarabe i Radeljevica. :!: :!: :!:

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 27 avg 2009, 14:35

Nije Ćiro dvoličnjak, on je troličnjak pa čak možda i četvoroličnjak.
I pridružujem se željama Žila Kretena vezano za onog bogohulnika, haug.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 27 avg 2009, 15:34

CIRO JE TITO

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 15:43

@principatus

ako si vec doso da radis u reprezntaciji BiH onda je bar postuj, a ako to vec ne mozes onda si fulo mjesto...i vozdra nema vise raprave...bar n bi trebalo biti...razumijes...
evo ti jedan primjer...Rud van Nisterloy je prinudno otiso iz Manchestera iz samo jednog razloga, nije postovo Ronalda...i Fergi mi je reko nemas ti sta raditi ovdje...e tako bi trebalo biti i kod nas...

znaci cim je dao interviju da bi on radio bio selktor Herceg-Bosne i odma otkaz...vozdra...idi budi selketor hb..
ovo ti hocu reci...moras postovati Bosnu da bi mogo biti selektor reprezntacije...kontassssssssss....

i jos nesto...zar ti stvarno mislis da bi mi mogli otici na SP...sanse su minimalno minimalne...docemo u drugu jakosnu skupinu i u barazu igramo protiv neke jace repreznetacije, sa cirom ionako enmozemo puno i eto...gotovo..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 15:57

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@principatus

ako si vec doso da radis u reprezntaciji BiH onda je bar postuj, a ako to vec ne mozes onda si fulo mjesto...i vozdra nema vise raprave...bar n bi trebalo biti...razumijes...
evo ti jedan primjer...Rud van Nisterloy je prinudno otiso iz Manchestera iz samo jednog razloga, nije postovo Ronalda...i Fergi mi je reko nemas ti sta raditi ovdje...e tako bi trebalo biti i kod nas...

znaci cim je dao interviju da bi on radio bio selktor Herceg-Bosne i odma otkaz...vozdra...idi budi selketor hb..
ovo ti hocu reci...moras postovati Bosnu da bi mogo biti selektor reprezntacije...kontassssssssss....

i jos nesto...zar ti stvarno mislis da bi mi mogli otici na SP...sanse su minimalno minimalne...docemo u drugu jakosnu skupinu i u barazu igramo protiv neke jace repreznetacije, sa cirom ionako enmozemo puno i eto...gotovo..
A sa drugim selektorima KOJI NE ZELE DA VODE TU REPREZENTACIJU KO BIVA MOZEMO.
Uostalom ako ti tako razmisljas o repci da nemogu proci dalje onda je vala ni ti ama bas nikako ne postujes.
Golove zabija Dzeko,Miske,Vedo a ne Ciro prema tome tisu-misu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 16:06

jel fino principatus reko da se malo vratimo u realnost...

e pa pogledaj ko nam moze biti protivnik u barazu...

Portugal, Svedska, Rusija, Francuska, Hrvatska...e pa sad realno ko je ovdje jaci, ove reprezentacije od nase ili mi + vjerovatno malo sudiskog lopovluka...nasta utice savez koji je toliko neuticajan da je to zanepovjerovati...isti taj savez podrzava ciro i tako dalje...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 avg 2009, 16:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@principatus

Iako samo odemo u baraz i to ce biti uspjeh!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 avg 2009, 16:17

Navijac Sarajeva je napisao/la:Ne zna Ciro da su ga doveli veci lopovi od njega! Kako iko moze voljeti Ciru to meni nije jasno, lik mrtvi kriminalac koji je bio jedno vrijeme dobri komunista,pa dobri ustasa, pa sad dobri "Bosanac". Lik je dvolican a neko ga moze voljeti. I haj sve to kad lik dovodi igrace u repku koji placaju svoje igranje npr. Saraba, Ibricic, Radeljevic.... a na klupi sjede igraci kao Stilic,Pjanic. I ti ljudi koji vole Ciru trebaju se zapitati: "Gdje sam izgubio pamet pa da ne vidim lopovluk?"

Od danas navijam za Srbiju, a ne za BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 16:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:jel fino principatus reko da se malo vratimo u realnost...

e pa pogledaj ko nam moze biti protivnik u barazu...

Portugal, Svedska, Rusija, Francuska, Hrvatska...e pa sad realno ko je ovdje jaci, ove reprezentacije od nase ili mi + vjerovatno malo sudiskog lopovluka...nasta utice savez koji je toliko neuticajan da je to zanepovjerovati...isti taj savez podrzava ciro i tako dalje...
A zasto se isto ne vratis u realnost.kad smo izvukli ovu grupu niko ama bas niko nam nije davao sansu da budemo i treci u grupi a kamoli u borbi za baraz.
Sama cinjenica da nam je nosilac prvak Evrope,Turska polufinalista tog takmicenja i Belgija zvanicno treca na U-21 bila i polufinalista na Olimpijadi.kako rekoh niko nam nije dao sansu.
Tako da bi ti bas bilo dobro da se vratis u tu realnost i ne zanovijetas puno. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.