On i ja smo u fluidnom odnosu.Mokes je napisao/la:Jesi se ovo i ti posvadao s JokeromHigh je napisao/la:Saraje sampion, izraziti favorit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
On i ja smo u fluidnom odnosu.Mokes je napisao/la:Jesi se ovo i ti posvadao s JokeromHigh je napisao/la:Saraje sampion, izraziti favorit
Ko mi je sportski direktor ovdje, de ba gdje će mi @memaru na gol, pa taj je gori od Bandovića. A ovo ostalo je sasvim dobro. I za Evropu bi se borilikoalem je napisao/la:Totti bi uletio majklu sa obje noge ja mislim. **** saida šta bi biloMokes je napisao/la:Ekipa koja bi prezimila u Europi
Posebno ovaj tandem na sredini terena![]()
edit: Hilmo ŠSŠ?
FrancescoTotti je napisao/la:Gledaj mene i majkla u istu postavu stavili... Bacite me u treci tim samo nemojte s njim eto molim vas.
Kralju nisi Emerson.belosevic28 je napisao/la:Hocu platu 8000 EUR, 30 milja na ruke, kapitensku, estetsku korekciju dupeta, i broj 28 na ledjima, i potpisujem ugovor.
Za ostale info, obratite se mom menadzeru. Hvalaaa
Bio bi korisnijiSabinho je napisao/la:Kralju nisi Emerson.belosevic28 je napisao/la:Hocu platu 8000 EUR, 30 milja na ruke, kapitensku, estetsku korekciju dupeta, i broj 28 na ledjima, i potpisujem ugovor.
Brt nekako Emerson je nesto i uradio. Ne moze u istu recenicu sa azijskim Ronaldom. Nije toliko los jbg, recimo bolji igrac od Cerlovica sigurno.MortemHz je napisao/la:Bio bi korisnijiSabinho je napisao/la:Kralju nisi Emerson.belosevic28 je napisao/la:Hocu platu 8000 EUR, 30 milja na ruke, kapitensku, estetsku korekciju dupeta, i broj 28 na ledjima, i potpisujem ugovor.