A ja u Kruniću vidim dobru zamjenu za Sarića, kandidata i za prvih 11 u budućnosti, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati dalje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ne može on igrati Sarićevu poziciju jer skoro nikakve defanzivne igre nema a dueliranje da ne spominjemo...može odmjeniti Pjanketa ili po krilu ga gurnuti, eventualno ako promjenimo formaciju pa probamo sa polušpicem on bi bio prvi kandidat iza špica... pokretljiv jeste i stalno igra direktno prema golu ali često je nevidljiv tj. kad nemamo loptu....najofanzivniji od veznjaka...on i pjanke zajedno na terenu je gubitak veznog reda izuzev protiv andore i san marina npr.Raonffa je napisao/la:Ne znam, mislim da općenito naša sredina danas nije bila nešto pretjerano dobra defanzivno, igralo se otvoreno pogotovo u prvom poluvremenu, nije ovo baš prava slika defanzivnih zadataka našeg veznog reda. Protiv Irske će to sigurno biti dosta drugačije.
A ja u Kruniću vidim dobru zamjenu za Sarića, kandidata i za prvih 11 u budućnosti, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati dalje
Dosta trči, defanziva se mpže ukomponovati, nije baš sad Misimović pa da ne igra nikako odbranu, a ofanzivno ima fin potencijal, probao bih ga svakakoDenchiNL je napisao/la:ne može on igrati Sarićevu poziciju jer skoro nikakve defanzivne igre nema a dueliranje da ne spominjemo...može odmjeniti Pjanketa ili po krilu ga gurnuti, eventualno ako promjenimo formaciju pa probamo sa polušpicem on bi bio prvi kandidat iza špica... pokretljiv jeste i stalno igra direktno prema golu ali često je nevidljiv tj. kad nemamo loptu....najofanzivniji od veznjaka...on i pjanke zajedno na terenu je gubitak veznog reda izuzev protiv andore i san marina npr.Raonffa je napisao/la:Ne znam, mislim da općenito naša sredina danas nije bila nešto pretjerano dobra defanzivno, igralo se otvoreno pogotovo u prvom poluvremenu, nije ovo baš prava slika defanzivnih zadataka našeg veznog reda. Protiv Irske će to sigurno biti dosta drugačije.
https://sportsport.ba/fudbal/napoli-zel ... ica/295181Prvi čovjek Empolija Fabrizio Corsi potvrdio je kako Napoli želi da kupi bh. reprezentativca Radeta Krunića.
Krunić je jedan od ključnih igrača Empolija koji nastupa u Seriji A, a Krunić je igrama u dresu ovog kluba, ali i bh. reprezentacije privukao interes velikih klubova.
"Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli želi da kupi Krunića i razgovarali smo o njemu, razmijenili mišljenja", kazao je Corsi za Radio Kiss Kiss, pa je dodao:
"On zna kako valorizirati pojedinačne igrače. Također smo razgovarali o mladom Traoreu koji je rođen 2000. i već ima toliko dobrih stvari. Mislim da Ismael Bennacer i Lucas Torreira također imaju svoju vrijednost i da mogu puno toga napraviti", kazao je prvi čovjek Empolija.
Bivši igrač Borca iz Čačka, Verone, Donjeg Srema i fočanske Sutjeske je u ovoj sezoni u dresu Empolija odigroa 11 mečeva i postigao je jedan pogodak.
Sumnjam da bi se u Napoliju naigrao, po mjeri mu je recimo Fiorentina ili Torino.Vucevich je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/napoli-zel ... ica/295181Prvi čovjek Empolija Fabrizio Corsi potvrdio je kako Napoli želi da kupi bh. reprezentativca Radeta Krunića.
Krunić je jedan od ključnih igrača Empolija koji nastupa u Seriji A, a Krunić je igrama u dresu ovog kluba, ali i bh. reprezentacije privukao interes velikih klubova.
"Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli želi da kupi Krunića i razgovarali smo o njemu, razmijenili mišljenja", kazao je Corsi za Radio Kiss Kiss, pa je dodao:
"On zna kako valorizirati pojedinačne igrače. Također smo razgovarali o mladom Traoreu koji je rođen 2000. i već ima toliko dobrih stvari. Mislim da Ismael Bennacer i Lucas Torreira također imaju svoju vrijednost i da mogu puno toga napraviti", kazao je prvi čovjek Empolija.
Bivši igrač Borca iz Čačka, Verone, Donjeg Srema i fočanske Sutjeske je u ovoj sezoni u dresu Empolija odigroa 11 mečeva i postigao je jedan pogodak.
Haha...i ja nesto slicno razmisljam, hajd rekoh taman da odmori 20 dana i bude spreman za klupske obaveze, a sansu dobiju Gojak ili Krunic, jer znam da drugacije Saric nece ispasti iz prvih 11, a jednostavno bih volio vidjeti i dr.opcije, samo to, nista drugo.babino je napisao/la:da budem iskren, obradovao sam se kad sam procitao da bi great elva mogao preskociti ove tekme, kako bi krunic ili gojak poceli tekmu u austriji.
medjutim, nocas ga ne spominje medju povrijedjenim, tako da sam se dzaba ponadao:-)
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, myself, NebeskaSila96 i 50 gostiju.