Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- franklampard8
- Kontakt:
- darknes001
- Kontakt:
Re: Football Manager 2016
Rahma mozes nam ti onda odradit ove transfere na ovaj fajl od fm balkana sto su oni odradili pa da igramo, samo da nam transfere odradis u editoru ako mozes i da nam onda izbacif fajl da igramo malo brate tok to konacno ne izadze kako treba
Pa vidite moglo bi se 
Ali nije to tek tako lako, ne mogu samo tako preuzeti od njih. Vidjeti cu, pa da i pozicije odradim za neke klubove.

Ali nije to tek tako lako, ne mogu samo tako preuzeti od njih. Vidjeti cu, pa da i pozicije odradim za neke klubove.
Amer Dupovac!
- darknes001
- Kontakt:
hajd Rahma ziv bio,dobri su i oni momci tamo nece im smetat sigurno, a nama bi puno znacilo da igramo ovako sad kad se zakuhalo 6 do 7 ekipa bas jakih , nemam ja editora ja bi to odradio, ove godine sam ofline verziju uzeo a nemogu da skidam pirat rad editora samo,zato se sad peglam po forumima a ove godine ko za inat nikako da se to izbaci
Nije za inat, problemi su se javili. Nece se valjda sa bagovima izbaciti dodatak.
Amer Dupovac!
- darknes001
- Kontakt:
Ma znam to, i ne treba da izbacuju dok sve ne srede, stas igrat kad nije u redu, nije do ede i slobe da je do njih to bi davno bilo zavrseno, nego kazem opcenito drugi niko nije izbacio sem ovih s balkana a kod njih puno ima pogresnih pozicija, hvala im i na tome bar smo malo igrali
A sad ovi novi transferi pa odma veca zelja za igrom i da su ovi igraci, ebiga ja zeljovac pa mozes misliti kako je meni ovi novi igraci a ja nemam editora da to prebacim hehehe
A sad ovi novi transferi pa odma veca zelja za igrom i da su ovi igraci, ebiga ja zeljovac pa mozes misliti kako je meni ovi novi igraci a ja nemam editora da to prebacim hehehe
Bilo bi fino kad bi se napravila liga 12,izbacilo 6 posljednih ekipa nakon 15 odigranog kola,isto tako i za prve lige
koji je po vama najbolji skin ?
postoji li nacin da vidim igrace i staff koji su ranije igrali ili radili u nekom klubu ?
Uskoro ce izaci patch sa svim novim transferima. Ako zelite mozemo se skupiti i uraditi fino pozicije i poslati ovom glavnom researcheru.
Kako mislis black64?
Kako mislis black64?
Amer Dupovac!
da nekako ukucam na search staff, played in pa neki klub i da mi izbaci staff koji je igrao u tom klubuRahma je napisao/la:Uskoro ce izaci patch sa svim novim transferima. Ako zelite mozemo se skupiti i uraditi fino pozicije i poslati ovom glavnom researcheru.
Kako mislis black64?
Ne postoji to za played, moze jedino ja mislim za koga navija igrac ili trener 

Amer Dupovac!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Rahma je napisao/la:

i @Mourinho
Odjednom mi se pokazao ovaj Error neće dalje da ide kad uđem u sejv...može li pomoć,pozz.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
ako ima piratska verzija neka neko postavi.. onaj link od skidrow-games ne radi 

#ALLEGRIOUT
Maksuz je napisao/la:1) Hoće li neko raditi update premijer lige za fm15 ono što ste radili ti i serbianfm.
2) Kako da prebacujem igrače u editoru, ulazio sam al' iskreno ništa ne kontam, neke stvari i skontam, al ovo igrače, npr prebacio bih džeku u romu i sl, al nemam pojma kako, pa ako ti nije crnjak da mi objasniš u par koraka.
V

-
- Kontakt:
Da li neko zna, imaju li se gdje naci ovi zimski transferi za FM? Ako neko zna, neka posalje link.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Imal ko kakvih dobrih taktika ? 

- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.fm-base.co.uk/forum/share-do ... tator.htmlMElloo je napisao/la:Imal ko kakvih dobrih taktika ?
Probaj ovaj Vortex v4. Pročitaj šta zahtjeva ovaj što je napravio taktiku i deri ja probao rezultati nisu normalni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.